Şimdi Ara

Udyr Solo Top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Udyr ile jungle sürekli yapıyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim Solo top deniyeceğim ama jungle kadar etkili midir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• qnq ben yeniyim udyr da jungle buildi yazarmısın kısaca bana, phoneix ? tiger ? rune ve kabiliyet itemlar felan kısa kısa
  • counterla alakalı bi durum
  • Tank kasıp verim alabilirsin ama jungle kadar iyi olmaz cj potansiyeli yüksek...
  • Yani oyunculuğuna kalmış ama full melee herolar karşısında başarılı. Bkz:Renekton, Kha'Zix

@IcyTea Lemon

Lifesteal rune alman gerekiyor. Yoksa Mastery'den utility vermen gerek biraz. Doran + Tiger ile başla 80 canın gidiyor en fazla smite kullanmadan blue başladıysan rakip red git red başladıysan rakip blue git FB garanti cidden. 2 doran al sonra spirit golem şeyini al trinity al arından tanky kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

Tank kasıp verim alabilirsin ama jungle kadar iyi olmaz cj potansiyeli yüksek...
    Ben mana yetiştiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

ikide bir skill atma çok rahat yetiyor mana birde sprit golem çıktım mı ohh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

ikide bir skill atma çok rahat yetiyor mana birde sprit golem çıktım mı ohh

Alıntıları Göster
    ben erken tear aıyorum işe yarıyor muramana da güzel oluyor, birde zephr çıkıyorum tadından yenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Yani oyunculuğuna kalmış ama full melee herolar karşısında başarılı. Bkz:Renekton, Kha'Zix

@IcyTea Lemon

Lifesteal rune alman gerekiyor. Yoksa Mastery'den utility vermen gerek biraz. Doran + Tiger ile başla 80 canın gidiyor en fazla smite kullanmadan blue başladıysan rakip red git red başladıysan rakip blue git FB garanti cidden. 2 doran al sonra spirit golem şeyini al trinity al arından tanky kas

Ls rün yoksa turtle daha mantıklı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

Arkadaşlar Udyr ile jungle sürekli yapıyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim Solo top deniyeceğim ama jungle kadar etkili midir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bak qnq Doran başla 1 lvl da alamicağın hero yok. Hepsini denedik. Darius , olaf , riven , renekton , jax , zhao , khazix yok yok yok olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73E678180

quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

Arkadaşlar Udyr ile jungle sürekli yapıyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim Solo top deniyeceğim ama jungle kadar etkili midir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bak qnq Doran başla 1 lvl da alamicağın hero yok. Hepsini denedik. Darius , olaf , riven , renekton , jax , zhao , khazix yok yok yok olmuyor
    Lifesteal runelerle çok op Ryze geldi geçen bi o zorlar soloda heralde
    Ek olarak 1100 golda mana hp regen itemi var 3 level sonra özellikleri içine işliyor item kayboluyor onu alırsan mana sorunun kalmaz laneye göre w yada q fullersin Trinity core item diyebilirim %200 damage hiç fena degıl q cd fazla uzun değil zaten

• Viable.Dariusa kafa atabilecek nadir herolardan.Latede ağlatır bence bi shen değil lakin shenden sıkılanlar için seçilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Viable.Dariusa kafa atabilecek nadir herolardan.Latede ağlatır bence bi shen değil lakin shenden sıkılanlar için seçilebilir.
    Trick2g Solo Udyr oynar izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Trick2g Solo Udyr oynar izlemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Örnek verebilirmisiniz %kaç almalıyız vs. bu tür oynayan varmı?
  • Spirit of ancient golem
    Spirit Visage
    Randuin
    Boots Of Swiftness
    Wits End
    TF

W E R sirasi ile fulle 5 kisinin arasina gir ve cik :D

Edit:
    Item sirasi degisken ve buildi opsiyoneldir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Spirit of ancient golem
    Spirit Visage
    Randuin
    Boots Of Swiftness
    Wits End
    TF

W E R sirasi ile fulle 5 kisinin arasina gir ve cik :D

Edit:
    Item sirasi degisken ve buildi opsiyoneldir.
    Udyr solotop'a iyi gidiyor.Yanlız karşına teemo vayne gibi herifleri alırsan illallah ettirirler demesi.
  • quote:

Yani oyunculuğuna kalmış ama full melee herolar karşısında başarılı. Bkz:Renekton, Kha'Zix

@IcyTea Lemon

0 tanky item Botrk Hextech Aklın sonu Trinity çıktım anka build solo topta khayı ezdim geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

Udyr solotop'a iyi gidiyor.Yanlız karşına teemo vayne gibi herifleri alırsan illallah ettirirler demesi.

Alıntıları Göster
    Zed'e karşı alabilirsin rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz

quote:

@IcyTea Lemon

0 tanky item Botrk Hextech Aklın sonu Trinity çıktım anka build solo topta khayı ezdim geçtim

Counter'ısın o yüzdendir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz

quote:

@IcyTea Lemon

Counter'ısın o yüzdendir

Açıyım bende konu sahibinin cevabı şu udyr s3 te çok ta viable bir champion değil Ama yinede iş yapıyor soloda ayakta kalma şansı çoğunlukla counter picke ve oyuncu zekasına bakar
    iyi forumlar iyi oyunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.