Şimdi Ara

ucuz samsung 957MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19'' monitör arıyordum, sanırım bunu alacağım.
    Acaba en ucuz nerede bulurum, bilen varsa bir yerler önerebilir mi?

• gigatek - mavibilgisayar

ikiside ANKARADA
  • sağol, ben istanbuldayım ama,
    bi de hiç bir yerde göremedim bu monitörü çalışırken alıcaz ama, hadi bakalım...
  • istanbulda andromeda bilgisayar satıyor. 280$+KDV ye bi bak istersenwww.andromeda.com.tr
  • pcgold da bile 280+ kdv
    fiat standat annican daha ucuza bulabilicenis anmam ama sen ene de bikaç yere sor
    arkadaşlar bu samsungun 19" olup da siyah olanı var mı acaba?
  • bu konuda en iyi potspot konuşur.http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=75136
  • 20 gün bekleyin şu anda ürün çoğu yerde yok olanlar eskiden kalmalar ve fiyatlar yüksek her 2 ithalatçı da marta ürün getirecekler o zaman fiyat düşer 260$- ve belkide 250 ye alabilirsiniz biraz sabredin bence
    saygılar
  • beklerim deresen bilmem ama alacaksanda sonuçta 3-5 doların dışında fark olmayacak. o yüzden güvendiğin herhangi bir yerden al.

Not: Aborjin imzan çok güzelmiş...
  • magic bright text moduna alınca mönitör hep öyle kalıyormu philipsde lightframede çözünürlük değişince lightframe kapanıyormesela oyunu 1024*768 de oynuyorum ama menuye dönünce 800*600 lightframe kapanıyor
  • NOT:saol fistan ama o imza düzenini kırpmam söylendi emir büyük yerdendi ben de kırpmak zorunda kaldım haliyle ama her birine ayrı renkler vererek neyin ne olduunu daha ii belli ettiğin imzan daha güzelmiş:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.