bu hatayi visual sutudio c++ programini yuklerkende veriyor hatta ekran kartinin son driverini yuklerkende veriyor x1950xt nedenini bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: Aspirin_Gripin
arkadaslar unreal turn3 oyununu kurmak istedigimde NET.framework 2.0 hatasi veriyor ve oyun kurulmuyor hata detayi soyle
bu hatayi visual sutudio c++ programini yuklerkende veriyor hatta ekran kartinin son driverini yuklerkende veriyor x1950xt nedenini bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Ati kartların çalışması için NET.framework 2.0'ın kurulu olması gerekiyo bilgisayarında,nette arat bulursun
cevapladigin icin tesekkur ederim fakat NET framework 2.0 yuklerken yukarida yazdim visual basic.vsa.dll hatasi veriyor ozamanda cok karmasik bi durum degil aslinda ama bu hatayi kurtaramiyorum maalesef
arkadaşım bende de windows\installer\....msi hatası veriyor(fw 2 var) hatta framework 3 ü indirdim (beta) yine olmadı. driver la alakası varsa indircem sen sonuncuyu ama yüklerken veriyor bu hatayı.ana konudada yazdım olmadı bir türlü umudu kestim
mıcrosoft un sıtesınden net.framework 2 yı ındırebılırsın
Bu sitede sorunun nasıl giderilebileceği uzun uzun anlatılmış,ingilizce bilmiyosan haber et yardımcı olmaya çalışırım
quote:
Orjinalden alıntı: ondeire
arkadaşım bende de windows\installer\....msi hatası veriyor(fw 2 var) hatta framework 3 ü indirdim (beta) yine olmadı. driver la alakası varsa indircem sen sonuncuyu ama yüklerken veriyor bu hatayı.ana konudada yazdım olmadı bir türlü umudu kestim