Şimdi Ara

Uefa anlaşmayı tekrar inceleme kararı aldı :((( (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Ben camiayı kapsamadım. Polis arabası kundaklayan devletin silahlı kolluk kuvvetine saldıran güruhtan bahsettim.

Silmiyorum. Ayrıca hakaret tehdit ve şantajdan karşı suç duyurusunda bulunacağım bekliyorum.

Holigan olan ben değilim polis arabası kundaklayan güruh ve onları aklayan sensin.

BEKLİYORUM.

Alıntıları Göster
    Hodri meydan, beni şikayet et cuma günü savcılıkta işim vardı senin içinde 15 dakika ayıracağım.20 milyon taraftara terörist şerefsiz diyen bir adama neler yapılacağını göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Hodri meydan, beni şikayet et cuma günü savcılıkta işim vardı senin içinde 15 dakika ayıracağım.20 milyon taraftara terörist şerefsiz diyen bir adama neler yapılacağını göreceğiz.

Alıntıları Göster
    Bekliyorum. Mesaj gayet açık. Senin bir gün benim 290 gün işim var adliyede. Tehdit ve şantajın hukuki bedelini ödeyeceksin.
  • quote:

Ben camiayı kapsamadım. Polis arabası kundaklayan devletin silahlı kolluk kuvvetine saldıran güruhtan bahsettim.

Silmiyorum. Ayrıca hakaret tehdit ve şantajdan karşı suç duyurusunda bulunacağım bekliyorum.

Holigan olan ben değilim polis arabası kundaklayan güruh ve onları aklayan sensin.

BEKLİYORUM.

Alıntıları Göster
    Polis aracını kundaklayanlardan yola çıkarak, taraftarların tamamına terörist demişsin, hukuku uygulayan kişiler sandığın kadar gerizekalı değiller neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor mesajından. Nasıl ki biz takımınızdaki o kadar fetöcü futbolcuya rağmen size terörist demiyorsak sen de bize üç beş dangalağın yaptığı eylemden dolayı terörist gibi aşağılık bi ifadeyi kullanarak, bölücülük yapamazsın. Düzenle o mesajını, terbiyesizlik yapma. Eğer düzenlemezsen çok samimi söylüyorum perşembe günü ilk işim gidip suç duyurusunda bulunacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Polis aracını kundaklayanlardan yola çıkarak, taraftarların tamamına terörist demişsin, hukuku uygulayan kişiler sandığın kadar gerizekalı değiller neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor mesajından. Nasıl ki biz takımınızdaki o kadar fetöcü futbolcuya rağmen size terörist demiyorsak sen de bize üç beş dangalağın yaptığı eylemden dolayı terörist gibi aşağılık bi ifadeyi kullanarak, bölücülük yapamazsın. Düzenle o mesajını, terbiyesizlik yapma. Eğer düzenlemezsen çok samimi söylüyorum perşembe günü ilk işim gidip suç duyurusunda bulunacağım.

Alıntıları Göster
    Mesaj gayet açık. Polis aracını kundaklayanlardan bahsettiğim gayet ortada. Ne yaptınız 20 milyon taraftar mı mail attınız? Tüm taraftarlarınız mail atmadığı gibi tüm taraftarlarınız da kundaklama işinde bulunmadı dolayısıyla mesajın kimleri kapsadığı ortada.

Fetöcülerden gireceksen kendi camiandakilerden başlayacaksın. Bizimkiler düz futbolcu sizinkiler neydi? Yönetici.

Bölücülük hakaretinin de farkına var bu arada kim terbiyesizlik yapıyor ben mi sen mi? Sözüm ona Galatasaray'ı uefaya şikayet eden mi bölücülük yapıyor senin kafa yapına göre ben mi?

• quote:

Bekliyorum. Mesaj gayet açık. Senin bir gün benim 290 gün işim var adliyede. Tehdit ve şantajın hukuki bedelini ödeyeceksin.

Alıntıları Göster
    Hakkın kullanılacağının söylenmesi tehdit değildir. Tehdit ve şantajın maddi unsurlarına tekrar bak. Zira hukuk dışı olmayan bir söylemle yaptırım uygulatacağını söyleyip, kendi mesajındaki hukuk dışılığı göremiyorsun muhtemelen adliyedeki görevin çaycılıktan ibaret, aksi halde durumun gerçekten vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 3 Temmuz 2018; 14:10:0 >

• quote:

Hakkın kullanılacağının söylenmesi tehdit değildir. Tehdit ve şantajın maddi unsurlarına tekrar bak. Zira hukuk dışı olmayan bir söylemle yaptırım uygulatacağını söyleyip, kendi mesajındaki hukuk dışılığı göremiyorsun muhtemelen adliyedeki görevin çaycılıktan ibaret, aksi halde durumun gerçekten vahim.

