Şimdi Ara

Ucuz lastik lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankarada oturuyorum,

Arabama lastik almam gerekiyor ama ne yazıkki fazla bütçem yok :( en uygun fiyatlı nerden lastik alabilirim acaba?

Almam gereken lastyikler 170/70/13 ebatlarında olacak.

Şimdiden teşekkürler.

• Çıkma lastik alın çıkma çok iyi durumda kaliteli lastikleri komik rakamlara alabiliyorsunuz sadece aramak gerekiyor.
  • Bu ölçülerde, en uygun fiyatlı lastiklerin tane fiyatı 60-70 tl civarındadır..
    Yerli üretim Petlas,Polonya üretimi Debica,Sava piyasada ilk akla gelen markalar.
    Ancak bu lastikler genelde, 2.kalite hamurdan üretildiğinden olsa gerek bir süre sonra ıslakta çok kayıyor.
    Lastiklerinizi kışında kullanacaksanız bu daha da önemlidir.
    Ben accent için lastik araştırırken,devamlı araçlarımızı götürdüğüm rot balansçının tavsiyesi ile Continental'in Romanya'daki fabrikasında üretilen Sportiva T70 lastik aldım.Kendi satmadığı halde, fiyat-performansını çok övdü..
    Lastikler oldukça yumuşak hamurlu..Bu sınıfta Sportiva'yı tavsiye ederim.İkinci tercih olarakta Sava Perfecta düşünülebilir.
    Sportiva'yı Continental bayilerinde veya Koçtaş yapı marketlerinde yakından inceleyebilirsiniz.
    Koçtaş'ta 67.5tl gibi bir fiyatı vardı..Lastiklerin zaten ucuz olduğu bu ebatta, çıkma vs. ile canınızı ve malınızı tehlikeye atmayın.

• darkimore 100 lira çok pahalı ve bütçemin oldukça üstünde :(

c.macrae önerdiğiniz lastik bir internet sitesinde 71 tl imiş.

http://www.ideallastik.com/sportiva_t_70_175_70_13.html

ankarada 365 ve ankamaldaki koçtaşda bu ürünü göremedim yanlız :(

peki siz ürünün performansından uzun vadede memnunmusunuz? zira bazı lastikler ilk 3-4 ay güzel performans veriyormuş fakat uzun vadede pekde iyi olmuyormuş diye duydum siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz.
  • uakdoğulu alma da ne alırsan al ucuz tuzağına düşme.türk alabilirsin. arkadaşlar benden daha çok yardımcı olurlar benim kafa pek basmıyoda lastiklere.
  • Maxxis al, belki Petlas da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • petlas yada kumho benim bildiğim en ucuz lastikler birde lassaya bakın ama o biraz daha fazladır.
  • Benim aracımda Michelin Primacy var netten biraz baktımda gerçekten çok fazla fiyatı. Galiba daha uzun süre gidiyor bu lastikler diğerlerine göre. Başka sebebi var mı Michelin ve Bridgestone ların uçuk fiyata satılılmasının?

Nokian diye bir marka gördüm neyin nesidir bu marka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

darkimore 100 lira çok pahalı ve bütçemin oldukça üstünde :(

c.macrae önerdiğiniz lastik bir internet sitesinde 71 tl imiş.

http://www.ideallastik.com/sportiva_t_70_175_70_13.html

ankarada 365 ve ankamaldaki koçtaşda bu ürünü göremedim yanlız :(

peki siz ürünün performansından uzun vadede memnunmusunuz? zira bazı lastikler ilk 3-4 ay güzel performans veriyormuş fakat uzun vadede pekde iyi olmuyormuş diye duydum siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz.

Ben continental bayisinden, 65tl'ye aldım temmuz ayı başında..1000 km'yi yeni doldurdum.
    Net yorum yapabilmem için, üzerinden en az bir kış geçmesi gerekir sanırım..
    Uzun vadede performansa gelince, kışları sert geçen yerlerde 2 kış mevsimi ardından, birçok yaz lastiği ilk günkü performansını kaybediyor.
    Ama benim önceliklerim olan konfor ve ıslak zeminde şimdilik başarılı.Asfalta çok güzel yapışıyor,ufak çukurları hissettirmiyor.
    Tercihimde continental güvencesi etkili olmuştu.
    Beğenmediğim tek yönü; aşırı yumuşak yanaklarının direksiyon hissini biraz hantalllaştırması..

• 60 liraya petlas aldım sorun yok
  • 1 yıl önce aynı ebatlarda continentalin ürünü olan barum marka tanesi 62.5 dan aldım.
    şimdiye kadar bir problem yok tavsiye ederim.
  • Hankook da fena değil, babam aldı gayet memnun...
  • Aski' nin olduğu caddeden girip sağ taraftaki lastikçileri gezerseniz uygun fiyata bulacağınıza inanıyorum.
    Benim tek lastiğim (soıl arka) orjinal olarak kalmıştı ve üzerinde 60.000 km vardı. Diğerlerinin ortalaması da 15-20 arasında idi.
    Bu sebeple yeni lastik almak yerine çıkma lastik araştırdım. 120-130 liraya ortanın üstü bir yeni lastik alabilecekken 40 TL ye takma ve balans dahil michelin marka (sıfır fiyatı 180 civarı) bir lastik aldım ve oldukça memnunum.
    Çıkma lastik alırken üretim tarihine bakmanız ve lastiğin gevrekliğini genel olarak şöyle bir gözden geçirmeniz. Bunun dışında bir sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Hankook da fena değil, babam aldı gayet memnun...

Bu Hankook lastiklere cok soguk bakiyordum ben de basta. Dusundum tasindim ucuz fiyata denk geldi 4 adet yazlik performans lastigi taktirdim Hankook marka. Daha 200-300 km oldu ama cok memnunum. Gayet sessiz, yol tutus cok basarili. Tek olumsuz yonu performans lastigine gore biraz hissiz diyebilirim ama onun yerine konfor sunuyor bu da benim isime geliyor cunku arac zaten yeterince sert.
  • Arkadaşlar yağmurlu havada yol tutuşu iyi olan dört mevsim lastik almayı düşünüyorum.Yukarıdaki continental lastik nasıl?Bir de marketlerdeki 3+1 kampanyalı Pirelli lastikler nasıl?

Lastik ölçülşeri 175 70R 13

Bütçe 300 TL civarı.
  • lastik herşeydir, abs, esp, srs, ebd,abc,xyz...... hava yastığı, kaporta sağlamlığı, emniyet kemeri.... kızınızın gamzeleri, oğlunuzun gülümsemesi, eşinizin mutluluğu.....vs

hepsi lastiğe bağlıdır!

ucuz ama güvenli lastik deseniz anlarım, derim ki bu adam yol sesinden, konfordan feragat etmiş, ama güvenlikten ödün vermeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Eylül 2010; 15:05:43 >
  • Bence lastiğe verdiğiniz paraya fazla acımayın mümkün olduğunca en iyisini almaya çalışın...
    Eğer bütçeniz sıkıntıdaysa uzakdoğu mallarından ziyade Türk malı ya da doğu avrupa üretimlerine bakın...
    Bu arada Conti tavsiyedir...
  • Renault servislerinde motrio var. 55 TL. Montaj ve balans ta ücretsiz. Continental'in imalatı.
  • arkadaslar bende fulda marka lastik almak istiyorum fuldanın kalıtesı , + ları ve - yonunde yorumlarınız nelerdır , kışa gırmeden kışlık yazından yazlık model fulda almayı dusunuyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.