Udemy Ücretsiz Kurslar Hızlı Davranın (23. sayfa)
-
-
-
-
-
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
-
-
linkler çok makbule geçti teşekkürler :)
-
-
-
hocam bunlar uygun fiyatlı diye mi paylaştın ücretsiz diye mi. akşamdan sabaha ücretsiz bitmiş olamaz diye düşünüyorum bir tanesi dikkatimi çekti de ingilizcem de pek iyi değil alsam anlamazsm diye tereddüt ettim beleşse her türlü alırım diye düşünmüştüm
-
Ben de anlamadım ücretsiz konusunda 1sayfa kurs atıp hepsinin 69tl çıkmasını
-
Arkadaşlar, o kadar emek verip bizim için ücretsiz kurs tarayıp buraya atıyor hiçbir karşılık beklemeden.Bu eğitimler normalde ücretli eğitimler sadece belli bir süreliğine kodlarla ücretsiz veriliyor.Bu süre belki 4 saat , belki 24 saat .sonra tekrardan eski fiyatına dönüyor.o yüzden buradaki konu için bildirimleri açarsanız paylaştığı anda eğitimleri ücretsiz alabilirsiniz.yukarida paylaşilan eğitimlerin tamamına yakınını ucretsiz aldım.Birkac istisna olabilir elbette.Bilgilendirmek istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ücretsiz kursların verildiği bir telegram sayfası vardı onun bana linkini atabilecek olan var mı özelden rica etsem.
-
Buyrun hocam, en altta sosyal medya hesapları ve telegram kanalına bağlantılar var.
-
Hocam ilginize teşekkür ederim. Benim aradığım Türkçe olan kanaldi esasen. Bir kanal vardı eğitmenlerle anlaşan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linkler eklendiğinde BEDAVA olduğu için ekleniyor. Ama 1 gün sonra bakarsanız tabiki kampanya biter veya kampanyalı kayıt sayısına ulaşıldığı an ÜCRETLİ hale döner.tşk
-
Rica ederim hocam, Türkçe kanal hakkında bilgim yok maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X