Şimdi Ara

udyr nasıl oynanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gold elodayım udyr oynamak istiyorum fakat nası oynuyacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz

• Çarp al avcı palasi al kos kurbagaya q ya baş arkana yaslan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk R ve Q fulle, ormanda çok işine yarayacak 2 skilldir bunlar. Jungle itemini çıktıktan sonra yanına bir tane saldırı eşyası çık. Eğer takımında malph, mokai gibi tanklar varsa saldırı eşyası çıkmaya devam et. Eğer o kadar tank bi hero yoksa, ilk saldırı eşyandan sonra tank çık

• quote:

Orijinalden alıntı: mtberkc

ilk R ve Q fulle, ormanda çok işine yarayacak 2 skilldir bunlar. Jungle itemini çıktıktan sonra yanına bir tane saldırı eşyası çık. Eğer takımında malph, mokai gibi tanklar varsa saldırı eşyası çıkmaya devam et. Eğer o kadar tank bi hero yoksa, ilk saldırı eşyandan sonra tank çık

Vovovovovov çok yanlış. Q ve R skillinden sadece birisi fullenir. Ayrıca jungle iteminden sonra trinity , ondan sonra frozen heart çıkılmalı. Eğer mr ihtiyacın varsa frozen yerine önce spirit visage de çıkılabilir.
  • Udyr oynamak istiyorsan.Spirit Guard Udyr almalısın yoksa oynanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anonymusadamus

quote:

Orijinalden alıntı: mtberkc

ilk R ve Q fulle, ormanda çok işine yarayacak 2 skilldir bunlar. Jungle itemini çıktıktan sonra yanına bir tane saldırı eşyası çık. Eğer takımında malph, mokai gibi tanklar varsa saldırı eşyası çıkmaya devam et. Eğer o kadar tank bi hero yoksa, ilk saldırı eşyandan sonra tank çık

Vovovovovov çok yanlış. Q ve R skillinden sadece birisi fullenir. Ayrıca jungle iteminden sonra trinity , ondan sonra frozen heart çıkılmalı. Eğer mr ihtiyacın varsa frozen yerine önce spirit visage de çıkılabilir.

Kardeş senin avatar Udyr, Favori champ. Udyr, forum imzan Udyr. Sen yetkili bi abiye benziyosun. Ne dersen o

• Ganke dayalı oynayacaksan Q,ormana dayalı oynayacaksan R fulle.Mavi veya kırmızı çarpı tercih et,saldırı hızı istemine tamamla.Mahvolmuş,üçlü tamamla daha sonra duruma göre ad ya da tank git(donmus yürek,ruh gömleği,randuin vb)
    Gap closer olmadığı için atiklik çizmesi veya gezgin çık lanelere hızlı ve ani girmelisin tek çaren adamın yanına kadar koşmak olduğu içi. Orman keserken önce q aç sonra r ye geç,qdan kalan saldırı hızı r için de devam ettiği için hızlı kesersin bunu tekrarla sürekli

• sen urgot purosusun boş ver urgot oyna qnq
  • Kurbaga mi kesicen sen seni kucuk yaramaz

• Şu core'u Irelia,Udyr ve Jax (gene de Randuin daha mantıklı olur) hepsine yapabilirsin tek farkı Udyr'de ilk olarak jungle itemi alman lazım,mümkünse cinderhulk (yeşil güçlendirme) veya devourer (mor güçlendirme) al ama cinderhulk daha güçlü bir seçim şu anda.

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

Sıralama: Q/R - E/W - E/W - Q/R
    Saldırgan: Q/R - E - W - R/Q
    Defansif: Q/R - W - E - Q/R

R jungle hızını çok arttırır, Q ise duello gücünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 6 Haziran 2015; 12:08:16 >

• ingilizcen iyiyse trick2g izle, ingilizcen yoksa da izle oyunundan anlarsın, adam her yamaya özel build anlatıyor
  • Tank jungle itemı gelmeden önce as vereni kasardım ama tank jungle itemı ile birlikte r fulleyince çok seri dönüyor jungleı. Ama q fullemek daha mantıklı geliyor bana patır patır köpek gibi vuruyosun adama. Ha şu var eğer first pick falansan udyr alma direk yani karşı takımdan 2-3 kişiyi görmeden alma yoksa maymun ederler seni. Mesela karşı takım maokai--gragas/seju--lb--luci/graves--morgana/thresh gibi bi takımsa udyr iş yapamaz.Kısacası mobil champlere karşı almamalısın.

Bu arada skinin yoksa hiç oynama,oynanmıyor çünkü çok çirkin.
  • 4.levelde her skili açmada ne yaparsan yap
  • Gank atarken zorlanıyorsun ama bir kere midde heimer vardı adama yaklaşamadan turretler canımın yarısını götürüyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgot purosu

gold elodayım udyr oynamak istiyorum fakat nası oynuyacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz

Rehberime bakarsan nerde ne yapman gerektiğini öğrenirsin. Gold eloda %90 win rate var udyr ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

Şu core'u Irelia,Udyr ve Jax (gene de Randuin daha mantıklı olur) hepsine yapabilirsin tek farkı Udyr'de ilk olarak jungle itemi alman lazım,mümkünse cinderhulk (yeşil güçlendirme) veya devourer (mor güçlendirme) al ama cinderhulk daha güçlü bir seçim şu anda.

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

udyr nasıl oynanır

Sıralama: Q/R - E/W - E/W - Q/R
    Saldırgan: Q/R - E - W - R/Q
    Defansif: Q/R - W - E - Q/R

R jungle hızını çok arttırır, Q ise duello gücünü.

Tiger Udyr için zıpkın yerine cengaver daha viable

• Udyr 2 farkli skill fulleme sekli vardir ya ulti (anka ) yada q (as) ben sahsen r fulluyorum sonra 3 skill e ye sonra w fulluyorum .
    gangler : attigin gangda dostundada bir cc varsa rahat yoksa biraz zorlanirsin midde direk ortadan girmeyecen arkasindan dolanip e yapistiracan sonra q acip vuracaksin
    gayet eglenceli ve keyf veren bi herodur.
    tek eksigi takima biraz bagimli kaliyor
    Item build: ilk jung itemi sonra trinity donra frozen heart sonra mr istersen ve q fullemissen aklin sonu ruh gomlegi randuin kasman gerekli

• Oyun stiline göre ya Q yada R fulluceksın arkadaşın da dediği gibi. Sonra Gank potansiyelini arttırmak için E skili.

Genellikle gank atarken arkasından çıkmaya özen göster o anı yakala yada takım arkaşından yaratmasını iste. Yapıştı mı bırakmıyor zaten. Üçlüden sonra tank çıkmanı öneririm.

Belli bir buildi yok tamamen karşı takıma göre build çıkmalısın agresif yada defansif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.