Şimdi Ara

Ucuz PlexiGlass 30*27 ebatlarına 3 mm =7,5 ytl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kasam Bu dur arkadaşlar mod olayına girmeyi düşünüyorum ama nasıl bişi yapacagıma karar vermedim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phiber_optic -- 4 Eylül 2006; 22:04:59 >

• kasanın iç havalandırması nasıl bilmiyorum ama herkesin başladığı gibi başlayabilirsin

öncelikle yan kapağı keserek plexi ile kapatabilir belki bir iki tane fn yeri açabilirsin

ön intake fan yerleri ne durumda bilmiyorum ama eğer ön sac müsaitse 12 cmlik bi fan için yer kesebilirsin

üstten kasayı delerek egzost fan takabilirsin ki çok düşük devirde bile olsa inanılmaz faydası oluyr

aslında ben olsam kasanın altına tekerlekli ayaklar koyarak altı yükseltir ve kasanın alt kapağını 12 cmlik intake bir fan için delerdim

ön pane sıkıntılı sanki
    tırtırklı bir görünümünün olması biraz dezavantaj olabilir

kasa içi ışıklandırmayı hatırlatmama gerek yok sanırım

bu saydıklarım herkesin yaptığı ve artık sıradanlaşan fikirler...

farklı ve sıradışı fikirler için hayalgücüne güveniyoruz

• Kasa klasik ama modifikasyon için ideal gibi ilk önce beyaz ise istediğin bir renge bence siyah iyi eğer kasan siyahsa dış rengi kalsın. Yapacağın işlemler benim düşüncem;

1- İlk önce yan kapağı çıkar çöküntüde yok kasada orayı galiba plexi yapamassın ama kestirebilirsen köşeleri kıvrımlı dikdörtgen şeklinde kestir.
    2- Daha sonra plexi ye fan delikleri aç ve fanlarını yerleştir diğer kasalardan farklı olması için tabii işlemleri daha da ilginç yapabilirsin diğerleri gibi aynı olmasın.
    3- Plexi üstü harici kasanın üstüne de fan bölümleri açıp fan yerleştirebilirsin.
    4- Gelelim kasanın içine kasanın egsost fanlarını fiyat farkeder ama ışıklı yaparsan görünüm açısından sadece iyi olur.
    5- Daha sonra soğutmayı değiştireceksen hava soğutma ise hava su soğutma ise su soğutmanı monte ettikten sonra diğer adım :).
    6- Kabloları hdd gibi ide kablolarını sarıp bir hortum gibi renkli bir plastiğe sar. Diğer konularda örneklerini görürsün.
    7- Daha sonra kasanın önünde alt tarafa büyük bir fan yeri aç fanını yerleştir ızgaralıda olabilir montesi farklı olabilir.
    8- Boya açısından şunuda söyleyeyim power düğmesinin bulunduğu alan şeridi farklı bir renge boyayabilirsin.

Aklıma gelenleri yazarım sonra. Şimdilik bunlar fakat bunları değiştirirsen isteğine göre nasıl beğenirsen öyle yap bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokristal

Kasa klasik ama modifikasyon için ideal gibi ilk önce beyaz ise istediğin bir renge bence siyah iyi eğer kasan siyahsa dış rengi kalsın. Yapacağın işlemler benim düşüncem;

1- İlk önce yan kapağı çıkar çöküntüde yok kasada orayı galiba plexi yapamassın ama kestirebilirsen köşeleri kıvrımlı dikdörtgen şeklinde kestir.
    2- Daha sonra plexi ye fan delikleri aç ve fanlarını yerleştir diğer kasalardan farklı olması için tabii işlemleri daha da ilginç yapabilirsin diğerleri gibi aynı olmasın.
    3- Plexi üstü harici kasanın üstüne de fan bölümleri açıp fan yerleştirebilirsin.
    4- Gelelim kasanın içine kasanın egsost fanlarını fiyat farkeder ama ışıklı yaparsan görünüm açısından sadece iyi olur.
    5- Daha sonra soğutmayı değiştireceksen hava soğutma ise hava su soğutma ise su soğutmanı monte ettikten sonra diğer adım :).
    6- Kabloları hdd gibi ide kablolarını sarıp bir hortum gibi renkli bir plastiğe sar. Diğer konularda örneklerini görürsün.
    7- Daha sonra kasanın önünde alt tarafa büyük bir fan yeri aç fanını yerleştir ızgaralıda olabilir montesi farklı olabilir.
    8- Boya açısından şunuda söyleyeyim power düğmesinin bulunduğu alan şeridi farklı bir renge boyayabilirsin.

Aklıma gelenleri yazarım sonra. Şimdilik bunlar fakat bunları değiştirirsen isteğine göre nasıl beğenirsen öyle yap bence..
    bende ilk olarak yan kapağa plexi yapmayı düşünüyorum..
    ama plexi adana ' da biraz pahalı oldugu için ucuz bişi bulamadım..
    nese ilk işim yan kapağa plexi takmak olur.
    üst kapağa egzoz fan güsel olur..
    on tarafta süphelerim var fan takmak iiçin bakalım bir..
    kasanının on tarafı yüksek gibi duruyor zaten altlara tekerlek fena olmaz en altlara da neon atsak araba gibi olur
    zaten kasanın alt tarafında fan takmak boş yer var orjinalinde

• quote:

Orijinalden alıntı: phiber_optic

bende ilk olarak yan kapağa plexi yapmayı düşünüyorum..
    ama plexi adana ' da biraz pahalı oldugu için ucuz bişi bulamadım..
    nese ilk işim yan kapağa plexi takmak olur.
    üst kapağa egzoz fan güsel olur..
    on tarafta süphelerim var fan takmak iiçin bakalım bir..
    kasanının on tarafı yüksek gibi duruyor zaten altlara tekerlek fena olmaz en altlara da neon atsak araba gibi olur
    zaten kasanın alt tarafında fan takmak boş yer var orjinalinde

Alıntıları Göster
    Şu plexi'ler de bayağı zor bulunuyor adana'da biryer bulunsa hemen tabelacılarda bulmak kolay diye duydum uzunluğa göre kesiyorlar.

