Arkadaşlar Udyr ile jungle sürekli yapıyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim Solo top deniyeceğim ama jungle kadar etkili midir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
qnq ben yeniyim udyr da jungle buildi yazarmısın kısaca bana, phoneix ? tiger ? rune ve kabiliyet itemlar felan kısa kısa
counterla alakalı bi durum
Tank kasıp verim alabilirsin ama jungle kadar iyi olmaz cj potansiyeli yüksek...
Yani oyunculuğuna kalmış ama full melee herolar karşısında başarılı. Bkz:Renekton, Kha'Zix
@IcyTea Lemon
Lifesteal rune alman gerekiyor. Yoksa Mastery'den utility vermen gerek biraz. Doran + Tiger ile başla 80 canın gidiyor en fazla smite kullanmadan blue başladıysan rakip red git red başladıysan rakip blue git FB garanti cidden. 2 doran al sonra spirit golem şeyini al trinity al arından tanky kas
quote:
Orijinalden alıntı: Sn0wFlake
Tank kasıp verim alabilirsin ama jungle kadar iyi olmaz cj potansiyeli yüksek...
Ben mana yetiştiremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sasori-Sama
ikide bir skill atma çok rahat yetiyor mana birde sprit golem çıktım mı ohh
quote:
Orijinalden alıntı: Pancar Suyu
quote:
Orijinalden alıntı: Sasori-Sama
ikide bir skill atma çok rahat yetiyor mana birde sprit golem çıktım mı ohh
Alıntıları Göster
ben erken tear aıyorum işe yarıyor muramana da güzel oluyor, birde zephr çıkıyorum tadından yenmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Yani oyunculuğuna kalmış ama full melee herolar karşısında başarılı. Bkz:Renekton, Kha'Zix
@IcyTea Lemon
Lifesteal rune alman gerekiyor. Yoksa Mastery'den utility vermen gerek biraz. Doran + Tiger ile başla 80 canın gidiyor en fazla smite kullanmadan blue başladıysan rakip red git red başladıysan rakip blue git FB garanti cidden. 2 doran al sonra spirit golem şeyini al trinity al arından tanky kas
Ls rün yoksa turtle daha mantıklı bence...
quote:
Orijinalden alıntı: tenshou
Arkadaşlar Udyr ile jungle sürekli yapıyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim Solo top deniyeceğim ama jungle kadar etkili midir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bak qnq Doran başla 1 lvl da alamicağın hero yok. Hepsini denedik. Darius , olaf , riven , renekton , jax , zhao , khazix yok yok yok olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-73E678180
quote:
Orijinalden alıntı: tenshou
Bak qnq Doran başla 1 lvl da alamicağın hero yok. Hepsini denedik. Darius , olaf , riven , renekton , jax , zhao , khazix yok yok yok olmuyor
Lifesteal runelerle çok op Ryze geldi geçen bi o zorlar soloda heralde Ek olarak 1100 golda mana hp regen itemi var 3 level sonra özellikleri içine işliyor item kayboluyor onu alırsan mana sorunun kalmaz laneye göre w yada q fullersin Trinity core item diyebilirim %200 damage hiç fena degıl q cd fazla uzun değil zaten
Viable.Dariusa kafa atabilecek nadir herolardan.Latede ağlatır bence bi shen değil lakin shenden sıkılanlar için seçilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: CusseD-
Viable.Dariusa kafa atabilecek nadir herolardan.Latede ağlatır bence bi shen değil lakin shenden sıkılanlar için seçilebilir.
Trick2g Solo Udyr oynar izlemeni tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Indelicate.
Trick2g Solo Udyr oynar izlemeni tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Örnek verebilirmisiniz %kaç almalıyız vs. bu tür oynayan varmı?
Spirit of ancient golem Spirit Visage Randuin Boots Of Swiftness Wits End TF
W E R sirasi ile fulle 5 kisinin arasina gir ve cik :D
Edit: Item sirasi degisken ve buildi opsiyoneldir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Spirit of ancient golem Spirit Visage Randuin Boots Of Swiftness Wits End TF
W E R sirasi ile fulle 5 kisinin arasina gir ve cik :D
Edit: Item sirasi degisken ve buildi opsiyoneldir.
Udyr solotop'a iyi gidiyor.Yanlız karşına teemo vayne gibi herifleri alırsan illallah ettirirler demesi.
quote:
@IcyTea Lemon
0 tanky item Botrk Hextech Aklın sonu Trinity çıktım anka build solo topta khayı ezdim geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: knight0fheaven
Udyr solotop'a iyi gidiyor.Yanlız karşına teemo vayne gibi herifleri alırsan illallah ettirirler demesi.
Alıntıları Göster
Zed'e karşı alabilirsin rahatlıkla
quote:
Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz
quote:
@IcyTea Lemon
0 tanky item Botrk Hextech Aklın sonu Trinity çıktım anka build solo topta khayı ezdim geçtim
Counter'ısın o yüzdendir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz
quote:
@IcyTea Lemon
Counter'ısın o yüzdendir
Açıyım bende konu sahibinin cevabı şu udyr s3 te çok ta viable bir champion değil Ama yinede iş yapıyor soloda ayakta kalma şansı çoğunlukla counter picke ve oyuncu zekasına bakar iyi forumlar iyi oyunlar