Şimdi Ara

Uefa anlaşmayı tekrar inceleme kararı aldı :((( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aynen sen baya bilgilisin, UEFA bu karar değişikliklerinde kendini güvenceye almamıştır kulüplerin turnuvaya katılımı konusunda maddeleri düzenlerken. Senin gibiler yönetiyor ya çünkü UEFA’yı.

Çok fazla resmi belge gördüğünü düşünmüyorum, o yüzden en görmüş olma ihtimalin olan etkinlik biletlerinden örnek vereyim, onların üzerinde bile organizasyon sorumlusu uygun görmediği kişileri etkinliğe almama hakkına sahiptir yazar, iadeni yapar kapıdan kovar gidersin.

CAS’a ne diyeceksin ? Ortada GS’ye az ceza verilme durumu var, yasal olarak karara müdahale etme hakkı bulunan bir mercii de bunu farkedip karara müdahale ederse siz nasıl bize hak ettiğimiz cezayı verdiniz mi diyeceksiniz ? Adamların turnuvasına zorla katılmak için adamları mahkemeye vereceksin, adamlar seni bu sene alıp sonraki sene ömürlük men etse ne diyeceksin ? Senin mantıkla falan demiş bir de, sizin mantıkla da Yargıtay boşuna var, temyiz diye bir kavram boşuna var olmuş. Mahkeme karar verdi ona göre plan yaptım Yargıtay’ı tanımıyorum demekle aynı sizinki. Ne dedi başkanınız en başta, rutin yapılan bir kontrol. Bu kontrolün rutin olarak yapıldığını ve o kurulun karara müdahale yetkisi olduğunu biliyorsan katılım mektubu üzerinden plan yapamazsın.

Kendi turnuvası diye alamam diyemezmiş Adam ister seni ister ülkeni temelli men eder, organizasyonumun itibarını zedeliyor almaktan vazgeçtim der çıkar işin içinden.

Davet mektubunda bu davet iptal edilemez, gelirler kesin verilecektir ona göre plan yapabilirsiniz mi diyor birader?

Edit: Tam üstümdeki mesajda arkadaş da bunları anlatmış yeni gördüm, anlamamakta ısrarcısın belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 2 Temmuz 2018; 16:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuka giriş;

1. Bir cezaya itiraz ediyorsanız amacınız o cezanın indirilmesi olur.

2. Bana yüksek ceza verdiniz, X'e az ceza verdiniz onun cezasını arttırın diye ceza verilmez.

3. Bunun için çoğu zaman hukukçular yargıtay kararlarını gösterirler. Örneğin, benzer bir olayda X hakkında daha lehe hüküm verilmişti, bizim için de aynısı verilmeli diye savunma yapılır ve o durum istenir. Hadi hep beraber en yüksek cezayı alalım denilmez.

4. Bu yaşanan olayda da Milan, emsal karar göstererek kendisine daha az ceza verilebileceğini savunuyor ve emsal karar gösteriyor.

5. Sonuç olarak istenen şey milanın cezasının azaltılması. Siz olayı harbiden çok yanlış yerden anlıyorsunuz.
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Senin mantığınla olaya bakarsak bu durumda milanın cezasının hukuk kuruluna gitmesi ve gs cezası emsal gösterilerek düşürülmesi lazım. Zaten düşük ceza alan neden hukuk kuruluna gidiyor?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne cevap yazıyon ki bunlara? Gs battı, Gs 5 sene ortada olamaz, Gs şampiyon olamaz, Gs uefadan men yer. Hayatları Gs üzerine kurulu sorsan Fenerli. Ali Koç her şeyi düzeltecek bunları düzeltemeyecek işte. Azizin yarattığı taraftar profili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jens Lehmann

Aaa adalet istiyolar

Alıntıları Göster
    Alışık olmadığınız kavramlar

• Adamlar resmen aldığı tek UEFA kupası sayesinde kendilerini UEFA’dan üstün görüyorlar. Sonra da GS ile uğraşan böyle olur falan diye tehdit savuruyorlar, daha geçen ay Dursun Özbek tekrar başkan seçiliyordu takımlarına. Neymiş UEFA kendi kafasına sıkarmış.

