Şimdi Ara

Udyr yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar bu aralar udyre merak sardım genellikle jungle oynuyorum fakat efektif olarak kullanamıyorum sanırım sırasıyla ninja tabii veya mercury>wriggles>spirts visage>frozzen heart>warmog>sunfire cape yapmaya çalışıyorum çoğu oyundada bitiriyorum bu buildi farm iyi yapıyorum fakat iyi kullanamadığımdan sanırım kaybediyoruz çoğunlukla. Skill olarak phoneix ve turtle fulluyorum ilk olarak(bear ve tigera birer kez veriyorum) Tf lerde onden giriyorum mümkün olabildiği kadar adc ye giriyorum fakat negatif sonuç hep. Önemli gördüğünüz noktalar varsa, tüyolar olsun item olsun yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• sen yapcağını yapıyorsun , doğruda yapıyorsun ama o oynadığın hero takımında iş yoksa oyunu sırtlayacak bir karakter değil
  • tf nerde
  • Aşırı tanky gitmişin. Brusier damage ağırlıklı daha fena. Tiger moduna black cleaver+tri force fena bu sezon. MoM ile birlikte fena olmuyo. Defansif warmog randuin gibi bi buildle. İyi olur. Trinity yerine iceborn. Randuin yerine witz endde olur. Phoenix modu biraz eskidi. Alan damageini kullanamıyosun artık rahatça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı tank yapma skill setini güzel kullanırsan iyi iş çıkarabilirsin udyr skill seti çok iyi bir hero ama geçişleri iyi yapman gerek tam jungle hero su ben başta R fullemeni öneririm E ile ganklerde iyi işler çıkarırsın ama kesinlikle gank kaçırma yoksa takımı sırtlayacak bir hero değil
  • R+ Hydra güzel damage verirsin teamfightta.Ama geçişleri ve skilleri iyi ayarlamak lazım turtle modda hp mı doldurcaksın jungle da yoksa r ile damagemı atıcaksın ayıyı açıp gang mi atıcaksın hepisin ayarlaman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    ADC için kite ayarı(YARDIM)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.