Şimdi Ara

Udyr neden bu kadar riskli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asla safe pick olarak göremiyorum şu abiyi. bu aralar oynuyorum iyi güzelde çok riskli be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 29 Ağustos 2015; 19:22:27 >

• kaplan oynamak safe de anka sıkıntılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

kaplan oynamak safe de anka sıkıntılı

o zamanda zıpkınla alakası kalmıyo :(
  • Gecen baskin atti lee bi q attim tek yedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Gecen baskin atti lee bi q attim tek yedi

toptada iyi aslında xD
  • apdawn apdawn apdawn
  • safe pick değil ama sırtlayabiliyor özellikle earlyde iyi gankler atabilip kill yada en azından bir kaç asist falan alabilirsen kimse duramıyor önünde, kampları çok hızlı kesmesi de ayrıcalık
  • Ruh bekcisini alip yada kutudan cikaran udyrler oyunu cok guzel mahvedebiliyor hic gank atmaz fightlara girmez stack bittiginde split yapicam der split yaparken olur feedlemissiniz der afk kalir yada ct jung yapayim derken geri duser sonrada tokat yer surekli sevmiyorum udyr oynayanlari

• i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 29 Ağustos 2015; 19:19:09 >
  • büyüklere ms daha iyi gider bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

büyüklere ms daha iyi gider bence

4.5 as veriyo büyüklerden biri. toplam 15.5 oluyo çok kaybım olmaz mı as den? :( üstelik kırmızılara da 3 tane mi ne 1.7 lik as koydum o derece :D
  • phonix udyr bence daha safe pick gibi tank kastıktan sonra en azından yanımdakilerin hasar verip benim tanklamam oyunu bi nebze olsun bizim lehimize ceviriyo
  • %35 as olmadan oynanamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

apdawn apdawn apdawn

Ne post kastın be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şekilde oynuyorum. Arada bir bizimkiler ölüyor. Bütün ormanda koşturuyorum peşimden.
  • Trick2g'nin oynadığı gibi ilk Tiger Stance hariç diğerlerini açıyorum. Phoenix, Turtle, Bear fullüyorum. İlk başta mantıksız gelmişti ama gayet de etkili oluyor. Earlyde birkaç kill ya da assist alabilirse üstün hızlı kesme yeteneğiyle hem kampları rahat temizliyor hem de lane pushlayabiliyor. Takımın durumuna göre de tank, assasin(abarttım), offtank ya da kuleye oynayıp proxy olabiliyor.
    Eğer karşıda mobil herolar varsa büyükleri mov.speed tercih ediyorum. Safe oynamamız gerekliyse de attack speed olanı alıyorum. Tamamen durumsal. Riskli olacağını düşünüyorsan Trick2g(çoğu kez udyr oynar) veya nightblue3 izleyebilirsin. Nightblue3 arada sırada oynar ama trickten gerçekten bir şeyler öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 28 Ağustos 2015; 22:45:01 >
  • Run page kotu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef şu anki metada iş yapmıyor udyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Trick2g'nin oynadığı gibi ilk Tiger Stance hariç diğerlerini açıyorum. Phoenix, Turtle, Bear fullüyorum. İlk başta mantıksız gelmişti ama gayet de etkili oluyor. Earlyde birkaç kill ya da assist alabilirse üstün hızlı kesme yeteneğiyle hem kampları rahat temizliyor hem de lane pushlayabiliyor. Takımın durumuna göre de tank, assasin(abarttım), offtank ya da kuleye oynayıp proxy olabiliyor.
    Eğer karşıda mobil herolar varsa büyükleri mov.speed tercih ediyorum. Safe oynamamız gerekliyse de attack speed olanı alıyorum. Tamamen durumsal. Riskli olacağını düşünüyorsan Trick2g(çoğu kez udyr oynar) veya nightblue3 izleyebilirsin. Nightblue3 arada sırada oynar ama trickten gerçekten bir şeyler öğrenebilirsin.

iyi güzelde herif eskiden full udyr oynardı artık volibearmış subwarsmış vs. oynuyor. eskiden ne zaman açsam ff ile oynardı artık cinderhulk ile oynuyor :(

@Requiem for a Dream

ne yapayım işte rün kötü deme söyle .(

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

asla safe pick olarak göremiyorum şu abiyi. bu aralar oynuyorum iyi güzelde çok riskli be.

rün peyc yaptım sizce nasıl x(

5.7 ad
    %19 as
    %15 cd 18
    9 armor

3x hareket hızı büyükler.
    9x saldırı hızı kırmızılar
    9x zırh sarılar
    6x bekleme süresi geri kalan levele göre mr ya da direk mr
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.