Şimdi Ara

ucuza bilet 20 tl mobile özel indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Fiyatlar yüksek ama
  • Pegasus geçerli değilmiş söylesenize be kardeşim boşuna uygulama indiriyoruz. Thy zaten çoğu yere 30 40 lira fazla çekiyor pegasus hatlarında bilet alacaklar için indirim fos yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 22 Nisan 2017; 19:45:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende alıcam da uçak bileti daha önce almadım size bir kaç sorum olacaktı, promosyonlu biletler iptap edilemez denimş, acaba açığa çevirme şansımız var mı? yada rezervasyon yapıp tarihi kesşinleştirince alabilir miyim?
  • google playdan indirdim üye oldum ama aradıgım bilet 150 lira fiyat çıktı nasıl 20 lira oluyor
  • Hocam bilet 20 TL olmuyor 20 TL indirim yapıyor.

Yani 150 TL lik bilet 20 TL indirim ile 130 TL olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayesimin

Hocam bilet 20 TL olmuyor 20 TL indirim yapıyor.

Yani 150 TL lik bilet 20 TL indirim ile 130 TL olacak.

20 tl indirimi tanımlamak için ne yapmalıyım hocam.
  • Kampanyayı kaldırdılar hocam aero bilette yeni geldi şimdi 15 tl indirim

• konyalım K kullanıcısına yanıt
    22 Nisan 23.59 a kadar geçerli olduğundan kampanya bitti hocam. İndirim kodu veriyorlar onu yazarak yararlanıyorsun.

Aerobilet te var şimdi indirim bugünlük 15 TL. İndirim kuponum var kısmına 23NS15 kodunu yazarak kullanabilirsiniz. Pegasus uçuşlarında indirim geçerli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayesimin

22 Nisan 23.59 a kadar geçerli olduğundan kampanya bitti hocam. İndirim kodu veriyorlar onu yazarak yararlanıyorsun.

Aerobilet te var şimdi indirim bugünlük 15 TL. İndirim kuponum var kısmına 23NS15 kodunu yazarak kullanabilirsiniz. Pegasus uçuşlarında indirim geçerli değil.

çok teşekkür ederim faydalanalım
  • https://www.aerobilet.com.tr/a/searchFlights/ucak-bileti/%C4%B0zmir,/%C4%B0stanbul,/23.08.2017/1

bu bileti almak istiyorum fiyatda uygun ama sayfayı açmıyor sorunmu var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.