De’yi da’yı ayıramayan adamlar hukuk dersi alan insanlara hukuk dersi veriyor Twitter’dan okuduklarıyla, başkanlarının gazıyla falan. Bir de milleti cehaletle suçluyor, insanımız gerçekten ilginç.

Biri de ceza indirilsin diye başvurulur falan hikaye anlatmış. Anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. GS’ye ceza konusunda güzellik yapılmıştı, tepki çekince incelenmek üzere ilgili birime gönderildi. Burası da inceler sıkıntı yok derse men cezası almazsınız, yok bu ceza hafif olmuş diğer kulüpler itiraz etmekte haklı cezanızı arttırıyorum derse de oturur izlersiniz.

Dediğiniz gibiyse mevzu, cezanız artarsa fakat men edilmezseniz ve başkanınız biraz delikanlıysa, burda atıp tuttuğunuz CAS’a başvurur. Sizin dediklerinize göre değil men vermek, cezada en ufak arttırıma gitme hakları yok bu adamların.

En azından men yemedik diye ceza arttırımını kabul eder susarsınız, CAS mas hikaye olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 2 Temmuz 2018; 17:54:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Alışık olmadığınız kavramlar

Alıntıları Göster
    Oha Fenerlinin dediklerine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşım, sen ne saçmalıyorsun anlamıyorum ki ben seni. Örnek basit olsun diye Yargıtay dedim, daha sonra laf olsun diye itiraz ettin ben de örnek daha doğru olsun diye Yargıtay değil şimdi inceleyen Bölge Adliye Mahkemesi, Yargıtay da CAS olsun genel sonuç değişmiyor diyorum hala anlamamakta ısrar ediyorsun.
    Hakem Kurulu'nun cezayı artırabileceğini başta kabul ettiysen, daha fazla uzatıp saçmalamana gerek yok. Sizin başkan Hakem Kurulu'nun ceza artırmaya yetkisi yok, ceza artırdığı gibi ona göre olan planlarımız bozulur tazminat hakkımız olur diyor, ben de hayır olmaz çünkü kurulun cezayı artırmaya yetkisi var, sadece üstte yazdığım süreç sonucunda tazminat durumu ortaya çıkabilir diyorum daha da fazla cevap vermeyeceğim sana.

Galatasaray'ın cezası artırılır mı, men alır mı bu konuda kişisel bir fikrim yok ama şu konuda bir fikrim var ki ceza artırılırsa CAS'ın bunu bozup GS lehine tazminata hükmedeceğine zerre ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aziz yildirimi sallayan mi var kardeşim. sanki azizin anlattigi 948e9e9 milyon tazminat davalarina inanan varmış gibi konuşup durmuşsun.

aziz tehdit ettiyse bize ne. sanki biz inandik tazminat alacagina da, burada gs hakkinda yorum yapamayacagiz utancimizdan.

yeni moda oldu genelleme sallamalar. genelle, salla yağ gibi üste çık

neyse 20 milyon euromuz gelince biz acariz tazminat davanizi sıkıntı yok

• Özge gürel ne arkadaş

• quote:

Tehdit derken?

Aziz Yıldırım gibi mi? CAS namus davamız, geri dönen namerttir diyenler gibi mi? UEFA çatırdayacak, bütün maddi kayıplarımızın tazminatını alacağız CAS'tan diyenler gibi mi?

Yahu insan şu konuda yorum yapmaktan utanır be. Sizi bilmiyorum ama bizler balık hafızalı değiliz, herşeyi dün gibi hatırlıyoruz. UEFA ve tehdit konusunda konuşacak en son camia sizsiniz. Hoş siz birçok konuda konuşacak en son camiasınız ama her konuda maşallah en çok konuşan sizlersiniz.

