Bildirim
Ucuzkitapal.com hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iyiymis fiyatlar. Hayırlı olsun o zaman :) Kargo geldiğinde bilgi verirsen makbule geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İrem-
Iyiymis fiyatlar. Hayırlı olsun o zaman :) Kargo geldiğinde bilgi verirsen makbule geçer.
Teşekkürler. Umarım gelir :D bir sorun çıkmasa bari :p -
Almıştım daha önce kitap ama ygs-lys kitaplarıydı. Sorun çıkacağını sanmam ki aldığın yayınevleri gerçekten kötü ucuz olması çok normal.
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
Almıştım daha önce kitap ama ygs-lys kitaplarıydı. Sorun çıkacağını sanmam ki aldığın yayınevleri gerçekten kötü ucuz olması çok normal.
Teşekkürler. Biraz göz attım ama çok da fena değil gibilrdi. Kötü çıkarsa da 2 liralık bi zarardan bişey olmaz :) Oda yayınlarından kurtarırım durumu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
Teşekkürler. Biraz göz attım ama çok da fena değil gibilrdi. Kötü çıkarsa da 2 liralık bi zarardan bişey olmaz :) Oda yayınlarından kurtarırım durumu :D
Yok zaten kitap kitaptır sonuçta okursun her türlü, ucuz olması kafanda şüphe oluşturmasın diye öyle dedim.
19 tane kitap siparişi vermiştim. Kitaplar kısa sürede elime ulaştı. Memnunum, tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Kargo geldi :) Kitaplar mükemmel olmasa da oldukça iyiler :) Fiyatına kıyaslarsak oldukça güzel. Tavsiye edebilirim siteyi :) -
Sınavlara hazırlanırken ders kitaplarımı buradan sipariş etmiştim güvenilir bir site başka uygun fiyata yok zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd
quote:
Kargo geldi :) Kitaplar mükemmel olmasa da oldukça iyiler :) Fiyatına kıyaslarsak oldukça güzel. Tavsiye edebilirim siteyi :)
O halde iyiymiş. Keyifli okumalar sana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yayın evleri dandik. Çevirilerin iyi olacağını sanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X