Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat böyleyken korsan kullanacak olur mu acaba? bence 4. millenium faciası... dual boot desteklemiyecek...
  • key i aldım , keyi windowsu kurarkenmi yazalım yoksa kurulum bitince mi tanıtalim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

evet robokassa iletişime geçtik, verdikleri cevap ödemenin güvenlik önlemine takıldığıyla ilgili kısa ve geçiştirici bir mesajdı,

mesajda başka ödeme yöntemini kullanmamız öneriliyordu,

türkiyedeki

bankalarla görüştüğümüzde ise verdikleri cevap sorunun kendilerinde değil, karşıdan kaynaklandığı yönündeydi....

Aynı cevap bana da gelmişti. Ödemeniz güvenlik nedeniyle engellendi. Başka seçenek kullanın diye. Halbuki kartımdan da 19.44 rub kesmişlerdi (0.89TL) En iyisi paypal ama işte o 9 dolarlık sürümde paypal var sadece. :/
  • yasinadin kullanıcısına yanıt
    Kurarken keyi girin, zaten keyi girmeyince kurulum yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Buradan bende masaüstü bilgisayarım için Windows 8.1 Pro key aldım. Laptop'umda orjinal Windows 8.1 Sıngle Language kullanıyorum, sormak istediğim laptop için yine buradan pro key satın almalımıyım.?

Ben Pro ile Sıngle Language arasında gözle görülür bir fark olmadığını düşünüyorum.

evet ev kullanıcısı için bencede gerek yok,

linkteki pro multi language iken sizdeki single sanırım, pro değil core versiyon,

burda bakılması gereken farklar pro ile singlelanguage değil pro ile core arasındaki arasındaki farklar olmalıdır,

windows core pro'nun alt modelidir,

yani w8.1 sisteme core deniyor, core için pro yükseltme paketleri vardır,

w8.1pro ise retail için enüst versiyondur, retail için pro'nun üstü yoktur....

Sistem özelliklerinde bu şekilde yazdığı için yine buraya böyle yazdım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

key i aldım , keyi windowsu kurarkenmi yazalım yoksa kurulum bitince mi tanıtalim ?

İkisinde de kullanabilirsin. Ben kurarken kullandım.
  • İlkkez win 8.1 kurcam kurarken internete baglayayimmi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bende format atıp yükledim sonuç ok. Install sonunda Windows 10 için reserve edin dedi OK dedim "Rezerve Edildi" dedi sanırım Windows 10'a da geçecek sorunsuz yada başka yapmam gereken birşey varmı acaba ? Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada
  • İninal kartı aldık bugün şimdi onu aktif hale geçireceğim sonrada win8.1 alacağım.
  • Bende şu an korsan 8.1 var. Windows 10 etkinleştirmesinide yaptım. Burdan paypal ile key alsam, format atmadan şu an ki windowsu yeni key ile etkileştirebilir miyim? Formatsız key etkinleştirme mümkün müdür?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Format gerekiyor diye biliyorum.

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Evet düzeldi.

• en cok satandan office 2013 aldım mak cikti arkadaslar adamla gorustum retail icin 28 dolar diyor, bende bunu kullanayım bari dedim ancak türkçe yapamadım daha once alanlar nasıl yaptı

bu arada webmoney kullanarak kolaylıkla alımı gerçekleştirdim almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim

edit: microsoft turkce paket icin 49.9 tl istiyor, yani buradan office e verdiginizden cok parayı türkçeleştirmek için microsoft a vermek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ervenko -- 20 Temmuz 2015; 23:39:33 >
  • İninal kartı paypala eklemek istediğimde Maalesef bu kartı ekleyemiyoruz. Lütfen hesabınıza farklı bir kart eklemeyi deneyin. Yarın tekrar deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 20 Temmuz 2015; 22:48:48 >
  • Format atmadan buradan aldığımız keyleri giremiyor muyuz? Korsandan sileriz var olan keyi buradan aldığımızı gireriz ?

Valla böyle olsa çok iyi olur ya. Format atmaya çok üşeniyorum anasını satim. Win 8.1 kullanıyorum Pro Korsan.
  • @okazaki

Dün Finansbank sanal kartımla yaptığım denemede QIWI'yi bloke etmiştim. Dediğiniz gibi blokeyi günlük koyuyor sistem sanırım. Bugün yine tutar ekranına eriştim ama malesef ne mesaj geliyor cebe ne de int. bankacılığı detayında ruble olarak çıkıyor. Hatta Usd olarak çekilen meblağı QIWI'nin mobil uygulamasını inidirdikten sonra orada yazan kur oranı ile rubleye çevirerek tam rakamı bile yazdım yine olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım oradaki olayı anlayıp yanıt verene kadar ben yine bloke ettim. Kardeşim de kendine hesap açtı o da İş bankası kartını ekledi ve ekstrede TL gördü cebe mesaj da gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradı TL olarak görebildiklerini belki bir kaç gün sonra ruble cinsi yansıyabileceğini belirtti saçma şekilde.

Yani siz kısmetliymişsiniz anladığım. İş çıkmaza giriyor...Benim anlamadığım Finansbank kartla sizinkiyle benzer bir sonucu nasıl alamıyorum çok garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 20 Temmuz 2015; 23:32:38 >

• 4. millenium faciasını mı övüyorsunuz 3. millenium faciasını mı? yıl olmuş 2015 hala windows denen saçmalığa para veriyorsunuz... korsan kullanın demiyorum... ama artık windws devri bitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez-zork

4. millenium faciasını mı övüyorsunuz 3. millenium faciasını mı? yıl olmuş 2015 hala windows denen saçmalığa para veriyorsunuz... korsan kullanın demiyorum... ama artık windws devri bitti...

Tamam kardeşim, kullan hadi linuxunu, ubuntunu vs...Biz kullanmıyoruz sanki onları. Aynı zamanda elementary OS da var Mac de var. Buradaki olayı anlamadın sanırım sen kazık yememek için adam iyilik olsun diye konu açmış yoruma bak... Ayrıca arkadaşın verdiği siteden Avguard gibi harika bir programı satın aldım ucuza.

Dalmışsın konuya bodoslama.
  • dulcet kullanıcısına yanıt
    tipik ms kölesi tepkisi... ubuntu kullanmam... nedeni amazon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez-zork

tipik ms kölesi tepkisi... ubuntu kullanmam... nedeni amazon...

Şaka mısın ergen misin, senin kadar kullanmışızdır alayını. Yarın bir gün iş gereği bir şekilde ms dayatırlar görürsün o zaman. Haydi konuyu kirletme kimin kölesi olursan ol sağa sola salça olup trolleme konuyu da...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.