BEN DE YAPAN BİR ARKADAŞIMINKİNİ DENEMİŞTİM BAYAĞI GÜZELDİ.ADAM ABARTMIŞTI.DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ BİLE KENDİSİ TASARLAYIP KESTİRTMİŞTİ.
bende de bmw m5(cabriolet) var gayet iyi gidiyordu evler arasında bana yetmedi motorlu el tornovdalarının motoru ile değiştirdim sonuç iyi +10hp ama sonradan motor kapağı çatlattım piller patladı he unutmadan pil parası .... kaçtı
quote:
Orjinalden alıntı: turkdashboard
bende de bmw m5(cabriolet) var gayet iyi gidiyordu evler arasında bana yetmedi motorlu el tornovdalarının motoru ile değiştirdim sonuç iyi +10hp ama sonradan motor kapağı çatlattım piller patladı he unutmadan pil parası .... kaçtı
MOTORU NEREDEN BULDUN???
dostum atraksiyon seviyosan bi rampa oluştur sizin balkondan karşı balkona uçurmayı dene ferrariyi bu şekilde balkonlararası dünya rekoru kırabilirsin
F50 al gelde benımkıyle kaldıralım bende de subaru var benım kı benzınle calısıyo ama ole pılle flan degıl
quote:
Orjinalden alıntı: Fletch
F50 al gelde benımkıyle kaldıralım bende de subaru var benım kı benzınle calısıyo ama ole pılle flan degıl
Orjinal satın aldım dostum nasıl yapayım dostum çok tefferuat var kendın cok kasman lazım yapabılmen ıcın bana bı arkadasım yurtdısından getırmıstı toysrus da flan da var sanırım bı bak ama benzınlı degıl :) şarjedilebilir pille çalışıo bildigim kadarıyla
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
daha önce hiç ferrari almadıysan, biliyosun önce ikinci elini alman lazım. 2.el almadan 0 ferrari alamazsın. istiyosan bende var eski bi tane sana satarım sonra 0 ını alırsın
ABİ BEN BENZİNLİ FİLAN YÜKSEK PERFORMANS ALABİLECEĞİM BİR ŞEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BU NEDENLE SENİN VERDİĞİN LİNKTEKİ ARACI PEK BEĞENMEDİM.AMA YİNE DE SAĞOL.
YAPAN ARKADAŞIMLA KONUŞTUM DODGE VIPER KASASI ALIP YAPACAĞIZ TANIDIĞI VARMIŞ.BİTİRDİKTEN SONRA RESİMLERİNİ KOYARIM.İSTEYEN OLURSA YARIŞ DA YAPARIZ.AY PARDON YARIŞ TEKLİFİ ETMEK YASAKTI. YALNIZ BİRAZ BÜYÜK VE BAYAĞI HIZLI OLACAK.HABERİNİZ OLSUN!!!!!!!! (EZİLMEYİN DİYE SÖYLÜYORUM)
ABİ BEN BENZİNLİ FİLAN YÜKSEK PERFORMANS ALABİLECEĞİM BİR ŞEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BU NEDENLE SENİN VERDİĞİN LİNKTEKİ ARACI PEK BEĞENMEDİM.AMA YİNE DE SAĞOL.
YAPAN ARKADAŞIMLA KONUŞTUM DODGE VIPER KASASI ALIP YAPACAĞIZ TANIDIĞI VARMIŞ.BİTİRDİKTEN SONRA RESİMLERİNİ KOYARIM.İSTEYEN OLURSA YARIŞ DA YAPARIZ.AY PARDON YARIŞ TEKLİFİ ETMEK YASAKTI. YALNIZ BİRAZ BÜYÜK VE BAYAĞI HIZLI OLACAK.HABERİNİZ OLSUN!!!!!!!! (EZİLMEYİN DİYE SÖYLÜYORUM)
ben de FORD F-350 kamyonet almaya karar verdim kapışırız koridorda 4 çeker model otomobil üretiyorlardı istanbulda bir yerde orayı araştırmam lazım - olmazsa ingiltereden getirtirim
quote:
Orjinalden alıntı: BOSS_MSC
CİDDİ BİR SORU SORMAK İSTİYORUM.BEN ANKARA'DA OTURUYORUM.MAKET UZAKTAN KUMANDALI ARABA YAPMAK İSTİYORUM.YÜKSEK PERFORMANS İSTİYORUM.(BELKİ YARIŞLARA BİLE KATILIRIM.)SORUM ŞU: NEREDEN PARÇALARI ALABİLİRİM VE NE KADAR MAL OLUR???*
formula isimli bi firma war daha çok model uçakla ilgileniyolar onlarda olmalı onlarda yoksa bile nerden bulabilcene dair kesin bilgi werirler şimdiden hayırlı olsun dikkat et fazla hız yapma
f50nin ikinci elleri çok satılmıyor. pil tüketimid 100 metrede 5 pil gidiyor. öyle bi arabaya pil yetişmiyor yok yani kendi f50imden biliorum
wallaha hiç kaçırma pilleride artık şarj eder eder kullanırsın
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme