Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
36.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Worm Holes

hocam usb'den kurmadım.
    yeni nesil anakart olabilir de nasıl bu sorunu aşacağım bilemiyorum.
    Cd'den kurdum.
    Bios'u mu güncellesem napsam

Bios'dan UEFI ayarlarını kapatıp öyle deneseniz?
  • 12 dolarlıkta paypal odemesi yok sanırım , secenekler arasında yokta , 9 dolarlıkta paypal var . 2 si arasında bir fark varmı ?

http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1766654

http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 20 Temmuz 2015; 10:50:29 >
  • birden fazla pc'ye kurabileceğim key var mı ? retail satın alsam pc'de etkinleştirdikten sonra format atsam veya başka bir bilgisayara da yüklemek istesem retail olması dolayısıyla yapamaz mıyım ?

Edit :http://www.enpedi.com/2010/11/windows-lisans-tipleri-kullanm-kosullar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 20 Temmuz 2015; 12:28:49 >
  • 32-64 BİT FARK EDİYOR MU?
  • Yeni key verdiler bana. Bunu yeni format atip baslangicta mi deniyeyim yoksa etkinlestir kismindan mi keyi deniyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • britony kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni key aldim. Once normal format atip yine olmazsa dediginiz yolla ueifyi kapatip mi deniyeyim

• delioflu kullanıcısına yanıt
    aynı key ile ikisi de etkinleştiriliyor.
  • 24 saat içinde açılacaktır http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Formatı atabiliyorsanız sorun yok. Benim dediğim hatayı windowsu yüklerken veriyor hocam. Karışıklığa mahal vermeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

24 saat içinde açılacaktır http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

Bizlere yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Paypal üzerinden hızlıca satın aldık. Ve sıkıntısız şekilde W8.1 Promuza keyi girdik.

Arkadaşlar paypal üzerinden alım yaparken key verilen adres paypal mail adresine geliyor. Haberiniz olsun ^.^

• Buradan bende masaüstü bilgisayarım için Windows 8.1 Pro key aldım. Laptop'umda orjinal Windows 8.1 Sıngle Language kullanıyorum, sormak istediğim laptop için yine buradan pro key satın almalımıyım.?

Ben Pro ile Sıngle Language arasında gözle görülür bir fark olmadığını düşünüyorum.
  • Selam hocam bu link deki adresten kredi kartıyla almaya çalıştıgımda şöyle bir hata alıyorum daha önce bu katımla defalarca netten alış veriş yaptım bir sorun yaşamadım

• Güzel sistemmiş paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Bu arada, benim de elimde bu şekilde birkaç tane key var. Dileyen olursa özelden ulaşsın, satabilirim ucuza.
  • hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    evet robokassa iletişime geçtik, verdikleri cevap ödemenin güvenlik önlemine takıldığıyla ilgili kısa ve geçiştirici bir mesajdı,

mesajda başka ödeme yöntemini kullanmamız öneriliyordu,

türkiyedeki

bankalarla görüştüğümüzde ise verdikleri cevap sorunun kendilerinde değil, karşıdan kaynaklandığı yönündeydi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 20 Temmuz 2015; 15:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Buradan bende masaüstü bilgisayarım için Windows 8.1 Pro key aldım. Laptop'umda orjinal Windows 8.1 Sıngle Language kullanıyorum, sormak istediğim laptop için yine buradan pro key satın almalımıyım.?

Ben Pro ile Sıngle Language arasında gözle görülür bir fark olmadığını düşünüyorum.

evet ev kullanıcısı için bencede gerek yok,

linkteki pro multi language iken sizdeki single sanırım, pro değil core versiyon,

burda bakılması gereken farklar pro ile singlelanguage değil pro ile core arasındaki arasındaki farklar olmalıdır,

windows core pro'nun alt modelidir,

yani w8.1 sisteme core deniyor, core için pro yükseltme paketleri vardır,

w8.1pro ise retail için enüst versiyondur, retail için pro'nun üstü yoktur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 20 Temmuz 2015; 15:44:01 >

• İki farklı kredi lartı ile denedim ikisindede aynı hatayı verdi.Başka hangi ödeme yoluyla alabilirim acaba bir bilginiz varmı? Şimdi pc siparişi vericem bu keyi bekliyorum pc yi toplucak yer bu keyi kullanıp öyle yollayacaklar boş yere 240 lira vermek istemiyorum windowsa

• quote:

