Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okazaki

QİWİ ile satın aldım. :D
    Artık Windows 8.1 Pro indirip Windows 10'un gelmesini bekleyebilirim.

QİWİ ile satın alma işlemi nasıl yapılıyor? Yani QİWİ nedir nasıl para yatırılır vb. Pazartesi ya inial kart üzerinden paypal yada webmoney ile alışveriş yapmayı düşünüyorum.

QİWİ yi merak ettim. Hayırlı olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

QİWİ ile satın aldım. :D
    Artık Windows 8.1 Pro indirip Windows 10'un gelmesini bekleyebilirim.

hayırlı olsun,

QİWİ yöntemini anlatabilir misiniz, biçok arkadaşımız alternatif alım yöntemi üzerine uğraşıyor....
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Premium iyiymiş bendeki standart, ayrıca alıntı yaptığınız eski mesajım da belirttiğim gibi,konu sahibi arkadaşa konuda her olumsuz sözü ciddiye almamasını paylaşımlara devam etmesini,( kendim yararlanmadığım halde) belirtmiştim lakin yukarıdaki yönetime attığı son mesajı hoş olmamış bu kadar forum üyeliğine takmış durumda belli ki, onu anlarım saygıda duyarım lakin milletin faydalandığı bir konuyu ısrarla sildirmek istemesini anlamış değilim.. O kadar bıktıysa bu konuyu bir arkadaşa devredebilir konuyu bırakabilir..girmek zorunda değil ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu sizlere bırakabilirim,

zati hesap silme diye bişey yok,

çok araştırdım, en fazla süresiz hesabı banlıyorlar,

ben banlandıktan sonra bu konuyu devam ettirebilirsiniz, (hakaret ederek banlanmak istemiyorum, o yüzden yönetime takılıyorum)

yada şimdiden bu konuyu yeni bir başlık altında açabilirsiniz, ve ordan devam edebilirsiniz,

benim için sorun değil,

olurda banlanırsam yardımcı olamayabilirim,

iyiforumlar....

son olarak bir not eklemek istiyorum, ben kimsenin lafıyla hareket etmem, forumlardan hesaplarımı silme kararını aylar aylar önce almış ve biçok forumdan uzaklaşmış durumdayım,

net sadece bu forumdan ibaret değil,

evet yollamış olduğum mesaj 2 ay öncesine ait bu konu ise 20 günlük felan,

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel  paypal açık)

konu isteyen olursa hediyemdir, alabilir,

ilk mesajı ayın ikisinde kaldırmış olacağım, bilginize (kararlarım yaptıklarım ve yapacaklarım kişiseldir, yoruma kapalıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 18 Temmuz 2015; 22:27:12 >

• paypal http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 18 Temmuz 2015; 20:11:17 >
  • bir arkadaşımız ''"0xC004C003" bu hata koduyla karşılaşıyorum'' dedi,

kullandığı sistem hakkında bilgi vermiş

''Victor g701 - pro2000'in laptop ismi'' laptop kullanıyor

hata kodunu googleden arattığımda çok enteresan linklere ulaştım,

karşılaştığım linklerden bikaç örnek

1 - http://fastfixxcomputerservices.com/windows-code-0xc004c003.php (not:linkteki programları kullanıp kullanmamak size kalmış, sorumluluk size ait)

2 - lenovo

https://forums.lenovo.com/t5/Windows-8-and-8-1/Error-code-0xC004C003-OEM-Product-key-not-activated-Windows-8/td-p/1802995

3 - dell

http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/f/4677/t/19537852

4 - hp

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-Systems-and-Software/Windows-8-1-Activation-Error-0xC004C003/td-p/4127656

tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz şimdiden tşklr....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 19 Temmuz 2015; 7:37:11 >

• Bu sabah windows 10 ikonu geldi ve rezervasyonu sorunsuz yaptım. Onay kontrolüne girdiğimde "Yükseltme sürümünüz sizin için ayrıldı" yazıyor.

Tek sorun mail adresi girecek yer bulamadım ve mail adresi girmeden rezervasyon yapıldı. 29 temmuzda sanırım bilgisayardan bildirimle kurulum olacak.

Almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden alabilir. Aldığım ürün;
    http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916
  • windows 10pro sonunda yükledim ama anahtarın benim olup olmadığını verdiğiniz script işe yaramıyor win10da
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanozen

windows 10pro sonunda yükledim ama anahtarın benim olup olmadığını verdiğiniz script işe yaramıyor win10da

Windows 10 full sürüm çıktı mi ?

• kredi kartı ile alınıyor mu?

edit: alınıyormuş fakat 2 dolar daha fazla alıyor sanırım.

2 kere almaya çalıştım ikisinde de payment rejected diyor. kredi kartıyla alan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funk-c -- 19 Temmuz 2015; 13:26:16 >
  • Yarın vaktim olursa inial kart çıkartıp paypal üzerinden alacağım umarım bir sorunla karşılaşmayız. webmoney deneyecektim ama o daha çok uğraştıracak gibi. Şöyle bir sıkıntı var inial karta tl olarak yükleyeceğim paypal dolar veya euro olması lazım nasıl yapacağım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 19 Temmuz 2015; 13:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funk-c

kredi kartı ile alınıyor mu?

