Şimdi Ara

UDID Kaydı İsteyen ? <== Kayıtlar Bitti (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
4
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hocam adana dayım. 17 yaşındayım. 5tl pahalı değil ama herhangi bir hesabım felan yok. Kredi kartıda yok. Senden ricam benimde udid kaydı mı yapar mısın? Yok dersen canın sağolsun

Bu arkadaşım kaydı yapılmadıysa ben ücretini ödeyeceğim , cevap bekliyorum , iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Hocam adana dayım. 17 yaşındayım. 5tl pahalı değil ama herhangi bir hesabım felan yok. Kredi kartıda yok. Senden ricam benimde udid kaydı mı yapar mısın? Yok dersen canın sağolsun

Bu arkadaşım kaydı yapılmadıysa ben ücretini ödeyeceğim , cevap bekliyorum , iyi akşamlar.

Hocam Allah razı olsun ama bugün ücreti ödeyerek kaydımı yaptırdım. Çok teşekkür ederim düşüncenizden dolayı. İyi akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Allah razı olsun ama bugün ücreti ödeyerek kaydımı yaptırdım. Çok teşekkür ederim düşüncenizden dolayı. İyi akşamlar.

Zamanında öğrenci iken az kredi kartı aramadım iyi bilirim o sıkıntıyı neyse işiniz görülmüş sevindim , iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zamanında öğrenci iken az kredi kartı aramadım iyi bilirim o sıkıntıyı neyse işiniz görülmüş sevindim , iyi akşamlar

Tekrardan teşekkür ederim. Öğrencilik zor iş. :)

• Arkadaşlar yarın iphone 4s alacağım ilk iphone deneyimim olacak pek bir bilgim yok kusura bakmayın. Bende ios 7.1 Beta 4 güncelleştirmek için udid kaydına para verecek miyim yoksa içerikte falan yazacak mı ?
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptığınız udid kayıtlarımız ne zamana kadar geçerli ? 1 yıl mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dar[K]Blood*

Arkadaşlar yarın iphone 4s alacağım ilk iphone deneyimim olacak pek bir bilgim yok kusura bakmayın. Bende ios 7.1 Beta 4 güncelleştirmek için udid kaydına para verecek miyim yoksa içerikte falan yazacak mı ?

Betayı yükleyebilmek için udid kaydına ihtiyacınız olacak. Almanız lazım.

• peki nasıl alabilirim hiçbir hesabım yok ?
  • quote:

her apple developer hesapları 1 yıllık olarak alınıyor daha sonra tekrar ücreti ödenerek yenileniyor. Şuan için ben her yıl yenilemeyi düşünüyorum. Uygulama geliştiricisi olduğum için bana lazım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dar[K]Blood*

peki nasıl alabilirim hiçbir hesabım yok ?

konudaki ödeme seçeneklerinden biriye ücreti ödemelisin, sonra telefonunu itunes e bağlayacaksın ve cihazın udid numarasını bana vereceksin ben kaydedeceğim. internetten 7.1 beta 4 ü indirip itunes üzerinden güncelleyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

her apple developer hesapları 1 yıllık olarak alınıyor daha sonra tekrar ücreti ödenerek yenileniyor. Şuan için ben her yıl yenilemeyi düşünüyorum. Uygulama geliştiricisi olduğum için bana lazım oluyor.

Tamam teşekkürler. Yani 1 yıl udid kayıtlı olacak telefon

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    ben hesabı yenilediğim sürece sizin kaydınız devam edecek
  • quote:

ben hesabı yenilediğim sürece sizin kaydınız devam edecek

Anladım hocam teşekkürler

• Konu güncel kayıt yaptırmak isteyenler iletişime geçebilir.

• Yukarı

• quote:

Yukarı

Hocam sanalpazardan ödemeyı yaptım
  • Konu güncel
  • acil pm
  • Kayıt yaptırıp beta guncelleme alan 5s kullanıcıları memnun mu acaba durumdan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiçbir yerden beta 4 dosyası bulamadım birisi yardımcı olur mu lütfen

Edit: Konunun içinde varmış güzel bir link. Yüklüyorum şu an betayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 26 Ocak 2014; 20:03:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.