Alıntıları Göster
    Son cümlesinde başına neler geleceğini göreceksin diyerek gayet tehdit etmiş.

Çaycılık mesleğiyle dalga mı geçiyorsun?
  • quote:

Mesaj gayet açık. Polis aracını kundaklayanlardan bahsettiğim gayet ortada. Ne yaptınız 20 milyon taraftar mı mail attınız? Tüm taraftarlarınız mail atmadığı gibi tüm taraftarlarınız da kundaklama işinde bulunmadı dolayısıyla mesajın kimleri kapsadığı ortada.

Fetöcülerden gireceksen kendi camiandakilerden başlayacaksın. Bizimkiler düz futbolcu sizinkiler neydi? Yönetici.

Bölücülük hakaretinin de farkına var bu arada kim terbiyesizlik yapıyor ben mi sen mi? Sözüm ona Galatasaray'ı uefaya şikayet eden mi bölücülük yapıyor senin kafa yapına göre ben mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orada bile ŞİKE yapıyor ŞİKECİ takımın ŞİKECİ taraftarı fenerbahçeli polis arabası kundaklayan terörist şerefsizler

Şikeci takım, şikeci taraftar ve bunları kapsar şekilde terörist şerefsizler demişsin, yazdığın şeyden çıkarılan anlamı görmüyor musun sen ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Dostum zorlama istediği nedenle dava etsin beni, klube'de attım cuma günü de savcılığa gideceğim, eğer meşkuliyetin yoksa sende git şikayette bulun anlasın hakaretin cezası olduğunu.

• quote:

quote:

Orada bile ŞİKE yapıyor ŞİKECİ takımın ŞİKECİ taraftarı fenerbahçeli polis arabası kundaklayan terörist şerefsizler

Şikeci takım, şikeci taraftar ve bunları kapsar şekilde terörist şerefsizler demişsin, yazdığın şeyden çıkarılan anlamı görmüyor musun sen ?

Alıntıları Göster
    Sen öyle bir anlam çıkarıyorsun. Ben polis arabası kundaklayan güruha laf etmişim orda gayet açık.

Bu arada şike davası görmüş kulüpsünüz. Aklanmadınız tapeler ortada konuşmalar ortada.

Şikeci taraftar mesajımda Fenerbahçe bölümünde Uefaya şikayet konusunda 1 birey 1 insan adam başı 15 mail atmış ne bu şimdi ahlaki bir durum mu? Gayet şike.

• quote:

Dostum zorlama istediği nedenle dava etsin beni, klube'de attım cuma günü de savcılığa gideceğim, eğer meşkuliyetin yoksa sende git şikayette bulun anlasın hakaretin cezası olduğunu.

Alıntıları Göster
    Hakaretin cezası olduğunu ben biliyorum da sen tehdit ve şantajın cezası olduğunu bilmiyorsun.

Açık açık yazdın başına neler geleceğini göreceksin diye. Can güvenliğim tehlikede bilgin olsun.
  • quote:

Hakaretin cezası olduğunu ben biliyorum da sen tehdit ve şantajın cezası olduğunu bilmiyorsun.

Açık açık yazdın başına neler geleceğini göreceksin diye. Can güvenliğim tehlikede bilgin olsun.

Alıntıları Göster
    Korkmaya mı başladın?Mesajı da silmişsin.

İstediğin şekilde dava et bu cümlenin tehdit olmadığı gayet açık, seninle epey uğraşacağım hukuk önünde.Tatmin edici bir ceza alman için herkesi bilgilendiriyorum umarım taraftar grupları kadar klupte ciddiye alır.Bütün taraftara terörist şerefsiz diyerek 2 adet Cumhurbaşkanı adayı ve 1 adet cumhurbaşkanına da aynı hakareti reva gördün bakalım savcılıkta bunun için ne diyecekler.

• quote:

Korkmaya mı başladın?Mesajı da silmişsin.

İstediğin şekilde dava et bu cümlenin tehdit olmadığı gayet açık, seninle epey uğraşacağım hukuk önünde.Tatmin edici bir ceza alman için herkesi bilgilendiriyorum umarım taraftar grupları kadar klupte ciddiye alır.Bütün taraftara terörist şerefsiz diyerek 2 adet Cumhurbaşkanı adayı ve 1 adet cumhurbaşkanına da aynı hakareti reva gördün bakalım savcılıkta bunun için ne diyecekler.

Alıntıları Göster
    Hahahahahaha arkadaş düzenle dedi düzenledim onunla anlaşabildiğim için.

Benim polis arabası kundaklayan güruha söylediğim gayet açık.

Sen olayı farklı yerlere çekerek provokasyon yapıyorsun ne cumhurbaşkanı adayı?

Can güvenliğimi tehdit ettin umarım gereği yapılır.

• quote:

Hahahahahaha arkadaş düzenle dedi düzenledim onunla anlaşabildiğim için.