Belgelerde oynama demişken de, daha 2 sene önceye kadar 100-200 milyon TL borç açıklıyordunuz. O borç 2 senede nasıl 400 milyon € oldu acaba, onu da açıklamak ister misin? Mali tablolarla kimler oynayarak manipule etmiş ve hem kendi camiasını hem de yatırımcısını kandırmış, açıklamak ister misin?

Sen açıklar mısın? Öğrenelim bakalım neler yapmışlar. Hatta açıklamakla kalma cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun.
    Hatta sen şunları da açıklayıver bakalım. Borsa soygunu dolayısıyle yargıya yansıyan kulüp hangisi. Borsa soygunu yüzünden gürevden alınan borsa başkanı kim.
    Yine yargıya intikal etmiş vergi soyguncusu kulüp hangisi. Vergi yüzsüzü hangisi. Taahhütlerini yerine getiremeyip her işini devlete yükleyen kulüp hangisi.
    Bilelim bakalım açıklayıver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Hukuka giriş;

1. Bir cezaya itiraz ediyorsanız amacınız o cezanın indirilmesi olur.

2. Bana yüksek ceza verdiniz, X'e az ceza verdiniz onun cezasını arttırın diye ceza verilmez.

3. Bunun için çoğu zaman hukukçular yargıtay kararlarını gösterirler. Örneğin, benzer bir olayda X hakkında daha lehe hüküm verilmişti, bizim için de aynısı verilmeli diye savunma yapılır ve o durum istenir. Hadi hep beraber en yüksek cezayı alalım denilmez.

4. Bu yaşanan olayda da Milan, emsal karar göstererek kendisine daha az ceza verilebileceğini savunuyor ve emsal karar gösteriyor.

5. Sonuç olarak istenen şey milanın cezasının azaltılması. Siz olayı harbiden çok yanlış yerden anlıyorsunuz.
    Bu dediklerine göre, Uefa;

Ya Milanın cezasını kaldırıp Milana karşı kendini ezilmiş gösterecek.

Ya Galatasaraya kallavi ceza verip gördünüz mü herkese eşitiz, fair play kardeşlik falan filan diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

aziz yildirimi sallayan mi var kardeşim. sanki azizin anlattigi 948e9e9 milyon tazminat davalarina inanan varmış gibi konuşup durmuşsun.

aziz tehdit ettiyse bize ne. sanki biz inandik tazminat alacagina da, burada gs hakkinda yorum yapamayacagiz utancimizdan.

yeni moda oldu genelleme sallamalar. genelle, salla yağ gibi üste çık

neyse 20 milyon euromuz gelince biz acariz tazminat davanizi sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Keşke o zamanlarda "Bize ne Aziz ettiyse" , "Aziz'i sallayan mı var" , "Tazminat davalarına inanan mı var" deseydiniz

O zamanlar "Yürü be Aziz başkan arkandayız. CAS yoluyla tüm tazminatımızı alacağız göreceksiniz" modundaydınız. CAS'tan umduğunuzu bulamadınız, "Yürü be Aziz Başkan. Fransa'dan dünyanın en iyi spor avukatlarını tuttuk, İsviçre Federal Mahkemesi ile hem UEFA'dan hem TFF'den bütün tazminatımızı alacağız" modundaydınız, ne çabuk unuttunuz o günleri. Forum geçmişinde bile duruyordur malum konular ve mesajlar.

Şimdi hiç öyle kıvırmayın Aziz gittikten sonra. Gidenin arkasından konuşmak kolay tabi. 7 sene sonra "ya ben zaten inanmamıştım, ona inanan mı var" demekle bizi kandırabileceğinizi mi sanıyorsun. Kendinde çok iyi biliyorsun, hatta bu yazdıklarımı okurken, cevap verirken de gözlerinin önüne geliyor o zamanlar sosyal medyada attığın mesajlar, arkadaş çevrenle ettiğin sohbetlerde kurduğun cümleler, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını televizyonda izlerken gaza gelmen vs vs.

