Şimdi Ara

Uefa anlaşmayı tekrar inceleme kararı aldı :((( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Men cezası gelir veya gelmez ama sonuç açıklandığında hepimiz ödül gibi ceza verildiğini belirtmiştik Galatasarayllar bile men yiyeceğiz gözüyle bakıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz. Siz harcadığınız parayı çok daha efektif kullanmış olabilirsiniz biz anlaşmaya uymasak o fazla parayı muhtemelen yine olmadık adamlara dökecektik, dökmesek bile o takımı Aykut Kocamana verecektik yine şampiyon olamayacaktık. Bunların tamamı başka şeyler.

Uefa kulüplerle anlaşmalar yapıyor ve karşılığında cezayı belirtiyor men ederim diye. Fenerbahçe'yi boşver burada anlaşma imzaladığı başka bir çok takım var. Bunlardan ceza almasına gerek yok anlaşma şartlarına uyan bu sebeple küçülmeye giden mesela olympiakos 10 küsür yıldır şampiyon olduğu ligde şampiyonluğu aek atina'ya kaptırdı. Çıkıp şimdi deseler madem ceza vermeyecektiniz biz neden uyduk transfer yapıp bu sene bizde şampiyon olup devler ligine gidebilirdik kim ne diyebilir. Burda FB-GS rekabeti felan boşverin anlaşma yapan kulüpler arasında dengesiz bir durum oluştu zaten o yüzden gs üzerinden itiraz ediyorlar hem milan hem diğer imzalayan takımlar.
    Ha UEFA bize kıyak geçti diyorsun yani. UEFA'da adamlarımız var hatta UEFA'dakiler fedöcü, yine Galatasaray kollanıyor öyle mi? Hakikaten konuştukça daha da gülünç oluyorsunuz. Galatasaray'a men cezası vermemesi, ikinci kez anlaşma yapması vs. bu sadece Galatasaray'a özgü bir şey değil, daha önce birçok kulüple de gerekli ceza kesilip, tekrar anlaşmalar yapılmıştır. (bkz. Man City , PSG) Man City'e ta kaç sene önce 40 küsür milyon € ceza kestiler, daha sonra bu paranın yarısını ödediler ve tekrar FFP anlaşması yaptılar. Keza PSG'de birden fazla kes FFP anlaşması imzaladı ve her seferinde de bir yolunu bulup bu anlaşmanın maddi yükümlülüklerini tam yerine getirmiyorlar. Kısaca ne Galatasaray kollanıyor, ne de men yememizi gerektiren bir durum var. Men cezasını zaten önceki anlaşmaya uymayarak yedik bir kere.

Şu "Biz her şeyin en iyisini biliyoruz" tavırlarından kurtulun. UEFA salak mı ki bile bile bir kulübü kollasın hem de bir Türk kulübünü. Hem de daha önce bu yüzden 1 sene men yemiş, sicili temiz olmayan bir kulübü. Yazmışsın ya cezayı belirtiyor men ederim diye. Anlaşma şartlarını ve cezalarını tamamen okudun mu acaba? Ne kolay öyle "bir anlaşma var, uymuyorsun, cezası men olmalıydı" bunun diyerek işkembeden sallamak. FFP cezalarında sadece men yok, şunu bir öğrenin artık kaç sene oldu. Men cezası o cezalardan sadece biri ve en büyüğü. Bunun para cezası var, maaş kısıtlaması var, transfer kısıtlaması var, kadro kısıtlaması var, transfer yasağı var. (oyuncuyu transfer etsen de UEFA'ya yazdıramıyorsun) Türlü türlü cezaları var yani. Galatasaray'da men dışındaki bütün cezaları yedi zaten. Kapiş?

Ha illa kollanma, kayırılma örneği istiyorsan 2011'e dönüp bakabilirsin. Juventus'u şikeye teşebbüsten anında küme düşürdüler, ama Fenerbahçe bu konuda hem UEFA hem de futbol hukukunun en üst mercisi olan CAS'ta yargılandı ve şikeden suçlu bulundu ama küme düşürülmedi. Kayırılma budur işte. İstediğiniz kadar tape, fezleke vs. deyin, ki Aziz Yıldırım'da inkar etmedi zaten o tapeleri. FIFA kurallarında şikeye teşebbüsün bile cezası küme düşürülmedir. Bakın şike yapmak değil, teşebbüs etmek. Türkiye'de 1 gecede Fenerbahçe küme düşürülmesin diye futbol talimatnamesi değiştirildi, şikeye teşebbüs maddesi kaldırıldı. TFF Başkanı (şuan ki) çıkıp "Şike sahaya yansımamıştır" dedi. Bu ne demek, şikeye teşebbüs var ama sahaya yansıması olmadı demek. O yüzden karşınızdaki takıma bir şey söylemeden, suçlama yapmadan önce kendi geçmişinize dönüp bir bakın.