Benim polis arabası kundaklayan güruha söylediğim gayet açık.

Sen olayı farklı yerlere çekerek provokasyon yapıyorsun ne cumhurbaşkanı adayı?

Can güvenliğimi tehdit ettin umarım gereği yapılır.

Alıntıları Göster
    Cuma günü ben dava edeceğim istediğin gibi sende dava et gerekli bütün ssleri de aldım.
  • quote:

Cuma günü ben dava edeceğim istediğin gibi sende dava et gerekli bütün ssleri de aldım.

Alıntıları Göster
    Edeceğim zaten ölümle tehdit ettin hem de sadece kendini değil taraftar gruplarını da işin içine kattın.
  • Uefa’nın kararından sonra burası karışacak, vaziyet alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuğa Divan Kurulu toplantılarında açıklanan borçları, TV'de Aziz Yıldırım'ın bizzat kendi ağzından açıkladığı rakamları gösterdim oda çok mızmızlandı diye, hala "somut delillerle" ispat et diyor, sever misin sabaha mı bırakırsın Çocuk istiyor ki muhasebeden yıl yıl kağıt getireyim göstereyim. Komedi ya. Bu çocuklara ne yediriyorlar, ne içiriyolar merak ediyorum.

Kulübünün borsaya açık şirket olduğunu biliyor ama Divan Kurullarında veya medyada başkanının yaptığı her açıklama(ları)nın bizzat delil sayıldığını bilmiyor, kıvırdıkça kıvırıyor bak, ümmet bile yetişemiyor dönüş hızına Fenerbahçe'nin borcu artmış, yapma ya, ciddi misin, yok valla inanmam, atıyorsun. Bak burada kürtaj yapiyeah, ararın 155'i.

Diyorum ki 3 yıl boyunca 200-300 milyon TÜRK LİRASI borç açıklayan başkan, seçimden önce çıkıp televizyonda "eee ne var her kulübün borçu var bizimki de 400 milyon EURO" diye açıklama yapıyor. Yemedik tabi de, hadi diyelim yedik. Peki 200-300 milyon TL olan borç, 2 sene de nasıl 400 milyon EURO yani 2 milyon 200 bin TL yani 8-10 katına çıktı onu açıkla diyorum, tabi dönüş hızına yetişemediğimiz çocuk bunu da açıklayamıyor. Neymiş Fenerbahçe'nin borcu artmış her kulüp gibi. Çocuk sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun Siz yıllardır alışıksınız kandırılmaya da, herkesi kendiniz gibi sanmayın. Çok şükür kafamız çalışıyor, neyin ne olduğunu farkındayız. Yıllardır farkındayız da, hatta söylüyorduk da, Aziz sizin beyinlerinizi öyle bir yıkamış ki, ne desek bir kulaktan girip diğerinden çıkıyordu. Hoş sen hala aynısın, o daha da üzücü bir durum

Bir de çocuk aklınca gelmiş kullandığım nickname üzerinden erkek mi kız mı muhabbeti yapıyor. Sanane? Foruma kayıt olurken senden izin mi alacağım kullanacağım nickname ile ilgili? Sen kimsin? Çocuk olduğun apaçık belli işte yazdıklarından. Çok bile kaale aldım senin gibi yumurcağı.

Bak tutturmuş daha ilk mesajımda söylediğim Aziz Yıldırım'ın yıllardır açıkladığı borçlarının, Fenerbahçe'nin gerçek borçlar olmadığı mesajıma, diğer sorularımın hiçbirine cevap veremiyor. Alooo ben sana 4 tane daha soru sordum ilkokullu? Onlara da cevap versene yiyorsa? Neden cevap veremiyorsun Bozuk plak gibi takılı kaldın mali bilançolarla ilgili yaptığım yoruma. Ki onu bile cevaplayamıyon kaç mesajdır, kıvırdıkça kıvırıyon. Nickname ile kız mı erkek mi olduğunu insanın belli olmaz ama ne kadar hızlı döndüğünden, ne kadar iyi kıvırdığından, ne kadar erkek olduğunu anlarız. Sende bu konuda baya başarılısın. Hakkını vermem lazım.