Evet genelleme yapıyorum çünkü abartısız söylüyorum bütün Fenerbahçe camiası o zaman Aziz Yıldırım'a inanıyordu. Hepiniz hem UEFA'dan hem TFF'den milyon € tazminatlar alacağınıza inandınız, hala da Yargıtay kararından sonra tazminat alacağınıza inananlar var.

Gidenin arkasından sallamakta son yıllarda moda oldu. Bunu önce siyasette gördük, şimdi de Fenerbahçe camiasında görüyoruz. Birileri güçlüyken en büyük destekçisi olup, güçten düşünce, yere düşene bir tekme de biz vuralım. Sonra olursa "o kimdi ya" , "biz asla ona inanmadık" deriz, yağ gibi üste çıkarız

• quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

quote:

Tehdit derken?

Aziz Yıldırım gibi mi? CAS namus davamız, geri dönen namerttir diyenler gibi mi? UEFA çatırdayacak, bütün maddi kayıplarımızın tazminatını alacağız CAS'tan diyenler gibi mi?

Yahu insan şu konuda yorum yapmaktan utanır be. Sizi bilmiyorum ama bizler balık hafızalı değiliz, herşeyi dün gibi hatırlıyoruz. UEFA ve tehdit konusunda konuşacak en son camia sizsiniz. Hoş siz birçok konuda konuşacak en son camiasınız ama her konuda maşallah en çok konuşan sizlersiniz.

Belgelerde oynama demişken de, daha 2 sene önceye kadar 100-200 milyon TL borç açıklıyordunuz. O borç 2 senede nasıl 400 milyon € oldu acaba, onu da açıklamak ister misin? Mali tablolarla kimler oynayarak manipule etmiş ve hem kendi camiasını hem de yatırımcısını kandırmış, açıklamak ister misin?

Sen açıklar mısın? Öğrenelim bakalım neler yapmışlar. Hatta açıklamakla kalma cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun.
    Hatta sen şunları da açıklayıver bakalım. Borsa soygunu dolayısıyle yargıya yansıyan kulüp hangisi. Borsa soygunu yüzünden gürevden alınan borsa başkanı kim.
    Yine yargıya intikal etmiş vergi soyguncusu kulüp hangisi. Vergi yüzsüzü hangisi. Taahhütlerini yerine getiremeyip her işini devlete yükleyen kulüp hangisi.
    Bilelim bakalım açıklayıver.

Alıntıları Göster
    Hadi sen de buyur açıklamakla kalma, istediğin savcılığa, bimere, cimere başvur o zaman iddialarınla ilgili?

Borsa olayında her şirketin, her kulübün yaptığı gibi, sıcak para koyduk ve sermaye artışına gittik. Varsa elinde kanıtın, söylediğin gibi bütün merciler açık, başvurabilirsin. Hatta anlat da bizde öğrenelim bakalım neler anlatacaksın.. Ama aşağıdaki sorularıma da cevap isterim, ona göre. Yok öyle kaçak dövüşmek.

Vergi olayında nasıl bir soygunculuk yapmışız açıklasana bakalım? Bizde öğrenelim. Ha iş vergilerini tam ödememekse, vergi borcunun bulunmasıysa, bunu sanki tek yapan kulüp bizmişiz gibi iftira atma, Aziz Yıldırım'ın "külliyeyi" ziyaret ettiği 10 tane fotoğraf koyabilirim ben de. Tabi o ziyaretler hal hatır ziyaretleri, havadan sudan şeylerin konuşulduğu, Türk futbolunun sorunlarının konuşulduğu ziyaretler dersen buna 5 yaşındaki çocuk bile güler, biliyorsun değil mi? Ayrıca devletin bizden Mecidiyeköy'deki altın gibi araziyi alıp, bize dağ başında stat yapmasından, çift taraflı elde ettiği kazancı da bir zahmet açıklayıver o zaman, madem devlet işlerini bu kadar çok iyi biliyorsun.

