Şimdi Ara

Udyr Yeni Buff'la Viable oldu ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Persistent Effect: Increases Attack Speed by 20/25/30/35/40%.

Activation: Increases Attack Speed by 15/20/25/30/35% and Udyr's next basic attack deals bonus 30/80/130/180/230 (+)Magic Damage over 2 seconds.

Cost: 47/44/41/38/35 Mana

Range: 0

Cooldown: 6/6/6/6/6

changed to

Udyr - [Q] - Tiger Stance
    Persistent Effect: Basic attacks deal bonus damage.

Activation: Increases Attack Speed by 30/40/50/60/70% for 5 seconds and Udyr's next basic attack deals bonus 80/140/200/260/320 (+)Physical Damage over 2 seconds.

Cost: 47/44/41/38/35 Mana

Range: 0

Cooldown: 6/6/6/6/6

ayrıca akalinin q damage azaltılmış hadi yine iyisiniz .

• Tiger'ın verdiği Magic damage çok saçmaydı zaten onu düzeltmişler birde base damage'ı ağır bufflanmış (ratiosu düşmüştür sanırım) yakında Legendary geleceği kesinleşti desenize artık bc lw felan alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Tiger'ın verdiği Magic damage çok saçmaydı zaten onu düzeltmişler birde base damage'ı ağır bufflanmış (ratiosu düşmüştür sanırım) yakında Legendary geleceği kesinleşti desenize artık bc lw felan alınır

raitosu 2.5 olması lazım o şekilde görmüştüm na forumunda :(

+320 damage ve 2.5 raito . Bu durumda Botrk + BC aldığımızda top lane de durdurulamaz olucak :(.

edit : eskiden hem tiger hemde phonix ap den scale aldığı için ad itemi alamıyorduk. Sadece attack speed alıyordum damage için. Fakat şuan bu kalkmış bildiğin ad bruiser olmuş. Aslında top için herşeyi var ,shield , stun , kaçma-kovalama , AoE damage , q burst damage. Şuan top udyr viable oldu gibime geliyor . Voyboy filan oynar 1-2 güne sonra nerflenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unseen Predator -- 2 Nisan 2013; 5:17:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

quote:

Tiger'ın verdiği Magic damage çok saçmaydı zaten onu düzeltmişler birde base damage'ı ağır bufflanmış (ratiosu düşmüştür sanırım) yakında Legendary geleceği kesinleşti desenize artık bc lw felan alınır

raitosu 2.5 olması lazım o şekilde görmüştüm na forumunda :(

+320 damage ve 2.5 raito . Bu durumda Botrk + BC aldığımızda top lane de durdurulamaz olucak :(.

edit : eskiden hem tiger hemde phonix ap den scale aldığı için ad itemi alamıyorduk. Sadece attack speed alıyordum damage için. Fakat şuan bu kalkmış bildiğin ad bruiser olmuş. Aslında top için herşeyi var ,shield , stun , kaçma-kovalama , AoE damage , q burst damage. Şuan top udyr viable oldu gibime geliyor . Voyboy filan oynar 1-2 güne sonra nerflenir.

Voyboy zaten oynuyordu (gerçi o her şeyi oynuyor ya ) geçen denk geldim karşısında renekton var 2 levelda tigerla resmen 2 vurdu reneye sanki minion kesiyor oyun sonu 16/3 civarı bir şey bitirdi. Son patch gelmeden oldu

• Udyre skin geliyor bariz belli.
  • god of jungler skini olabilir beyler
  • olsun olsun.
  • quote:

biri eski yeni diye yan yana koysun. ben bi iş anlamadım bu işten. eskiden de magic damage vuruyodu hala magic damage vuruyo tiger.(kaç gündür udyr oynuyorum, baktım aynı). ne base damage'i değişmiş ne ad den aldığı ratio. biri de demiş eskiden ap den ratio alıyodu tiger. eskiden de ad den alıyodu. bi tek mana costu değişmiş. aktivasyon ve sürekli verdiği efekt değişimiş olabilir onu bilemeyeceğim. phoenix in verdiği ad ap gitmiş, ap ratio'su artmış. mana costlar düşmüş. pasifi mov speed veriyo, eskiden armor mr falan veriyodu yanlışım yoksa. bear ın mov speed i bufflanmış. bi de w artık mana yenilemiyor. yani udyr ın oynanışını etkileyecek bi pasif var. aşırı bi buff yok ortada. ha

yanlışım varsa düzeltin. ama anladığım kadarıyla yanlış şeylere gaza geliyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 2 Nisan 2013; 8:04:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

biri eski yeni diye yan yana koysun. ben bi iş anlamadım bu işten. eskiden de magic damage vuruyodu hala magic damage vuruyo tiger.(kaç gündür udyr oynuyorum, baktım aynı). ne base damage'i değişmiş ne ad den aldığı ratio. biri de demiş eskiden ap den ratio alıyodu tiger. eskiden de ad den alıyodu. bi tek mana costu değişmiş. aktivasyon ve sürekli verdiği efekt değişimiş olabilir onu bilemeyeceğim. phonex in verdiği ad ap gitmiş, ap ratio'su artmış. mana costlar düşmüş. pasifi mov speed veriyo, eskiden armor mr falan veriyodu yanlışım yoksa. bear ın mov speed i bufflanmış. bi de w artık mana yenilemiyor. yani udyr ın oynanışını etkileyecek bi pasif var. aşırı bi buff yok ortada. ha

yanlışım varsa düzeltin. ama anladığım kadarıyla yanlış şeylere gaza geliyosunuz.

Q su daha değişmediki hala PBEde. Diğer saydıkların son patchte geldi. Bize Q lazım.

