Şimdi Ara

ucuz tablet yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum anneme yapacağı şeyler youtubeda video izlemek , facebooka girmek , film dizi seyretmek , bu kategoride bir tablet alıp memnun olan fiyatı da uygun gümrüğe takılmayacak bir ürün var mı bildiğiniz? amazondan alışveriş yapıyorum genelde çinden pek alışveriş yapmadım fakat çin menşeli sitelerden daha ucuza gümrüksüz alabileceğimi düşündüğüm için yardım istemekteyim sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkalihan -- 20 Haziran 2016; 6:34:29 >

• bjkalihan B kullanıcısına yanıt
    Aynı amaç için teclast P80h aldım. Yorumlar iyi. Ips ekran olması çok önemli. Çözünürlük iyi. Yeterli güncel bir işlemci var. 1gb ram 8gb hafıza. Hdmi çıkış. Lollipop yüklü. Banggood'da hemen altında kod var o şekilde 56 dolar hala geçerli sanırım iki gün oldu alalı. Gearbest 60 dolar başka yerlerde daha pahalı. Banggood kadar olmasa da sağlam güvenilir sitedir ikisi de. Kredi kartından aldım direkt. En Uygun fiyat burda. Üç tane de ekran koruyucu ekledim sepete 59 dolar oldu çok iyi alışveriş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler hocam bi sordurayım bu ürünü ,malum ben tabletten pek anlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.