Kirli çarşafları pazara döküyorsak, sen de şu malum savcılarla kulüp tesislerinde çekilen boy boy fotoğrafları açıklasana bir zahmet. Hem bugün de yıl dönümü. Bu konudaki düşüncelerini de merak ediyorum? Hani yargıtaydan da bu olayla ilgili karar bekliyorsunuz ya. Söylesene mahkemenin gerekçeli kararında o davayı düşürme sebebi olarak ne yazıyor? Aziz Yıldırım o tapelere ne cevap vermiş, onları da bir açıklasana? Hani kumpas diyorsunuz ya. Bizde bilelim nasıl bir kumpasa düşmüşsünüz.

Bir de son olarak bir gece de aniden değişen TFF Talimatnamesi'nden "şikeye teşebbüs" maddesi niçin kaldırıldı? 3 Temmuz'dan önce TFF Talimatnamesi'nde de, şuan FIFA Talimatnamesi'nde de "şikeye teşebbüs" etmek, şike yapmakla eşdeğerdir diyor, aralarında hiçbir fark yok diyor ve ikisinin cezası da aynı. Sahaya yansıyıp, yansımamasıyla ilgili bir şey yazmıyor, ne TFF Talimatnamesi'nde ne de FIFA Talimatnamesi'nde. Bununla da ilgili bir şey söylemek ister misin?

Sorularıma cevabını bekliyor olacağım. Kıvırmadan cevap verirsen okurum, ha yok yukarıda yazdığın gibi saçmalamaya ve sadece saldırmaya devam edeceksen, hiç boşuna uğraşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Bu dediklerine göre, Uefa;

Ya Milanın cezasını kaldırıp Milana karşı kendini ezilmiş gösterecek.

Ya Galatasaraya kallavi ceza verip gördünüz mü herkese eşitiz, fair play kardeşlik falan filan diyecek.

Alıntıları Göster
    Bir ezilme yok. Mesela bir oyuncuya 16 mac ceza verilip sonra bu ceza 8 maca dusuruldu diye federasyon ezilmis olmaz.

Veya bir mahkeme karari yargitayda bozuldu sanik daha dusuk ceza aldi diye mahkeme ezilmis olmaz.

Olur da galatasarayin cezasi artarsa asil o zaman uefa milan karsisinda hukuktaki genel uygulamayi hice sayacak kadar ezilmis sayilir.

O saatten sonra geriye donuk olarak verilen butun cezalar tartisilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Adamlar resmen aldığı tek UEFA kupası sayesinde kendilerini UEFA’dan üstün görüyorlar. Sonra da GS ile uğraşan böyle olur falan diye tehdit savuruyorlar, daha geçen ay Dursun Özbek tekrar başkan seçiliyordu takımlarına. Neymiş UEFA kendi kafasına sıkarmış.

De’yi da’yı ayıramayan adamlar hukuk dersi alan insanlara hukuk dersi veriyor Twitter’dan okuduklarıyla, başkanlarının gazıyla falan. Bir de milleti cehaletle suçluyor, insanımız gerçekten ilginç.

Biri de ceza indirilsin diye başvurulur falan hikaye anlatmış. Anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. GS’ye ceza konusunda güzellik yapılmıştı, tepki çekince incelenmek üzere ilgili birime gönderildi. Burası da inceler sıkıntı yok derse men cezası almazsınız, yok bu ceza hafif olmuş diğer kulüpler itiraz etmekte haklı cezanızı arttırıyorum derse de oturur izlersiniz.

Dediğiniz gibiyse mevzu, cezanız artarsa fakat men edilmezseniz ve başkanınız biraz delikanlıysa, burda atıp tuttuğunuz CAS’a başvurur. Sizin dediklerinize göre değil men vermek, cezada en ufak arttırıma gitme hakları yok bu adamların.

