Şimdi Ara

Uefa anlaşmayı tekrar inceleme kararı aldı :((( (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Adalet sağlandı. Gs şl'de, size yine en zor kurayı verdiler. Adamlar sizi istemediğini daha nasıl belli edecek bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Bir yandan adalet deyip bir yandan UEFA'nın hile yaptığına gönderme yapmak. Nasıl bir çelişki içindesin sen sevgili zeka küpü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bir yandan adalet deyip bir yandan UEFA'nın hile yaptığına gönderme yapmak. Nasıl bir çelişki içindesin sen sevgili zeka küpü?

Alıntıları Göster
    Bizim son 4 yılda transferden ettiğimiz toplam zarar 20 milyon euro. Siz bu zararı sadece 2015-16 sezonunda yaptınız. Sizi o zaman men etmeyip anlaşma imzalamaları adaletse, herkesin gitmesi adalet merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 24 Temmuz 2018; 17:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Bizim son 4 yılda transferden ettiğimiz toplam zarar 20 milyon euro. Siz bu zararı sadece 2015-16 sezonunda yaptınız. Sizi o zaman men etmeyip anlaşma imzalamaları adaletse, herkesin gitmesi adalet merak etme

Alıntıları Göster
    Tamam da o yıldan önce bizim anlaşmamız yoktu UEFA ile. O yıldan sonra FFP şartları geldi bize. Ve henüz ceza yiyecek bir ihlalimiz yok göründüğü kadarıyla, seneye de anlaşma bitiyor zaten. Siz ise anlaşma hükümlerine uymamışsınız. Anlaşmanıza ters hareket etmişsiniz. Arada fark var o yüzden.

Ama gidip gitmemenin beni çok ilgilendirmez, arkadaşa cevap verip çıkacaktım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 24 Temmuz 2018; 17:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.