Şimdi Ara

Udemy Kurs Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
3
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamlar.Udemy de indirim var belki biliyorsunuzdur.Önereceğiniz kurslar varmıdır ve su kursu önerir misiniz?
    Udemy Kurs Önerisi

Birde kusura bakmayın yeni başladıgtım için hangi bolum oldugunu bilmiyorum yanlıs bolumu işaretlemiş olabilirim. :D

• Selam,
    Öncelikle şunu söylemek istiyorum acele etmemelisin çünkü udemy'de indirim hep var kendimi bildim bileli setlerde indirim var ayrıca 500 TL'den 50'TL'e düştü gibi indirimler tamamen ürünü satın aldırmak adına cezbettirmek için şişirilmiş fiyatlar.İkinci olarak front end,back end,web arayüz tasarımcısı ne olmak istiyorsun? eğer hepsinden bir şeyler öğrenmek istiyorum dersen yapman gereken şey paket halinde verilen eğitimler örnekte paylaştığın gibi..linkini paylaşmadığın için içeriğini göremiyorum ama hem front end hem back end'e değinmiş.
  • Önce hangi alan üzeride gideceğine karar ver. Ona göre çok güzel ücretsiz kaynaklar olabilir. Ücretsizleri sömürünce Udemy'e geçersin.

Udemy'de sürekli indirim var bu arada. Oradaki fiyatlara takılma sen. Tüm kursları 25-30 TL'ye alabilirsin yani. 3 gün sonra yine aynı indirim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDS Kaynak Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.