Şimdi Ara

Ucuz olan ve uzun şarjlı bir tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Öncelikle "Diğer Markalar" başlığının altında almış olmama rağmen HTC, Acer gibi markaları da önerebilirsiniz. Ben bir öğrenciyim ve tablet alırsam eğer araştırma yapmak için, internette sörf yapmak için ve video izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Uygulama manyağı değilim ve mobil oyunlarıda sevdiğim söylenemez. Tabletin çin malı olup olmaması önemli değil ama; modlanmış Android sürümü kullanmasın(çünkü; kodlarla yapmış oldukları değışklıklerle benim gizli bilgilerimi çalabilirler.) Modlanmış bir sürüm kullanıyorsa da, bilgi çalmayacağına dair güvence versin ve tanınır olsun. Şirkenin bir telefon numarası ve servisi olsun, "tokat" diye tabir edilen ürünlerden olmasın. SAR değeri 2.5 ve ya altı olsun, en fazla 200 TL olsun ve şarjı baya bir gitsin. PDF lere kolay not alabilmem için kalem desteği olsun ve mümkünse iPad kadar büyük bir ekranı olmasın. Aklınızda bulunsun SAR değeri hakkında bilgi bulamazsanızda yine de önerebilirsiniz. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragoleo -- 12 Ağustos 2015; 22:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.