Şimdi Ara

Ucuz ve taşıması kolay notebook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sadece okulda kullanmak için bir notebook almak istiyorum ama hergün götüreceğimden dolayı olabildiğince ince/hafif olmalı. Sistemi çok düşük olabilir sadece internet için kullanacağım. Bir de olabildiğince ucuz olmalı(ki düşük sistem ile çok pahalı olacağını sanmıyorum). Yardımcı olabilir misiniz?

• bu 2 öneriden hangisi ısınma problemi çıkarmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

bu 2 öneriden hangisi ısınma problemi çıkarmaz?

oyun harici kullanımda çok aşırı bir ısınma olmaz. Isınma daha çok oyun vs. gibi ağır programların kullanımında olur. Samsung donanım olarak biraz daha iyi durumda. Soğutması da oyun haricinde iyidir. Ayrıca oyun içinde yeterli ekran kartı yok. Bu arada sana 900 tl civarında yeni nesil sony önerecektim ürün stoklarda kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 11 Kasım 2012; 21:01:23 >
  • sony nin hangi modeliydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

oyun harici kullanımda çok aşırı bir ısınma olmaz. Isınma daha çok oyun vs. gibi ağır programların kullanımında olur. Samsung donanım olarak biraz daha iyi durumda. Soğutması da oyun haricinde iyidir. Ayrıca oyun içinde yeterli ekran kartı yok. Bu arada sana 900 tl civarında yeni nesil sony önerecektim ürün stoklarda kalmadı.

Hocam oyun dememiş arkadaş yalnızca internet demiş, yani sadece internette zorlanmaz laptop sonuç olarak ısınma yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

quote:

Hocam oyun dememiş arkadaş yalnızca internet demiş, yani sadece internette zorlanmaz laptop sonuç olarak ısınma yapmaz

Ben de oyun haricinde ısınmanın pek olmadığını vurgalamak için yazmıştım. :) Yalnız bazı dahili ekran kartı olan ve işlemcisi düşük olan ürünlerde ısınma olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 11 Kasım 2012; 21:27:04 >

• quote:

sony nin hangi modeliydi?

Modelini tam hatırlamıyorum. Fakat donanımı orta seviyedeydi. Ekran kartı onboard (intel hd grafik 4000). Vatanbilgisayarda indirimle 900-1000 tl arası fiyatlara düşmüştü ürün. Malesef stok bitti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

quote:

Ben de oyun haricinde ısınmanın pek olmadığını vurgalamak için yazmıştım. :) Yalnız bazı dahili ekran kartı olan ve işlemcisi düşük olan ürünlerde ısınma olabiliyor.

Anladım vurgalamak için yazdığını , ısınma olayını pek bilmiyorum , tabi hd4000le 5-6 saat oyun oynamaya kalkarsan yanar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

http://www.hizlial.com/u30.001.1258.0049/probook-prbu4101-amd-cift-cekirdek-c60-133ghz-2gb-320gb-hd6290-14-hdmi-freedos-notebook

Sanırım bu laptop'u alacağım. Teşekkürler.

Düzeltme: Şurada yazanlara göre buradan sipariş edersemhttp://forum.donanimhaber.com/m_62404892/tm.htm şöyle şeyler başıma gelebilirmiş. Diğer yerlerde de fiyat artıyor. Biraz şüphelendim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treecan -- 12 Kasım 2012; 1:27:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.