Şimdi Ara

UCUZ KİTAP AL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce bu siteyi keşfettim hesabımdaki son parayla da 150 liralık alışveriş yaptım dayanamayıp artık sömestırda memlekete gidene kadar açız Neyse arkadaşlar genelde türk yazarların yazdığı kitaplar gerçekten uygun fiyata alınabiiyor bi inceleyin derim belki işinize yarayan dikkatinizi çeken kitaplar bulabilirsiniz.

NOT:Reklam filan yapmıyorum sadece ucuz kitaolardan herkesin yararlanmasını istiyorum. İyi forumlar...

• Satılmayan kitapları ucuza satmasının hiç bir önemi yok. Önemli olap populer ( best seller ) kitapları diğer sitelere göre ucuz satıyor mu ona bakmak lazım.
  • Stokta olan, sözde stokta olan, kitaplar 6 gündür kargolanacak, efendiler arayıp şundan dolayi böyle oldu da demiyor. Paran ile rezil olmak denilen şey olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

Stokta olan, sözde stokta olan, kitaplar 6 gündür kargolanacak, efendiler arayıp şundan dolayi böyle oldu da demiyor. Paran ile rezil olmak denilen şey olsa gerek.
    Dün gece 21 kitap sipariş verdim bugün saat 18de mail geldi tüm kitaplar paketlendi kargo için mesai saati bekleniyor diye. Yani yarın sabah kargolarlar büyük ihtimalle. Allaha şükür sıkıntı çıkmadı bende. Ama aynı şey babil.com da geldi başıma tedarik süresi 2 gün olan kitabı 10 gün oldu hala tedarik edemediler. Senin de dediğine göre heralde şanssızlık mı nedir anlamadım. Kitapyurdunda da buna benzer bikaç sıkıntı yaşamıştım. Burası şimdilik iyi gibi ama tabi sitelerdeki yetersizlikten güncellemeleri lazım sitelerini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skoc*

Dün gece 21 kitap sipariş verdim bugün saat 18de mail geldi tüm kitaplar paketlendi kargo için mesai saati bekleniyor diye. Yani yarın sabah kargolarlar büyük ihtimalle. Allaha şükür sıkıntı çıkmadı bende. Ama aynı şey babil.com da geldi başıma tedarik süresi 2 gün olan kitabı 10 gün oldu hala tedarik edemediler. Senin de dediğine göre heralde şanssızlık mı nedir anlamadım. Kitapyurdunda da buna benzer bikaç sıkıntı yaşamıştım. Burası şimdilik iyi gibi ama tabi sitelerdeki yetersizlikten güncellemeleri lazım sitelerini...
    Bazı kitaplar idefix kitapyurdundan filan ucuz. Bikaçtane popüler kitapta sipariş ettim zaten. Süpermarket psikolojileri var gibi gelmedi bana hani bazı şeyleri ucuz yapalım diğerlerini pahalılaştırıp alışveriş tutkusunda arada onları da kaynatalım gibisinden. Tabi sizin aradığınız kitaplarda uygun olmayanlar olabilir. Benim listemdeki bikaç kitap uygundu ve temin ettim. Forumdaki arkadaşları da bilgilendiriim dedim. Bazı tarih romanları filan var 3-4 liraya benim ilgimi çekti. Saygılarımla...

edit: cümle düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skoc* -- 6 Ocak 2015; 20:30:32 >

• quote:

Bazı kitaplar idefix kitapyurdundan filan ucuz. Bikaçtane popüler kitapta sipariş ettim zaten. Süpermarket psikolojileri var gibi gelmedi bana hani bazı şeyleri ucuz yapalım diğerlerini pahalılaştırıp alışveriş tutkusunda arada onları da kaynatalım gibisinden. Tabi sizin aradığınız kitaplarda uygun olmayanlar olabilir. Benim listemdeki bikaç kitap uygundu ve temin ettim. Forumdaki arkadaşları da bilgilendiriim dedim. Bazı tarih romanları filan var 3-4 liraya benim ilgimi çekti. Saygılarımla...

edit: cümle düşüklüğü
    Ben de 100 den fazla kitap almışımdır buradan ama pek azı okumaya değer eserler, geneli yazım dili vasat eserler. Hatta bazıları o kadar kötü ki yırtıp çöpe atasınız geliyor. Sokak Kitapları yayınlarından almamanızı tavsiye edeyim bari.