Orijinalden alıntı: kreat

aynı durum benim başıma geldi hocam.satıcıya durumu anlat.yeni key veriyor.

evet ikinizin ortak noktası etkinleştirmeyle ilgili hatalardı,

kreat arkadaşımızın yaşadığı sorun 0xC004F009 hata koduna sahip,

Worm Holes arkadaşımızın yaşadığı sorun ise 0xC004C003 hata koduna sahip,

2si çok ayrı sorunlar

tek ortak noktanız etkinleştirme sorunu yaşamanızdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

İki farklı kredi lartı ile denedim ikisindede aynı hatayı verdi.Başka hangi ödeme yoluyla alabilirim acaba bir bilginiz varmı? Şimdi pc siparişi vericem bu keyi bekliyorum pc yi toplucak yer bu keyi kullanıp öyle yollayacaklar boş yere 240 lira vermek istemiyorum windowsa

paypala üye olun.... yada qiwi var bazı arkadaşlar alım yapabilmiş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Elimden geldiğince QIWI ile satın almayı anlatacağım.

1- Üye Kaydı

https://qiwi.com/register/form.action?ref=newsite_b1 adresine girin. Dil Rusça ise sayfanın altındaki seçenekten İngilizceye çevirin.
    Rus bayrağına tıklayın ve Turkey olanı seçin. Telefon numaranızı girin. Alttaki satıra yanındaki sayıyı girin. Lisans anlaşmasını kabul edin ve Register tıklayın.
    Telefonunuza doğrulama mesajı gelecek. Açılan sayfada doğrulama mesajı ile şifrenizi girin. Kolaylık olsun diye, facebook vb.. hesapla oturum açabilirsiniz.

2- Kredi Kartı Ekleme

Qiwi'ye giriş yaptığınızda alttaki ekran gelecek, dili İngilizceye dahi çevirseniz tam çevrilmiyor. Resimde işaretlediğim linke tıklayın.

Kredi kartı ekleme sayfası geldi. Buradan da yine işaretlediğim linke tıklayın.

Açılan sayfada işaretlediğim Other banks linkine tıklayın.

Kart ekleme sayfası geldi. Burada gerekli bilgileri doldurun ve en alttaki Register butonuna tıklayın.

Qiwi kartınızdan RUB cinsinde çok küçük miktar bi para çekecek. Bu size telefon ile gelir, gelmez ise internet bankacılığından öğrenebilirsiniz.
    Finansbank çekilen tutarı bana mesaj olarak gönderdi bende hallettim. :D
    Çekilen tutarı yeni açılan sayfada girip alttaki linke tıkladığınızda Kredi Kartınız Qiwi ye tanınmış olacaktır.

3- Qiwi ile alışveriş yapma

Artık kartımız tanındığına göre alışverişimizi yapabiliriz.
    Önceliklehttp://www.wmcentre.net/lg.php?s=13978 adresine giriş yapalım.
    Buradan almak istediğimizi seçelim çünkü Qiwi ile herhangi birini alabiliriz, daha sonra ilk sayfadaki işlemi yapalım ve yeşil butona tıklayalım.
    Gelen sayfada "way to pay" seçeneğini Qiwi olarak seçip mail adresimizi yazıp Proceed linkine tıklayalım.
    Aşağıda resmini eklediğim ödeme sayfasına yönleneceksiniz. Buradan telefon numaranızı ve mail adresinizi yazıp Checkout butonuna tıklayalım.

Aşağıdaki resmini eklediğim sayfa gelmiş olacak. Sayfayı kapatmayın.

Şimdi tekrar Qiwi sitesine giriş yapın ve aşağıdaki resimde işaretli linke tıklayın.

Açılan sayfada ödeme tutarını göreceksiniz. Ödeme tutarının üzerine tıklayın. 0.00 RUB para birimine tıkladığınızda Kredi kartınız görünecek.
    Kredi kartınızı seçin ve alttaki linke tıklayın. Türkçe olarak bankanızın 3D ödeme seçeneği gelecek, telefonunuza gelen şifreyi girip işleme onay verin.

Son olarak ödeme gerçekleştiğinde, açık bıraktığımız sayfadan Proceed e tıkladığımızda işlem tamamlanmış olacaktır.

çok teşekkürler,

ayrı konu şeklinde tekrar açarsanız daha çok kişi faydalabilecektir, enazından bilgilenecektir....

• bu ayın sonunda ofis alımını gerçekleştirebilirim, qiwi deneyeceğim, sonuçları paylaşırım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.