Şimdi Ara

Udyr Yeni Buff'la Viable oldu ! ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık udyr attack speed kasmaktan ziyade. Bc Muramana botrk randuin mom gibi bi build gidebilir.

• Şu udyra bir de Legendary skin gelsin daha da keyfinden yenmez .
  • Almayi dusunuyordum zaten iyi oldu

• Hemen nerf gelmezse iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Tiger'ın verdiği Magic damage çok saçmaydı zaten onu düzeltmişler birde base damage'ı ağır bufflanmış (ratiosu düşmüştür sanırım) yakında Legendary geleceği kesinleşti desenize artık bc lw felan alınır

biri eski yeni diye yan yana koysun. ben bi iş anlamadım bu işten. eskiden de magic damage vuruyodu hala magic damage vuruyo tiger.(kaç gündür udyr oynuyorum, baktım aynı). ne base damage'i değişmiş ne ad den aldığı ratio. biri de demiş eskiden ap den ratio alıyodu tiger. eskiden de ad den alıyodu. bi tek mana costu değişmiş. aktivasyon ve sürekli verdiği efekt değişimiş olabilir onu bilemeyeceğim. phoenix in verdiği ad ap gitmiş, ap ratio'su artmış. mana costlar düşmüş. pasifi mov speed veriyo, eskiden armor mr falan veriyodu yanlışım yoksa. bear ın mov speed i bufflanmış. bi de w artık mana yenilemiyor. yani udyr ın oynanışını etkileyecek bi pasif var. aşırı bi buff yok ortada. ha

yanlışım varsa düzeltin. ama anladığım kadarıyla yanlış şeylere gaza geliyosunuz.

Bu yeni patch dostum. Bugün pbe ye geldi.
    Edit epey eskiden udyrin qsunda 0.6ap ratio vardı.

şimdi ad scale'i mi arttı? % kaç oldu yazmamış. base damage'i arttırıp fiziksele çevirmişsen. penetration kasarsan etkili yapabilir bu durumda. kasmazsan aynı hesaba gelir.

edit: bütün as yi aktivasyona vermişler. basic attacklara magic damage eklemişler. bu iyi olmuş gibi ama sürekli skill i basmamız gerekebilir. ya da phoenix ile jungle'a başlayıp tiger fulleyebiliriz. kafam karıştı sabah sabah. bu league of legends matematik problemleri gibi.

eskiden tiger magic vurduğu için ad-arpen gereksizdi . Şimdi fiziksel hasar vuruyor. Ve +320 ( 2.5 ad raito) Bu demektir ki Trollüğüne Bloodthirster filan aldığını farzedelim uçuk hasarlar verebilirsin arpen rune'leriyle. Ama sorun skilin range'ı 0 . Adamın dibine kadar girmen lazım. Yani movement speed rune şart.

• İzleyip görmek lazım. Ne zamana duyurulur skin?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.