Geçen gün kredi kartını denedim ama para çekmedi hata verdi bilgin olsun

• quote:

kredi kartı ile alınıyor mu?

kredi kartı ile alınmıyor
  • Elimden geldiğince QIWI ile satın almayı anlatacağım.

1- Üye Kaydı

https://qiwi.com/register/form.action?ref=newsite_b1 adresine girin. Dil Rusça ise sayfanın altındaki seçenekten İngilizceye çevirin.
    Rus bayrağına tıklayın ve Turkey olanı seçin. Telefon numaranızı girin. Alttaki satıra yanındaki sayıyı girin. Lisans anlaşmasını kabul edin ve Register tıklayın.
    Telefonunuza doğrulama mesajı gelecek. Açılan sayfada doğrulama mesajı ile şifrenizi girin. Kolaylık olsun diye, facebook vb.. hesapla oturum açabilirsiniz.

2- Kredi Kartı Ekleme

Qiwi'ye giriş yaptığınızda alttaki ekran gelecek, dili İngilizceye dahi çevirseniz tam çevrilmiyor. Resimde işaretlediğim linke tıklayın.

Kredi kartı ekleme sayfası geldi. Buradan da yine işaretlediğim linke tıklayın.

Açılan sayfada işaretlediğim Other banks linkine tıklayın.

Kart ekleme sayfası geldi. Burada gerekli bilgileri doldurun ve en alttaki Register butonuna tıklayın.

Qiwi kartınızdan RUB cinsinde çok küçük miktar bi para çekecek. Bu size telefon ile gelir, gelmez ise internet bankacılığından öğrenebilirsiniz.
    Finansbank çekilen tutarı bana mesaj olarak gönderdi bende hallettim. :D
    Çekilen tutarı yeni açılan sayfada girip alttaki linke tıkladığınızda Kredi Kartınız Qiwi ye tanınmış olacaktır.

3- Qiwi ile alışveriş yapma

Artık kartımız tanındığına göre alışverişimizi yapabiliriz.
    Önceliklehttp://www.wmcentre.net/lg.php?s=13978 adresine giriş yapalım.
    Buradan almak istediğimizi seçelim çünkü Qiwi ile herhangi birini alabiliriz, daha sonra ilk sayfadaki işlemi yapalım ve yeşil butona tıklayalım.
    Gelen sayfada "way to pay" seçeneğini Qiwi olarak seçip mail adresimizi yazıp Proceed linkine tıklayalım.
    Aşağıda resmini eklediğim ödeme sayfasına yönleneceksiniz. Buradan telefon numaranızı ve mail adresinizi yazıp Checkout butonuna tıklayalım.

Aşağıdaki resmini eklediğim sayfa gelmiş olacak. Sayfayı kapatmayın.

Şimdi tekrar Qiwi sitesine giriş yapın ve aşağıdaki resimde işaretli linke tıklayın.

Açılan sayfada ödeme tutarını göreceksiniz. Ödeme tutarının üzerine tıklayın. 0.00 RUB para birimine tıkladığınızda Kredi kartınız görünecek.
    Kredi kartınızı seçin ve alttaki linke tıklayın. Türkçe olarak bankanızın 3D ödeme seçeneği gelecek, telefonunuza gelen şifreyi girip işleme onay verin.

Son olarak ödeme gerçekleştiğinde, açık bıraktığımız sayfadan Proceed e tıkladığımızda işlem tamamlanmış olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 19 Temmuz 2015; 13:56:10 >

• bende de hata verdi. alınmıyor demekki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Yarın vaktim olursa inial kart çıkartıp paypal üzerinden alacağım umarım bir sorunla karşılaşmayız. webmoney deneyecektim ama o daha çok uğraştıracak gibi. Şöyle bir sıkıntı var inial karta tl olarak yükleyeceğim paypal dolar veya euro olması lazım nasıl yapacağım bilmiyorum.

Paypal tl yi dolara çeviriyor hocam o günkü kur uzerinden

• quote:

bende de hata verdi. alınmıyor demekki..

Aynen alınmıyor paypal ile deneyin

• maalesef paypal ile alamıyorum. brezilya sitesinden oyun alırken 2-3 defa hata verdi diye hesabımı sınırladılar :D
  • quote:

maalesef paypal ile alamıyorum. brezilya sitesinden oyun alırken 2-3 defa hata verdi diye hesabımı sınırladılar :D

Hocam arkadaş yukarıda anlatmış kredi kartı ile almayi bir deneyin isterseniz

• @okazaki

Teşekkürler, bu gerçekten iyi oldu. Ben diğer iki yöntemi denedim ama olmamıştı. QIWI'yi de olmaz diye denemedim bile.

Ben de Finansbank'ın kartını kullanıyorum peki seçimleri Ruble ile yapmak zorunda mıyız? Bir de ekstreye TL olarak yansıyacak sanırım?

Attığınız bazı resimler görünmüyor belki problem bende olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.