Şimdi Ara

Ucuza Plastik Poşet Satan Marketler - 1 Ocak 2019dan itibaren (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
8.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seyyar araba ile market önlerinde poşet satma işine giriyorum arkadaşlar avm önlerine tezgahı kuracağım bez plastik zenginlere ne satarsak kar zenginleri gram etkilemeyen fakire de bir yük daha getiren bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferno10 kullanıcısına yanıt
    asıl anlamayan sensin ,poşeti parayla satın alınca ülke düzelecek diyen adamla ne konuşacağız ?
    ayrıca 25 kuruş verip poşet falan almayacağım

fiyatı yükselince neyin kullanımı düştü ,sigaranın mı ,içkinin mi ?

neyse seninle boşuna zaman kaybediyorum

ülkede her şey yanlış ama poşeti parayla alınca çok iyi bir şey yapacakmışız ,daha neler
    peki çöplerimizi neyle atacağız diye soracağım ama ilgisiz cevap vereceğin için ,hiç gerek yok
    neyse onu da söyleyeyim de boşa uğraşmayalım

çöp poşeti alın dersin sen şimdi
  • Yeminle bi yandan sevindim bi yandan uzuldum paralı olmasina. Bizim toptandaydim bigun onumde bi adam vardi poset istedi aldigida 10 tl lik urun kasiyer en az 100 poset koydu adam posetlerin hepsini aldi kasiyer abi napiyosun ayip degil mi diyo bagiriyor arkasindan tinlamadi bile herif ve daha nice boyle insanlar var iyi oldu bakmayin boylelerine tepki vermeyerek ceza hepimize kesilmesine vesile olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

asıl anlamayan sensin ,poşeti parayla satın alınca ülke düzelecek diyen adamla ne konuşacağız ?
    ayrıca 25 kuruş verip poşet falan almayacağım

fiyatı yükselince neyin kullanımı düştü ,sigaranın mı ,içkinin mi ?

neyse seninle boşuna zaman kaybediyorum

ülkede her şey yanlış ama poşeti parayla alınca çok iyi bir şey yapacakmışız ,daha neler
    peki çöplerimizi neyle atacağız diye soracağım ama ilgisiz cevap vereceğin için ,hiç gerek yok
    neyse onu da söyleyeyim de boşa uğraşmayalım

çöp poşeti alın dersin sen şimdi
    "ayrıca 25 kuruş verip poşet falan almayacağım"

zaten amaç bu dostum.
    marketlerden almayacağım , toptan poşet satışı yapan yerlerden alacağım
    çünkü amaçları çevreyi korumak falan değil ,marketlere ek kazanç sağlamak
    insanlar bu poşetleri kullanmaya mecburlar niye anlamak istemiyorsunuz ?

bir aileye asgari ayda 50 poşet gerekiyor ,sen sürekli 25 kuruş deyip duruyorsun ,sadece 25 kuruş olsa kimse bir şey demez
    kalabalık ailelerde ise çok daha fazlası gerekiyor

bir evde asgari her gün en az bir tane çöp poşeti kullanılır ,poşet olmazsa bu çöpler nereye konulacak ve nasıl atılacak ?

üstelik sorduğum bazı konulara hiç cevap vermiyorsunuz
    misal manav reyonundan alınan poşetler çevreyi kirletmiyor mu , manav reyonunda her ürün başka bir poşete konulmak zorunda
    ayrıca her ürünü aynı poşette taşıyamazsınız ,misal çamaşır suyu ile domates ve yumurta taşınamaz

sorduğum diğer soru ;
    her yer plastik poşeti kaynıyor deniyor ve bende soruyorum hani nerede bu poşetler ,biz niye görmüyoruz ?
    çöplüklerde ise o zaman çöp toplama yerlerine çözüm üretsinler ,çöpleri bedava taşımıyorlar ,her su faturasında çöp parası veriyoruz

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    ya kafan çalışmıyor mu senin? bu poşetlerin doğada çözünmesi çok zor. çöplüğe koydun öğüttün diyelim ki, yine de zor anlıyor musun? dünyanın içine etti bu insanoğlu. manav reyonunda keşke file kese kağıdı vs kullanılsa, ama ilk adım olarak bu poşetlerin paralı olması iyi bence. dediğim gibi çöpü kovayla dökebilirsiniz, ayrıca o büyük siyah çöp poşetleri de daha tasarruflu ufak poşetlere göre, onları kullanmak da daha iyi. daha fazla yazmayacagım çünkü anlamıyorsunuz.
    senin karşında okul arkadaşın yok ,hitap ederken ona göre et

dur tahmin edeyim ;

1- öğrencisin ve hiç ev geçindirme nedir bilmedin
    2-dalga geçiyorsun
    3- her ikisi

yazsan da fark etmez ,çünkü ben bu şekilde davrananları zaten blokluyorum
    hadi güle güle

şuraya bak ya bir tek bekarlardan ,ev geçindirme nedir bilmeyenlerden öğüt almaya başladık
    büyük ihtimal oğlum bile senden büyüktür
  • çevreyi düşünen poşeti komple yasaklar bez torbaya teşvik eder. marketlerde kampanya yapar tanesi 2 lira olur mesela 50 liraya 1 bez torba hediye gibi. bizim insanımız poşeti bol bol alıp yemiyor sonuçta. yine çöp poşeti olarak değerlendiriyor. ee şimdi poşet yasaklandı ya da paralı oldu, çöpleri yine çöp poşeti alıp ona koyacağız. bu hükümete göre çöp poşetleri çevreyi kirletmiyor galiba.
  • plastik malzeme satan yerden bol miktarda poşet aldım ,hemde onlarınkinden çok daha kaliteli
    şimdi onlar düşünsün :)

her yer plastik kaynıyor ama sadece market poşetini parayla satarak dünyayı kurtaracaklarmış
  • Şu poşet duyarı kasanlar,bunun çevreyle ilgisi olduğuna inananlar komiksiniz

Ben eğer gerçekten çevreyi düşünsem derdim ki,poşet toplayıp getirenlere 10 kuruş geri ödenecek yasayı da böyle çıkarırdım..bak bakalım çevreyi koruma nasıl oluyor...

Ama adamlar düne kadar beleş aldığın poşeti,paralı yapmış,poşet beyannamesi bile çıkarmışlar.. bunlar da hala diyor ki maksat çevreyi koruma....he canım he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Aralık 2018; 11:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.