Bildirim
Ucuz Pre Workout: Hyphy Mud
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
La bu bildiğin öğrenci işi. -
Fiziksel olarak ergen gibi görünmese de, zihinsel olarak muhtemelen şırınga overdose dan ergene bağlamış mahluk.
Aşırı şekerli kahveden fazla bir etkisi olmayacak. -
Ben bazen 3ü1 arada kahveye 1-2 tane de 2si1 arada kahve katıp içiyorum ve fena etki ediyor. Geçen sırt antrenmanında kalp fazlaca çarpınca bi daha yapmiyim falan diye düşünmüştüm demem o ki fazlası çarpıntı yapar, çok abartmayın motor teklemesin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 21 Aralık 2014; 9:31:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten yorumlara baktım genel anlamda çabuk patladığını söylüyorlar yani antrenmandan 10-15 dakika önce içmek lazım anladığım kadarıyla. Etkilerinden memnun olan bir çok kişi var hatta standart nox kullanıp bağışıklık kazanan fakat bundan etki aldığını iddia eden bile var. -
Bugün denedim beş para etmez içemedim zaten çok kötü köpürdü. Önce kahve üstüne kola falan içmek aynı şey olur zaten karıştırmaya gerek yok midem kalktı. -
Bu adam şaklabanın teki, steroidden patlayacak gibi duran bir vücut, hırsızlıktan hapse girme ve hapiste çete liderliğine kadar giden bir hayat hikayesi.
Yazık, üzüldüm... -
Antrenman sırasında için diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X