Bildirim
Udyr Remake
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam. -
Tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden adam hakli.aslinda udyr topta hala viable.jungle farm konusundada iyi.ama benim fikrim:
r ultimate olsun shyvana ulti gibi skillere ekstra ozellik bassin phoenix forma gecip.atiyorum ulti basinca kalkan acarsan sana vuran slow yesin, stun cd azalsin, speed skili dot versin...
Udyr şu an gayet iyi.Ms runeları olan arkadaşlar daha iyi anlar Udyrın gücünü.
ayıyı sen yavaş bir şey mi sanıyorsun bilader,araba hızında koşuyor hayvan -
quote:
Orijinalden alıntı: Br00klyn28
Cidden adam hakli.aslinda udyr topta hala viable.jungle farm konusundada iyi.ama benim fikrim:
r ultimate olsun shyvana ulti gibi skillere ekstra ozellik bassin phoenix forma gecip.atiyorum ulti basinca kalkan acarsan sana vuran slow yesin, stun cd azalsin, speed skili dot versin...
sonra her oyun udyr gorelım su anda bıle lanet 1 champ zaten oynıyan ii oynuor ^^
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X