Şimdi Ara

Ucuz yollu ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Emektar PS3 sarı ışık hatası verince PS4 alana kadar işimi görecek bir ekran kartı almaya karar verdim. Guild Wars 2 dışında PC'de pek oyun oynamıyorum ama belki GTA V alırım arkadaşla online filan takılırız.

Sistemim:

FX6300 işlemci
    8 GB ram
    Asrock 970 Extreme 3 anakart
    Sapphire HD 6850 Ekran kartı
    High Power 550W güç kaynağı (12v kanalından 420w veriyor)
    1440x900 monitör

Gördüğünüz gibi monitör zaten tırt. Şimdi monitördü, güç kaynağıydı vs derken bir PS4 parası yatırım yapmak istemiyorum, dolayısıyla bu sistemde işimi görecek bir ekran kartına ihtiyacım var. Uzun zamandır PC dünyasına uzağım, ufak bir araştırmayla R9 270X işimi görür gibi geldi ama üstadlara da sorayım dedim. Bütçe 650 lira, 1 lira bile oynamaz. Bu doğrultuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sevgiler&saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 2 Ağustos 2015; 18:01:51 >

• r9 280 iyi olur
  • 2. el alırım diyosan gtx 670 al
  • R9280 iyi görünüyor. Güç kaynağını kontrol ettim, 12v kanalından 420w güç veriyor. Bu kartta sorun yaşar mıyım sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSU'nun yıpranma durumuna da bağlı iyi durumdaysa yüksek seviye overclock yapmadığınız sürece sıkıntı çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 3 Ağustos 2015; 2:10:09 >
  • Bence 2. El 300 tl ye 7950 alin az oc ile 280 seviyesine gelir elindeki kartida 130 veya 140 a okut 280 e getek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.