• quote:

Şu plexi'ler de bayağı zor bulunuyor adana'da biryer bulunsa hemen tabelacılarda bulmak kolay diye duydum uzunluğa göre kesiyorlar.

Alıntıları Göster
    yok ya ben 3 ay önce sormustum teknosanın arasında bi yer var..
    adam ne kadar istersen kesiyor
  • ya bendede aynı kasadan var. Adanadayım bende. Yan kapagı kestirip plexi yaptırmak istiyorum bende ama nerde bilmiyorum haber verirseniz sevinirim walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemoSoZ

ya bendede aynı kasadan var. Adanadayım bende. Yan kapagı kestirip plexi yaptırmak istiyorum bende ama nerde bilmiyorum haber verirseniz sevinirim walla
    Teknosanın yanında varmış, o zaman sorun olmaz diğer arkadaşlarada bizede. Modifkasyon satan yerlerden garanti pc ve softx bilgisayarda var.
  • quote:

Teknosanın yanında varmış, o zaman sorun olmaz diğer arkadaşlarada bizede. Modifkasyon satan yerlerden garanti pc ve softx bilgisayarda var.

Alıntıları Göster
    aslında bi dekupaj olsa hiç fena olmaz kendi işimizi kendimiz görürüz
  • quote:

aslında bi dekupaj olsa hiç fena olmaz kendi işimizi kendimiz görürüz

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşlar on tarafta bulunan tırtıklı kısımların hepsi sökülüyor orasına bi 12 cm fan taksam nasıl olur?
    power düğmesinin bulundugu tırtıklı yeride cıkardım onuda disket sürücünün yukarısına takmayı düşünüyorum..

yan kapağında ölçülerini aldım şimdi ona göre plexiglass alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phiber_optic -- 31 Ağustos 2006; 9:38:23 >

• quote:

quote:

arkadaşlar on tarafta bulunan tırtıklı kısımların hepsi sökülüyor orasına bi 12 cm fan taksam nasıl olur?
    power düğmesinin bulundugu tırtıklı yeride cıkardım onuda disket sürücünün yukarısına takmayı düşünüyorum..

yan kapağında ölçülerini aldım şimdi ona göre plexiglass alıcam...

Alıntıları Göster
    Adana'lı Arkadaşlar PlexiGlass Buldum Hemde Cok Ucuz :)

30*27 ölcülerinde 3 mm kalınlıgında 15 ytl
    pazar günü yan kapağıda götürüp kestirecem montajı evde yapacam..
    almak isteyen kacırmasın derim...
    teknosanın arkasında muyo reklam

• quote:

Adana'lı Arkadaşlar PlexiGlass Buldum Hemde Cok Ucuz :)

30*27 ölcülerinde 3 mm kalınlıgında 15 ytl
    pazar günü yan kapağıda götürüp kestirecem montajı evde yapacam..
    almak isteyen kacırmasın derim...
    teknosanın arkasında muyo reklam

Alıntıları Göster
    ehu ehu evet çok ucuz burda 1m*1m 60 milyon 50*50 15 milyon yapar antalyadayım
    ama ucuz bulduğunu duşunuyosan yanılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessasmaz

ehu ehu evet çok ucuz burda 1m*1m 60 milyon 50*50 15 milyon yapar antalyadayım
    ama ucuz bulduğunu duşunuyosan yanılıyorsun

Alıntıları Göster
    ilk defa mod yaptığımı hatırlatim dostum..
    bana göre ucuz geldi..
  • arkadaşlar coupe kasa mod'u nasıl sizce??
    tavanın acılıp kapanmalı...
    yada tavan'a sunroof nasıl fikir sizce???
  • quote:

arkadaşlar coupe kasa mod'u nasıl sizce??
    tavanın acılıp kapanmalı...
    yada tavan'a sunroof nasıl fikir sizce???
    arkadaşlar yeni bi tabelacı buldum konu baslıgındaki plexiglassa 7.5 ytl dedi ..
    bu arada sürekli işyerinde oldugum için çok yavaş zamnlar içerisinde modlama yapabiliorum..
    bugne kadar sadece kasayı soktum ve fan taktım..
    kasayı siyah renge boyıcam ve altına 4 adet tekerlek takmayi düşünüyorum...
  • quote:

arkadaşlar yeni bi tabelacı buldum konu baslıgındaki plexiglassa 7.5 ytl dedi ..
    bu arada sürekli işyerinde oldugum için çok yavaş zamnlar içerisinde modlama yapabiliorum..
    bugne kadar sadece kasayı soktum ve fan taktım..
    kasayı siyah renge boyıcam ve altına 4 adet tekerlek takmayi düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    beşiktaştan 30x36 plexiyi 3 milyona aldıgıma yemin ederim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str187

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asgielavner

beşiktaşın neresinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

beşiktaşın neresinde?

Alıntıları Göster
    bende beşiktaştayım nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str187

Alıntıları Göster
    quote:

kardeş harbiden beşiktaşın neresinde yaa bende gidip bi alıyim ...??

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

kardeş harbiden beşiktaşın neresinde yaa bende gidip bi alıyim ...??

Alıntıları Göster
    banada alın bea

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.