Şimdi Ara

Ucuz PlexiGlass 30*27 ebatlarına 3 mm =7,5 ytl?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • baba 5iktaşta 2 m le migros var...ordan yukarı çıkıyosun sağa dönüyosun...
    50m sonra

PİMAPENCİ var...yanılmıyosam fıratpen...
    gidiyosun adama olcularıni soyluyosun kesiyo=)
    begenmezsende eğe diye bi icat var =)

gidin kapın hadi şimdi :D
    adam dumur olcak aynı anda 20 tane plexi isteyen insan gorunce =)
  • perpa dan 30*30 a 0 lira werdim (BELEEEEŞ)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asgielavner

baba 5iktaşta 2 m le migros var...ordan yukarı çıkıyosun sağa dönüyosun...
    50m sonra

ok kardeş sağolasın ...
  • ankarada plexy glass nerede var biride bana yardımcı olsun dünnya kadar mod yaptım kasada pencere yok
  • bence aralarında fark yok bende aldım sitelerden plexi deyil mika tek farkı biraz daha zor kesilir buda önemli deyil zaten istediyin ölcülerde kesiyorlar 40*35di sanırım yada öyle birşey 5 ytl'ye adım tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

ankarada plexy glass nerede var biride bana yardımcı olsun dünnya kadar mod yaptım kasada pencere yok
  • sitelere gitsem iki tane fan yuvası istedigim ölcülerde ve 4 köseden vida delikleri acabilirlermi? madem zor kendimiz ellemeyelim. ama plextglass ın işlenmesi kolay oldugu için o yönden ii olurdu. kavaklıderede oturuyorum daha yakın alternatifler varsa ii olur
  • kavaklı dere neresidir bilmiyorum ankarada yeni sayılırım ama sitelerde mikayı satanyerde yada yerlerde fan yuvasıda açarlar olmadı bir mobilya atölyesine gir iki dakidada hatasız açarlar para bile almazlar ama bunun için ya fanların ölçüsünü alman lazım yada en iyisi sen fanınıda yanına al öyle git mika plexiden daha sert bir malzeme olduğu için bence daha iyi bile olur
  • yani tunalıda burayı biliyorsundur kızılayın yukarısında kalıyor her neyse en iisi sanayi o zaman....thank you
  • Bu işe girişmeden önce google yardımı ile ilk önce türkçe sitelerden başlayarak arama yaptır hoşuna giden linkleri bir yere kopyala.bu sayede neler yapabileceğini anlamaya çalış.Şimdi mod yapacam yardim deyince herkes hayalindekileri sölüyor ama düşünmüyorlar bu adamın kasa nasıldır neler yapılabilir.adamın anakartı nedir işlemci nedir en önemlisi psu bu kadar fanı ledi kaldırırmı.bence ilk önce dediklerimi yap siteleri dolaş.Sana yardimci olacak alet edevatlar nelerdir.psu yeterli gelirmi.Bu yüzden bir dolaş siteleri.ben öyle yapıyorum.Bu arada bende 300watt asus ta210 un orjinal psu var yeterli gelmez sanırım bu yüzden psu u değiştiricem yada kasayi komple değiştireceğim.Güzel bir kasa alicam.çünkü eldeki kasa fazla birşey yapmaya elverişli değil.içide çok dar yeterli yer yok.Sonra Bi dremel alicam.kasa elde dükkan dükkan dolaşmakdansa kendi işimi kendim yaparım.Kasayi kesip biçtikden sonra fanları ledleri almaya başlayacam.Fan controller ve Lcd panel yapacam.ilk başlarda zor gibi geliyor ama biraz araştırınca pek bir zorluğu kalmıyor..Yeterli bilgiler var.Şimdi burda biri diyorki şöyle kes şöyle biç.Ama başka bir yerde daha kolay bir yol bulabiliyorsun.Türkçe sitelerde mod hakkında yeterli bilgiler var.Bunlar bitince gerçi ingilizce sitelerden tercüme ile türkçe sitelerde nasıl yapılacağı yaziyor ama bazilarini bulamıyorsun o kadar enterasan fikirler varki yabanci sitelerde.Mesela adam kendine led li fan yapiyor.mükemmel görüntüsü var.Ledler sabit değil fan ile birlikde dönüyor.Diğer bir örnek adam DVd+rw içine bile led eklemiş.Bunun gibi birsürü örnek var.

• quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orjinalden alıntı: asgielavner

baba 5iktaşta 2 m le migros var...ordan yukarı çıkıyosun sağa dönüyosun...
    50m sonra

ok kardeş sağolasın ...

rica ederim

• ya baba ben bugun karaköyden mavi plexi aldım 65 x 30 =5 ytl...kazıklanmamışımdır umarım
  • ya abi bakın ben ankaradayım tunalının tümünü arastırdım kızılaydada arastırdım namussuzların en düsük fiyatları 60 ytl ne olursunuz bana biri yardım etsin 5 10 ytl diyorsunuz 5 ytl de size veririm ya. istedigim malzemede max 40*40 yani ölcüleri tam bilmiyorumda adamlar bide işcilik istiyor 50 ytl ankara kavaklıderede oturuyorum birisi allah rızası için bana yardım etsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.