Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funk-c

benim paypal'da 2 yılı geçkin sınırlı hesabım var. şimdi sanal kartla başka hesap açsam kullanabilir miyim acaba? bilen var mı? bu qiwi ile alamayacağız galiba.

Hocam başka paypal hesabı açsan olmazmi kardeşinin veya arkadaslarin adina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ekleme işlemlerini tekrar yaparsanız bloke yemediyseniz tekrardan onaylama ekranı gelecektir.
    Blokeyi tahminimce günlük, yarın tekrar bi deneyin.

İnternet bankacılığı ayarlarında varsa sms olarak bildirim seçeneğini açın.
  • olmazsa öyle yapıcam.
  • paypal ile hesap açıp aldım sonunda.
  • windows 7 ultimate kullaniyorum. 8.1 performans acisindan bilgisayari olumsuz yonde etkiler mi ? kullandigim bilgisayar yuksek donanimli degil. cevaplariniza gore 7 yada 8.1 alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 19 Temmuz 2015; 20:04:40 >
  • Şimdi konuyu okudum, işletim sistemini telefon ile onaylatanlar bile var. Acaba aldıktan sonra ne gibi sorun çıkabilir yada çıkma ihtimali var. Amacım kimseyi caydırmak değil yanlış anlaşılmasın, zaten yarın bende alacağım. Sadece ihtimalleri merak ettim
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    ben core2duo 2gb ramli pc'de win7 den daha iyi performans almıştım. eğer raminiz iyise performans açısından fark olacağını düşünmüyorum
  • Arakdaşlar şu an kurulu kürekli win 8.1in üzerine aktivasyon kodunu eklesek ne olur sizce
    Sıfır kuruluma üşeniyorum bir sürü oyun moyun yüklü steamden.
  • britony kullanıcısına yanıt
    uninstall seçeneği varsa sistemden kaldır.yeniden başlat.etkinleştirme yapılmadı diyorsa bir dene ama sorumluluk sana ait

edit: steam yedek alma seçeneğini kullanabilirsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 19 Temmuz 2015; 21:41:41 >
  • Merhaba,
    Yaklaşık 2 ay önce bu siteden key aldım. Key parayı yatırdığım anda elime ulaştı orjinalliği de microsoft'un iso win 8.1 indirme programıyla test ettim satın aldığım keyle isoyu indirdim.
    2 gün önce o key ile format atmaya kalktım. Yedeklemem gerekiyordu eski kurulumdaki dosyaları.
    Format attım orjinal olduğunu zannediyordum. Windowsunuzu etkileştirmeniz gerekiyor diye bir uyarı belirdi ekranımda.
    Ayarlara girdim baktım "Hata kodu: 0xC004C003" diye uyarı veriyor.
    Açıklamaya da : etkinleştirme sunucusu belirtilen ürün anahtarının engellendiğini belirledi diye uyarı veriyor.
    internette baktım ama key'in orjinalliği kısmında sorun yok bu hatayla karşılaşn çok kişi var.

Bilgisayarım victor g701. Daha önceden bu sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Merhaba,
    Yaklaşık 2 ay önce bu siteden key aldım. Key parayı yatırdığım anda elime ulaştı orjinalliği de microsoft'un iso win 8.1 indirme programıyla test ettim satın aldığım keyle isoyu indirdim.
    2 gün önce o key ile format atmaya kalktım. Yedeklemem gerekiyordu eski kurulumdaki dosyaları.
    Format attım orjinal olduğunu zannediyordum. Windowsunuzu etkileştirmeniz gerekiyor diye bir uyarı belirdi ekranımda.
    Açıklamaya da : etkinleştirme sunucusu belirtilen ürün anahtarının engellendiğini belirledi diye uyarı veriyor.
    internette baktım ama key'in orjinalliği kısmında sorun yok bu hatayla karşılaşn çok kişi var.

dün itibariyle satıcıyla iletişime geçtim. Dönüş yapmış.
    Nasıl bir sorun olduğunu olduğunu soruyor ekran resmi istiyor benden.

• çok teşekkür ederim, eline emeğine sağlık.
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    aynı durum benim başıma geldi hocam.satıcıya durumu anlat.yeni key veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Merhaba,

Hocam sorununuz yüzde 90 yeni nesil anakartlarda bulunan UEFI ile ilgili.
    UEFI'li anakartlara windows usb tool ile yüklemek mümkün olmuyor.
    Şu şekilde USB'nizi ayarlayıp kurulumu dener misiniz?

LINK için TIK

• eski isitem 32 bit olduğu için 32 bit kurdu. nasıl 64 bit yapabilirm bunu?
  • quote:

eski isitem 32 bit olduğu için 32 bit kurdu. nasıl 64 bit yapabilirm bunu?

32 bit sistendemi indirme yaptiniz

• evet.
  • britony kullanıcısına yanıt
    hocam usb'den kurmadım.
    yeni nesil anakart olabilir de nasıl bu sorunu aşacağım bilemiyorum.
    Cd'den kurdum.
    Bios'u mu güncellesem napsam
  • kreat kullanıcısına yanıt
    hocam satıcıyla konuştum pazar günü dedi yarın bakalım yardımcı olmaya çalışacağım dedi.
    Keyle ne alakası varki bu durumun?
    kopya key değil sadece hata veriyor.
    Siz farklı key girince herşey düzeldi mi
  • quote:

evet.

64 bit sistemde bulup onda indirmenız lazim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.