Şimdi Ara

Ucuz lastik lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hankook tavsiye ederim, hem kaliteli hem ucuzdur.Bunun dışında Kumhoda iyidir.İkisi birbirine yakın fiyatlardadır.
  • İzmitte bau max da 4 tane pirelli 199 tl ye satılıyor bu taraflara yolunuz düşüyorsa bakabilirsiniz çok iyi bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

arkadaslar bende fulda marka lastik almak istiyorum fuldanın kalıtesı , + ları ve - yonunde yorumlarınız nelerdır , kışa gırmeden kışlık yazından yazlık model fulda almayı dusunuyorum

Almanya üretimi olan, H sınıf yaz lastikleri kalite,performans ve konfor olarak başarılıdır..Fiyatları hemen hemen Lassa seviyesinde..
    Kış lastiklerinde de, kristal serisi özellikle küçük ebatlarda çok başarılıdır.Ancak bildiğim kadarı ile onlar da ithal ve fiyatları rakiplerine göre biraz daha fazla..
    Ağırlıklı km'yi hangi mevsimde yapacağınıza bağlı olarak, kaliteli bir yaz lastiği+uygun fiyatlı kış lastiği çeşitlemesine gidebilirsiniz bence..
    Çünkü Türkiye'de kış lastiği, Kasım başı-Mart sonu olarak max 5 ay kullanılıyor..Hatta küresel ısınmanın etkilerine bağlı olarak, bu süre daha da kısalabiliyor.

• alman malı yol tutuşu frenleme ve performans sorunları olmayan 2 yıl garantili bir lastik önere bilirim.fiyata 54.00 kargo dahil.539 280 16 34
  • hız yapmıyorsan petlas ı düşünebilirsin.
    ucuzdur.
  • Çok bayır yukarı bir yolda oturuyorum yani inerken ve çıkarken bana ıslak zeminde sorun yaratmayacak hem uygun fiyatlı hemde benim ihtiyacımı karşılayacak türde lastik bakıyorum ne marka almalıyım acaba yardım lütfen..
  • Yerli olsun garantili olsun...PETLAS çok kaliteli bir lastik...Onu bilin....Petlas bulamıyorsanız LASSA seçin...Faturasını alın...Garanti belgesini doldurtun...Hepsi bu kadar..Kalite fiyat işte bunlarda gidip iki katı fiyata lastik alıp elin adamını zengin etmeyin..
  • ucuz alacaksan petlas al... garanti + 1 yıllık yol yardım artı kalitesi..... yada lassa ya ama lassa daha pahalıdır... ama adını bilmediğin lastik markasını kesinlikle petlasa değişme...
  • Petlas alın gitsin. Bu fiyata zaten kaliteli lastik bulamassınız

Kendi aracımız için söylüyorum. Petlas marka 4 lastiği 500 liraya aldık.

Not: Aynı ebatlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 1 Mart 2013; 22:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Benim aracımda Michelin Primacy var netten biraz baktımda gerçekten çok fazla fiyatı. Galiba daha uzun süre gidiyor bu lastikler diğerlerine göre. Başka sebebi var mı Michelin ve Bridgestone ların uçuk fiyata satılılmasının?

Nokian diye bir marka gördüm neyin nesidir bu marka?

Nokıan Z serisi binlerce lastık arasından 1. gelmiş Islak / Kuru performansı olarak muazzamm bir lastiktir. Birçok arkadaşımdan sordum soruşturdum özellikle geniş ve boş alanda test eden arkadaşımın bana dediği " ıslak yolda zorladım aracı dıreksıyonu kırıp gaz verdim, dönüş yaparken frenledim ettim sonra bi ara yol kurumu diye dışarı baktım. " Almayı düşünüyorum kesinlikle arabama alıcam. Z serisine para yetmez ise V seriside öneririm lastik desenleri aynı ama V serisi Z ye göre biraz daha ucuz.

• çıkmacılara bak
  • Bazen jant ölçüsünü değiştirenler daha 1-2 senelik lastiklerini lastikçilere veriyorlar. 2-3 sene kullanmak için alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.