Şimdi Ara

Ucuz Tablet veya E-kitap Okuyucu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.Fonksiyonsuz,ucuz bir E-kitap okuyucu arıyorum ama bulamıyorum ne yazık ki.Kindle denen aletin kitap okuma harici bir çok özelliği var ve 300 tl den başlıyor neredeyse fiyatları.Ben,kitap okumak için ilgili bütün formatları sorunsuz açabilen,not tutabileceğim ucuz birşey arıyorum,daha fazlası değil.Bildiğiniz bir alet var mıdır? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRsoUL -- 9 Eylül 2012; 15:49:10 >

• reederLITE veya LITE2 -www.reeder.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: readermania

reederLITE veya LITE2 -www.reeder.com.tr

Dostum sağol da,ben daha ucuz birşey arıyorum aslında, dediğin modeller ise 300 tl üzeri.100 tl gibi bir alet yok mudur acaba?Dediğim gibi sadece formatları sorunsuz açması,ve not tutma gibi özelliği olması yeterli.Amazon Kindle'ın en ucuz modeli 230 tl, baktığınız zaman hiç bir özelliği yok.O zaman onu alacağıma 200 tl ye gider bir sürü özelliği olan tablet alırım,ayrıca kitap ta okurum.Bildiğiniz kaliteli,ucuz tablet varsa 150-200 civarı onları da önerebilirsiniz.

• merhaba bende e inkli vardı
    ama hem hız bakımından hem de aynı anda bir kaç iş yapmayı seven biri olarak işimi görmedi
    e kitap okuyucuların gece lambası da bir dert bu arada
    ben tablet aldım içinde otomatik e kitap okuma programı var
    çok iyi bence
    istersen satabilirim sana 7.500 e kitap ile birlikte exper markası
    10 saate kadar pil ömrü var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.