En azından men yemedik diye ceza arttırımını kabul eder susarsınız, CAS mas hikaye olur.
    uefa+uefa super cup olmak üzere iki adet uefa kupası mevcuttur müzemize bekleriz

• quote:

Keşke o zamanlarda "Bize ne Aziz ettiyse" , "Aziz'i sallayan mı var" , "Tazminat davalarına inanan mı var" deseydiniz

O zamanlar "Yürü be Aziz başkan arkandayız. CAS yoluyla tüm tazminatımızı alacağız göreceksiniz" modundaydınız. CAS'tan umduğunuzu bulamadınız, "Yürü be Aziz Başkan. Fransa'dan dünyanın en iyi spor avukatlarını tuttuk, İsviçre Federal Mahkemesi ile hem UEFA'dan hem TFF'den bütün tazminatımızı alacağız" modundaydınız, ne çabuk unuttunuz o günleri. Forum geçmişinde bile duruyordur malum konular ve mesajlar.

Şimdi hiç öyle kıvırmayın Aziz gittikten sonra. Gidenin arkasından konuşmak kolay tabi. 7 sene sonra "ya ben zaten inanmamıştım, ona inanan mı var" demekle bizi kandırabileceğinizi mi sanıyorsun. Kendinde çok iyi biliyorsun, hatta bu yazdıklarımı okurken, cevap verirken de gözlerinin önüne geliyor o zamanlar sosyal medyada attığın mesajlar, arkadaş çevrenle ettiğin sohbetlerde kurduğun cümleler, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını televizyonda izlerken gaza gelmen vs vs.

Evet genelleme yapıyorum çünkü abartısız söylüyorum bütün Fenerbahçe camiası o zaman Aziz Yıldırım'a inanıyordu. Hepiniz hem UEFA'dan hem TFF'den milyon € tazminatlar alacağınıza inandınız, hala da Yargıtay kararından sonra tazminat alacağınıza inananlar var.

Gidenin arkasından sallamakta son yıllarda moda oldu. Bunu önce siyasette gördük, şimdi de Fenerbahçe camiasında görüyoruz. Birileri güçlüyken en büyük destekçisi olup, güçten düşünce, yere düşene bir tekme de biz vuralım. Sonra olursa "o kimdi ya" , "biz asla ona inanmadık" deriz, yağ gibi üste çıkarız

Alıntıları Göster
    yoo git yaz nickimi arama kısmına 5 dk bile sürmez. hangisinde tazminat davalarına inanmışım gel bana göster.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bu mesaj silindi.
    Sen kimsin de koskoca bi camianın taraftarını kapsar şekilde terörist diyorsun ? Çapın ne senin, eline aldığın klavyeye mi güvenip de böyle şeyler söylüyorsun ? Eğer bu mesajını silmezsen, hakaretten egm'ye şikayet ederim, ilgilenmezlerse gider savcılığa suç duyurusunda bulunurum holigan herif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Sen kimsin de koskoca bi camianın taraftarını kapsar şekilde terörist diyorsun ? Çapın ne senin, eline aldığın klavyeye mi güvenip de böyle şeyler söylüyorsun ? Eğer bu mesajını silmezsen, hakaretten egm'ye şikayet ederim, ilgilenmezlerse gider savcılığa suç duyurusunda bulunurum holigan herif.

Alıntıları Göster
    Ben camiayı kapsamadım. Polis arabası kundaklayan devletin silahlı kolluk kuvvetine saldıran güruhtan bahsettim.

Silmiyorum. Ayrıca hakaret tehdit ve şantajdan karşı suç duyurusunda bulunacağım bekliyorum.

Holigan olan ben değilim polis arabası kundaklayan güruh ve onları aklayan sensin.

BEKLİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Alıntıları Göster
    Hiç zorlanma kardeş, ister silsin ister silmesin ben hem forumu hem bu arkadaşı savcılığa vericem ss'leri de aldım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.