Merhaba arkadaşlar ben yurtdışında okuyorum, laptop un ısınma problemi var, 2 yılı aştı laptobum. Yazılımla uğraştığımda için kapsamlı programlar kullanıyorum ve laptop çok ısınıyor, fanı yetersiz kalıyor. O yüzden bir soğutucu almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla zalman soğutucular iyidir.
şimdi vatan bilgisayardaki fiyatları referans alarak fiyatlarını yazacağım. En pahalısını almak mantıklı mıdır mesela? Aralarındaki farklar nelerdir gibi sorularım var.
hangisini almam daha mantklı olur. Ayrca zalmandan farklı olarak tavsiye eddeceğiniz soğutucular var mı? Mesela bazı soğtucular tek fanlı ve büyük, bazılarnda küçük fanlar var v.s.
bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum
teşekkürler
Pahalı olan iyi olur diye bir kaide yok ama güzel olanında bir bedeli vardırBenim size tavsiyem yüzeyi aliminyum vede fan çapıda biraz büyük olursa sisteminize hem sessiz hemde etkili bir soğutma sağlıyacaktır.
Bu modelden bakıyorum,bende pek anlamam ama iyimidir dostlar ? birde bu ürün enerjisini nereden alıcak ? adaptörü filan yok denmiş,elimizde patlamasın. Olmaz derseniz başa bir ürüne bakalım
bence bu işinizi görür fan yerleri mantıklı gibi duruyor iş görür :