Şimdi Ara

Ucuz yada Taksitle Racing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyı günler arkadaşlar. Tekerinizin düz basması dileğiyle..

Scooter tarzı motor zaten fırsat oldukça kullanıyodum ehliyetsiz. Şimdi nasip oldu ve ehliyete yazıldım ve soruları kontrol ettiğim kadarıyla rahat bi şekilde geçmişim.
    Tek kalan önümüzdeki hafta olan direksiyon sınavı..

Aslında ailem motora pek sıcak bakmıyo yıllardır ama şimdi hır gürle ehliyete yazılınca alıştılar.
    Günlerdir motosiklet piyasasını araştırıyorum özellikle aklımda Hyosung GT250R var.

Şimdi benim peşin olarak 2.000 TL gibi bi param var.
    Aslında eski kasa CBR125R mı alsam diye düşündüm ama tekerleri bisiklet tekeri gibi kasası da küçük.
    Kanuni Preston Texas Race 200 modellerine baktım onlardan da herkes şikayetçi..

Şimdi bana istanbul içi elimdeki parayı peşinat olarak verip kalanını taksit yapabilecek bi 2. El Motosiklet satıcısı tavsiye edebilir misiniz ?
    Yanlız şöyle bi durum var ki ailemde kimsenin kredi kartı yok. Kullanımına karşı herkes
    Onun için taksitlendirmeyi yapacak olan kişi bana SENET yapmalı..

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum..
    Hayırlı günler.

• Başın ağarır çoğu kimse zaten senet yapmıyor yapanını bulsanda çok faiz alırlar bence daha uygun bütçeli motor bak az yakanlardan
  • Birisiyle görüştüm şimdi yarın haber vericek söz verdiği kişiyle anlaşamazsa..

Ya zaten motorun 2.el fiyatı değişken 5.000 - 8.000 tl arası
    2000 lira peşin verip kalanını 400 civarı taksitle alırsam pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

Daha küçüğünü alıp paramı boşa harcamak istemiyorum yani şimdi eski kasa cbr 125 r alsam örneğin bana daha çok sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum arızalarıyla vs..
    Ve satmaya kalksam çok zarar ederim..

Mesajınız için teşekkür ederim.
  • 2. el taksit yapan bazı yerler vardır ama taksit için kredi kartı şart. kart varsa alırsın. o taksitide banka yapmış oluyor zaten. kendisi taksit yapmaz. kartı çektiğinde parası peşin yatmış olur. sen bankaya taksitle ödersin. senet sepet kimse uğraşmıyo. kart yoksa, kredibiliten varsa bankadan tüketici kredisi çek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 14 Şubat 2013; 1:06:29 >
  • Borc harç ortalama bi 5 bin lira ayarladım fakat enjeksiyon sistemli ve devir kesicili bütçeme uygun bulamıyorum.. Napcam bilmiyorum bekliyorum belki satmayı düşünen olur diye :/

Edit: istediğim motor gt250r.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedafb -- 14 Şubat 2013; 11:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartınız yoksa bile gidip tüketici kredisi çekebilirsiniz. Zaten ayda 400 ödeyecekseniz 1 senede borcunuzda biter. Bu günlerde kredi faizleride çok uygun. Düzenli bir geliriniz var ise en mantıklı yöntem budur. Bir gt250r kullanıcısı olarak enjeksiyonludan şaşmayın derim, yada evveliyatı temiz karbüratörlü. Piyasada bolca ceset motor var ne yazık ki.
  • Bi satıcıya anlaştım gibi bisey oldu :)
    Hafta ici motoru görmeye gidicem eğer uygun görürsem kapora vericem ve 2 Mart'ta beklediğim para gelince satıs işlemlerini yapıp motoru alıcam insallah.

Motorun ufak bi arızası var kilometre göstergesi gidip geliyormuş dokununca ya da yuksek devirde. Buyuk ihtimal bi temassızlık var. En kotu ihtimal okuyucu bozuktur onu da araştırdım 150 TL civarı bi fiyatı var.
    İnsallah istediğim gibi gider hersey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedafb

Bi satıcıya anlaştım gibi bisey oldu :)
    Hafta ici motoru görmeye gidicem eğer uygun görürsem kapora vericem ve 2 Mart'ta beklediğim para gelince satıs işlemlerini yapıp motoru alıcam insallah.

Motorun ufak bi arızası var kilometre göstergesi gidip geliyormuş dokununca ya da yuksek devirde. Buyuk ihtimal bi temassızlık var. En kotu ihtimal okuyucu bozuktur onu da araştırdım 150 TL civarı bi fiyatı var.
    İnsallah istediğim gibi gider hersey

Kaporayı bence fazla vermeyin. Ve olur ya paranız gecikmeli gelirse, motoru satıcı elinde tutacağından emin olun. Ayriyetten kaporayı fiyattan düşmeyi unutmayın. Hayırlı olsun..
  • Çok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.
    Forumdaki tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri sayesinde çok bilgi sahibi oldum yakın zamanda emelime ulasicam insallah :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.