Şimdi Ara

Ucuz protein kaynakları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
11
Favori
39.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim temelde protein: Tavuk gogusu ve Yumurta(tam), daha sonra doner(300 grami 12 tl civari), ton baligi ve en son olarakta sut ile lor peyniri geliyor.
    Karbonhidrat icinde temelde esmer pirinc ve yulaf ezmesi, ikinci planda ise haslanmis patates ve fistik ezmesi vs geliyor.

Atistirmalik genelde leblebi ve fistik yiyorum. Bunlarin fiyati iyi.

Yumurtanin asla sadece beyazini falan yemem, uzun yillardir istisnasiz hergun en az tam 3 yumurta yerim tam olarak kolesterolum falan yok.

Sutu sadece laktozsuz olarak icebiliyorum yoksa gaz yapiyor o yuzden pahaliya patliyor biraz..
  • Peki soya unu kullanan var mı ? Soya konusunda çok şeyler söyleniyor ama proteini baya yüksek. Protein 50.0 g

Besin değerleri (100g)

Kalori 329 Kcal-1.372 Kj
    Protein 50.0 g
    Yağ 1.2 g
    Karbonhidrat 38.4 g
    Lif 4.3
    Kalsiyum 241.0 mg
    Demir 9.2 mg
    Çinko 2.4 mg
    Tiyamin (B1) 7.0 mg
    Riboflavin 25.0 mg
    Niyasin 2.6 mg

Birde buğday gluteni var. Vital buğday gluteni genel olarak % 75-82 protein oranına sahiptir.
  • Neymar Jr. kullanıcısına yanıt
    Hort dahi olsa o kadar saçma yazmış ki... Umarım okuyup yanlış bilgilenen olmamıştır.
  • Mrb, bu yazdığınız lor peyniri durumu kafamı karıştırdı. Sizin anlattığınız şekilde sütten üretilen lorlar kahvaltılık lor diye geçiyor olabilir mi? Bunlar daha yağlı-ıslak oluyorlar çünkü. Yağı az olan paketli lor peynirlerinin içerik kısmında ''Peynir altı suyu'' yazıyor. 500 gramı 4-5 lira olan lorlardan da alıyorum yine kuru oluyorlar. Peynir endüstrisinin o kadar peynir altı suyunu ziyan etmeyeceğini düşünürsek, piyasada iki farklı şekilde üretilen lor peyniri mevcut gibi geliyor bana. Çökeleğede lor diyenler var, o zaman işin işinden hiç çıkılmıyor.
  • Biliyorsunuz ki hayvansal proteinler bütün amino asitleri içerir ve biyolojik değerleri yüksektir.Bir proteinin biyolojik değeri ne kadar yüksekse vücut tarafından bir kilo başına alınması gereken protein miktarı da o kadar düşük oluyor.

Kuru yemişleri《》Tahıl ürünleriyle
    Tahıl ürünlerini《》Baklagillerle
    Baklagilleri《》Kuru yemişlerle
    Bu yiyecekleri bir arada tüketerek bütün amino asitleri alabilirsiniz.Bu açıklamalardan kırmızı et yemek zorunda olmadığı anlamı cıkmasın.Anlatmak istediğim maddi anlamda kendinizi zorlamadan da vücudunuz için gerekli kaliteli proteini alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bangyoua

Snickers. antrenmandan önce göm

Gömsek mi cidden

• JRR TOLKIEN kullanıcısına yanıt
    Neresi saçma kanka ?

• 26gr bitkisel protein yerine 10gr hayvansal tercih etmen.

• 190 tlye 1500 gr protein
    Supplementler.com
    Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein
    https://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-whey-protein-2000-gr-8349

1 kg tavuk göğüsünde 300 gr protein var ve 20 tl. aynı tavuk göğüsü ile 1500 gr protein için 100 tl harcamanız gerekir.

yani anlayacağızı şuanda tavuk göğüsü pişirmesi vakit harcaması çalışan biri için pratik değil.

protein tozunu işten okuldan sonra spora giderken tavuk etini de akşam yemeğinde yiyerek günde rahat 50 gr protein alabilirsiniz. sabah da 2 yumurta yerseniz günde 70 gr civarı güzel bir protein skalası yakalarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 4 Nisan 2019; 20:30:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.