Sözün özü, bu boş hayallerden vazgeçin, ekmek çıkmaz. Galatasaray'ın falan da kayırıldığı yok, yukarıda Man. City ve PSG örneklerini verdiğim gibi. Gidebiliyorsanız bileğinizin hakkıyla Ağustos'ta gidin, bakın artık eskisine göre daha da kolay rakipler gelecek. Ha gidemiyorsanız da, bu tip sahte mağduriyetler yaratarak kendinize pay çıkarmaya çalışmayın. Dünya üzerinde şikeye teşebbüs edip, küme düşürülmeden sadece 2 sene Kıtasal Turnuvadan men yiyerek kurtulan tek kulüp sizsiniz. Bunun değerini bilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Men cezası gelir veya gelmez ama sonuç açıklandığında hepimiz ödül gibi ceza verildiğini belirtmiştik Galatasarayllar bile men yiyeceğiz gözüyle bakıyorlardı
    Değil mi? Tıpkı 2011 sonrası Fenerbahçe'ye verilen ödül cezası gibi

Şunları yazanlar Fenerli ya, işin asıl komik tarafı da bu.
  • Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Sen hastasın kardeşim ben senle uğraşamayacağım. Çık bak ilk mesajıma burdan bişey çıkmaz boşuna hayal kurmayın diye. Yazmışsında yazmışsın oradan oraya çekip durmuşsun lafı yok fetö yok bilmem ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bir on sene daha bekleyin.Galatasaray men cezası alsın da biz şampiyonlar ligine gidelim diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darksun80 D kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir yazmışsın ki istemiyorum demene rağmen bir istek sezinledim.

• Milan 2 yıl men aldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Sen hastasın kardeşim ben senle uğraşamayacağım. Çık bak ilk mesajıma burdan bişey çıkmaz boşuna hayal kurmayın diye. Yazmışsında yazmışsın oradan oraya çekip durmuşsun lafı yok fetö yok bilmem ne.
    Kafanızdan kurallar, cezalar uydurup, Galatasaray'ı yargılayıp idam eden siz, hasta olan biz oluyoruz öyle mi

Neyse cevabını aldığını sanıyorum. Hatta sana cevap verirken başka trollere de cevap verdim, o fetö metö ile ilgili yazdığım kısım onlar içindi.

Galatasaray hakkında atıp tutmadan önce, bir şeyle itham etmeden önce, herkes önce kendi geçmişine bakacak, ondan sonra konuşacak. Yok öyle kendi kulübü sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi sanki, başka kulüp hakkında ileri geri konuşmak. Atalarımız ne demiş; Dinime küfür eden Müslüman olsa. Herkes önce kendi dükkanının önünü temizleyecek.

• Uefa : 1 yıl men

Milan : Ama Galatasa.....

Uefa: 2 yıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 27 Haziran 2018; 18:28:49 >
  • Ben bir Fenerbahçeli olarak GS'nin men cezası almasına sevinemem. Başkanımız "Zihniyet değişecek" dostluk kazanacak derken alkışlayanlar, burada GS elenecek diye "huhhuhuhhuhhuahuha" diye seviniyorsa, ikiyüzlünün tekidir. Bana şimdi gelipte "13/14'te bizim yerimize gittiler" GS taraftarları lobi yaptı bize karşı demeyin. 3-5 kendini bilmez GS taraftarı beni ilgilendirmez.

Bizim birbirimizi yeme lüksümüz yok. Barcelone Real Madrid değiliz. Kulüplerimiz maddi olarak sürünüyor ve sportif başarıya aç. En başta UEFA denen Türk düşmanı bir oluşumla uğraşıyoruz. Zaten GS'nin arkasında olma sebebim budur. Aynı şeyi GS Milan'a karşı yapsa, UEFA incelemeye dahi gitmezdi. Bırakın biraz da onlar sürünsün. Onlar ceza alsın. GS umarım ceza almaz. Bizde GS'nin yerine gidersek, bu sene pek bir şey yapamayız zaten. Olan ülke puanına olur. Yakında ŞL'yi de kaybedeceğiz bu düşmanca kafa yüzünden. Baki Mercimek'lerle oynarız artık. Zira ŞL'ye gidemeyen takıma, yıldız kategorisinde olan kimse gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diego Tristan

Uefa : 1 yıl men

Demek ki cezayı artırmışlar. Korkmalısınız bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Alıntıları Göster
    Bu bekleyişiniz aynen şuna benziyor:

https://youtu.be/e1aC4W5--5Y

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Alıntıları Göster
    Uefa bizde sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Hocam öyle bir yazmışsın ki istemiyorum demene rağmen bir istek sezinledim.
    Bize faydası olsa isterdim belki ne yalan söyleyeyim ama 4. olunca faydası yok :) Ha fener gitmiş ha gs çokda farketmiyor yani (ha aziz olsaydı gs gitsin derdim heuahe).
  • Milan bizim cezayı emsal göstermiş sadece değişmesi söz konusu değil habere aç yalancı medyanın gazına gelmeyin hemen
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Niye değişmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Niye değişmesin?
    Emsal göstermiş gs nin çezasını arttırın dememiş bizim cezayı düşürün diyorlar

• Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    E o zaman neden bizim soruşturmayı yeniden açıyorlar

• Ben anlamıyorum elalem bi topçuya 222 m veriyor city 500 milyona stoper hattı diziyor ceza yok bizim takımlar yapınca her türlü yaptırım uygulanıyor valla anlamıyorum bu işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

E o zaman neden bizim soruşturmayı yeniden açıyorlar
    Adam dosyayı açıp bakacak benzerlik varmı diye

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.