• quote:

Hocam benim de buradan alışverişim bin lirayı aşmıştır fakat bu sefer bitti, gözümde zerre değeri kalmadı. Babil son günlerde o dediğinizi sıkça yapmaya başladı, zaten yeniler boyle yapmaya devam ederlerse büyük ihtimalle yıldızı parlayip sonenler kervanına katılirlar.

• Hiç siteye bakmadım ama emeğin için saol güzel fırsatlardan hepimizin yararlanmasını istemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Hiç siteye bakmadım ama emeğin için saol güzel fırsatlardan hepimizin yararlanmasını istemişsin

Baksaydın böyle demezsin.
  • Bir ara uye olmustum, surekli sacma sapan mailler geliyor yok bizi taklit edemezler yok kitaplar 2 TL. O indirimli kitaplar icinde elle tutulur bir sey de bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Bir ara uye olmustum, surekli sacma sapan mailler geliyor yok bizi taklit edemezler yok kitaplar 2 TL. O indirimli kitaplar icinde elle tutulur bir sey de bulamadim.
    Kitapyurdu 1 numara kesinlikle hocam
  • Ise yarayacak kitaplar cikiyor iyi arastirirsaniz.Zaten populer kitaplari satmiyor 2 tlden.Kargo konusunda da hizlilar.25 kitabi 1 gunde kargolamislardi.Yayin olarak da Kavis Yayincilik'a bir goz atmanizi tavsiye ederim.Cevirileri fiyatlarina gore cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Ise yarayacak kitaplar cikiyor iyi arastirirsaniz.Zaten populer kitaplari satmiyor 2 tlden.Kargo konusunda da hizlilar.25 kitabi 1 gunde kargolamislardi.Yayin olarak da Kavis Yayincilik'a bir goz atmanizi tavsiye ederim.Cevirileri fiyatlarina gore cok iyi.
    çöp kitaplar. popüler olanlarda diğer sitelere göre pahalı
  • Okuoku.com tavsiyem
  • Bir kitaba baktım kitapyurdunda daha ucuz 3 lira kadar diğerleri nasıldır bilemem
  • Kavis ve sis yayinlari gayet mantikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Kavis ve sis yayinlari gayet mantikli
    Arkadaşlar çoğunun çöp olduğunun ben de farkındayım ancak içlerinde benim işime yarayacak kitaplar buldum bazı popüler kitaplarında piyasadan ucuz olduğunu gördüm ve paylaşmak istedim. İlk defa bakacak arkadaşların önyargıyla yaklaşmayıp incelemesi gerektiğini düşünüyorum.43 kitap aldım 2 gün sonra elimdeydi hepsi saygılar...
  • quote:

Arkadaşlar çoğunun çöp olduğunun ben de farkındayım ancak içlerinde benim işime yarayacak kitaplar buldum bazı popüler kitaplarında piyasadan ucuz olduğunu gördüm ve paylaşmak istedim. İlk defa bakacak arkadaşların önyargıyla yaklaşmayıp incelemesi gerektiğini düşünüyorum.43 kitap aldım 2 gün sonra elimdeydi hepsi saygılar...

Alıntıları Göster
    Arkadaş adamlar kitapyurdunda 10-15 liraya satılan kitapları 2 liraya satıyor yine de yaranamıyorlar.
  • Herkes bulduğu kitabı paylaşsa güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Herkes bulduğu kitabı paylaşsa güzel olurdu

Ben ozellikle tarih kategorisindeki kitaplarla ilgileniyorum ve aldigim kitaplarinda bos olmadigi kanisindayim. Az once bitirdigim kitap 'Patrona Halil Aşk ve İsyan' patrona halil.isyaninin sebebini olusum surecini ve sonucunu anlatio. Bi kutu sakiza 3 lira veriyoruz bu kitaba 2 lira bos degil arkadaslar. Ve orada bunun gibi daha nicesi var. Sadece oturup zaman ayirip birazcik kurcalayin siteyi. kitapyurdundan yorumlarina bakin yayininini arastirun illaki kafaniza yatacak en az 5 kitap bulacaginiza eminim. Hayirli gunler dilerimm...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.