• quote:

quote:

biri eski yeni diye yan yana koysun. ben bi iş anlamadım bu işten. eskiden de magic damage vuruyodu hala magic damage vuruyo tiger.(kaç gündür udyr oynuyorum, baktım aynı). ne base damage'i değişmiş ne ad den aldığı ratio. biri de demiş eskiden ap den ratio alıyodu tiger. eskiden de ad den alıyodu. bi tek mana costu değişmiş. aktivasyon ve sürekli verdiği efekt değişimiş olabilir onu bilemeyeceğim. phoenix in verdiği ad ap gitmiş, ap ratio'su artmış. mana costlar düşmüş. pasifi mov speed veriyo, eskiden armor mr falan veriyodu yanlışım yoksa. bear ın mov speed i bufflanmış. bi de w artık mana yenilemiyor. yani udyr ın oynanışını etkileyecek bi pasif var. aşırı bi buff yok ortada. ha

Bu yeni patch dostum. Bugün pbe ye geldi.
    Edit epey eskiden udyrin qsunda 0.6ap ratio vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cranekill -- 2 Nisan 2013; 8:08:15 >

• quote:

quote:

quote:

biri eski yeni diye yan yana koysun. ben bi iş anlamadım bu işten. eskiden de magic damage vuruyodu hala magic damage vuruyo tiger.(kaç gündür udyr oynuyorum, baktım aynı). ne base damage'i değişmiş ne ad den aldığı ratio. biri de demiş eskiden ap den ratio alıyodu tiger. eskiden de ad den alıyodu. bi tek mana costu değişmiş. aktivasyon ve sürekli verdiği efekt değişimiş olabilir onu bilemeyeceğim. phonex in verdiği ad ap gitmiş, ap ratio'su artmış. mana costlar düşmüş. pasifi mov speed veriyo, eskiden armor mr falan veriyodu yanlışım yoksa. bear ın mov speed i bufflanmış. bi de w artık mana yenilemiyor. yani udyr ın oynanışını etkileyecek bi pasif var. aşırı bi buff yok ortada. ha

Q su daha değişmediki hala PBEde. Diğer saydıkların son patchte geldi. Bize Q lazım.

fiziksel vurmasın zaten bence. ad den scale alıp magic vurması olayıydı. ne değişecek tam olarak? bütün skillerinin tekrardan açıklandığı patch zac patch iydi.

edit: eskisini yukarı yazmış aşağıdakiler diğer stanceler falan diye okumuşum. dur bakiyim bi daha. daha uyumadım gece her şeyi okuyamıyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 2 Nisan 2013; 8:08:04 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Legendary skin incoming.

• Zaten güçlü değil miydi sizcede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

quote:

Bu yeni patch dostum. Bugün pbe ye geldi.
    Edit epey eskiden udyrin qsunda 0.6ap ratio vardı.

şimdi ad scale'i mi arttı? % kaç oldu yazmamış. base damage'i arttırıp fiziksele çevirmişsen. penetration kasarsan etkili yapabilir bu durumda. kasmazsan aynı hesaba gelir.

edit: bütün as yi aktivasyona vermişler. basic attacklara magic damage eklemişler. bu iyi olmuş gibi ama sürekli skill i basmamız gerekebilir. ya da phoenix ile jungle'a başlayıp tiger fulleyebiliriz. kafam karıştı sabah sabah. bu league of legends matematik problemleri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 2 Nisan 2013; 8:12:48 >

• Zaten yeteri kadar iyi ve viable idi udyr bu buffla beraber dengesiz bir karakter olucak bence.Jungle oynarken bile tiger giden benim gibi udyr sevenler icin cok guzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoDelicious!

Zaten yeteri kadar iyi ve viable idi udyr bu buffla beraber dengesiz bir karakter olucak bence.Jungle oynarken bile tiger giden benim gibi udyr sevenler icin cok guzel :D

aynen çünkü öbür türlü ganklerde sağlam damage vuramıyorsun. jungle hızın düşse de tiger iyidir. ama early de kill, assist falan almazsan düşebiliyorsun. geçen bi tane shenle 7 level civarı karşılaştım jungle da. adama ben 1 vuruyorsam adam bana 5 vuruyor. bence buff cidden gerekliydi. ama pbe de ki her buff gelecek diye bir şey yok, bu da gelmeyebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhySoDelicious!

Zaten yeteri kadar iyi ve viable idi udyr bu buffla beraber dengesiz bir karakter olucak bence.Jungle oynarken bile tiger giden benim gibi udyr sevenler icin cok guzel :D

aynen çünkü öbür türlü ganklerde sağlam damage vuramıyorsun. jungle hızın düşse de tiger iyidir. ama early de kill, assist falan almazsan düşebiliyorsun. geçen bi tane shenle 7 level civarı karşılaştım jungle da. adama ben 1 vuruyorsam adam bana 5 vuruyor. bence buff cidden gerekliydi. ama pbe de ki her buff gelecek diye bir şey yok, bu da gelmeyebilir.

Deneme yapmadim ama jungle hizi olarakda tiger la daha hizli donulebilmesi s3deki degisiklikden sonra:)tiger udyr candir:)

• Udyr zaten optu ya ühüüü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Udyr zaten optu ya ühüüü :(
    Udyr'a buff gelmesi onun sıkıcı bi şampiyon olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Udyr zaten optu ya ühüüü :(
    Udyr OP tu zaten ama sıkıcı bir hero ben genelde team da tanky yada jungle eksik olduğunda alıyorum cidden diyorum Turtle hali çok sağlam TF de sağlam oluyorsun

ekleme yapacak olursak jungle için phoenix iyidir ganklerde asist ve kill oranı önemli oluyor tiger halinde bazen asist kaçırma olasılığı da var ama cidden OP hero ve bunun farkında değil kimse forumdakiler hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 2 Nisan 2013; 8:52:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.