Neyse bloklayıp açmıştım belki cevap vermiştir sorularıma diye ama hala bozuk plak gibi aynı şeyleri kıvırıp kıvırıp söylüyor. Çok basit 4 tane soru sordum, kaç mesaj oldu bir türlü cevap veremedin. Aslında cevap vermeyerek cevap verdin de, farkında değilsin. Ben gerekli cevaplarımı aldım. Bilançolar konusunda da neyin ne olduğunu cümle alem biliyor, hatta artık birçok Fenerbahçeli bile biliyor, sen hala Aziz'e inanmaya devam et. Belki bir gün elini öpersin sana harçlık verir

Bu konuda sana yazacağım son mesajdı, bir daha da açmamak üzere blokluyorum. Son mesajların zaten ben şikayet etmeden önce şikayet edilmiş. Hoş GS bölümünde yönetici de yok şikayetlere bakan, ceza alacağını sanmıyorum hakaretlerin için. Bundan sonra GS hakkında konuşmaya yüzün yok o sorulara cevap vermeden. Herkes gördü ne kadar iyi oryantal yaptığını, işine gelen konuya sabahtan beri aynı şeyleri yazarak, işine gelmeyen sorulara bir türlü cevap verememeni. Kendi kulübün hakkındaki sorulara cevap verecek yüzün yoksa, başka kulüpler hakkında konuşmaya hiç yüzün olmaz. Yüzsüzlük yaparım dersen, o senin bileceğin iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 3 Temmuz 2018; 22:33:52 >

• Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçenin artan bir borcu yok daha doğrusu artıp artmadığını bilmiyoruz. Senerlerce kulüplerimiz borç olarak yalnızca dernek borçlarını açıkladı yasal olarak bu bir zorunluluk olduğu için ancak A.Ş. borçları açıklanmadı. Maalesef bu hala böyle sadece bjk açıklarken bu borcu onlarda açıklamayı bıraktılar çünkü bu borcu halka açıklamak yasal olarak zorunluluk değil.

Senelerce işin aslını bilen taraftarlar durumun açıklanandan çok daha kötü olduğunu biliyordu. Konsolide tablolar sürekli saklandı ve halen saklanıyor. Bugün biz fb, gs, bjk takımlarının gerçekte ne kadar borçları olduğunu bilmiyoruz, dernekle aş arasındaki ilişkiler tamamen kapalı. Mali genel kurullar dernek adına yapılıyor ve orada dernek borçları açıklanıyor ancak her kulüp için durum çok daha kötü halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Fenerbahçenin artan bir borcu yok daha doğrusu artıp artmadığını bilmiyoruz. Senerlerce kulüplerimiz borç olarak yalnızca dernek borçlarını açıkladı yasal olarak bu bir zorunluluk olduğu için ancak A.Ş. borçları açıklanmadı. Maalesef bu hala böyle sadece bjk açıklarken bu borcu onlarda açıklamayı bıraktılar çünkü bu borcu halka açıklamak yasal olarak zorunluluk değil.

Senelerce işin aslını bilen taraftarlar durumun açıklanandan çok daha kötü olduğunu biliyordu. Konsolide tablolar sürekli saklandı ve halen saklanıyor. Bugün biz fb, gs, bjk takımlarının gerçekte ne kadar borçları olduğunu bilmiyoruz, dernekle aş arasındaki ilişkiler tamamen kapalı. Mali genel kurullar dernek adına yapılıyor ve orada dernek borçları açıklanıyor ancak her kulüp için durum çok daha kötü halde.
    İşte benim anlatmak istediğim de bu. Bunu tüm kulüpler yaptı, bazıları yapmaya da devam ediyor. Yıllarca Galatasaray hakkında battı, batıyor, seneye batacak, haciz memurları kapıda diye haberler yapıldı, dilimizde tüy bitti, sanki Fenerbahçe ve Beşiktaş çok mu farklı diye diye. İşte bu yukarıda kaale bile alınmayacak çocuk, Aziz Yıldırım'ın açıkladığı dernek borçlarını Fenerbahçe'nin gerçek borçları sanıyordu, hala da öyle sanıyor galiba zavallı Aziz tarafından kandırıldığını idrak edemedi henüz, şuan inkar aşamasında, bir sonraki aşama isyan aşaması olacak. Fenerbahçe camiası Ali Koç'un adaylığını açıklamasıyla inkar aşamasından, isyan aşamasına geçmişti çoktan ama bu geçememiş hala.

Ama Galatasaray özellikle Ünal Aysal sonrası 3 farklı dönemde genel kurullarında toplam borcunu ve alacak-verecek farkını tam olarak açıkladı, son seçimli mali kurulda da. Zaten muhalefetin temel dayanağı da bu borçlar oldu. Bir tek sanırım Dursun Özbek son genel kurulda biraz katakulli yapmaya kalktı, anında muhalefetten cevap geldi. Yani Galatasaray son yıllarda kulübün bağlı olduğu tüm şirketlerin toplam borcu ve alacak-verecek farkını açıklıyor şeffaf bir şekilde. Google'dan çok kısa bir araştırma ile rahatlıkla Galatasaray 31 Aralık 2017 itibariyle tüm dernek ve bağlı olduğu şirketlerin konsolide borçlarını öğrenebilirsiniz. Öncesinde bizimde bir farkımız yoktu, zaten böyle bir iddiamda olmadı. Beşiktaş genel kurulu, açıkladığı borçları çok takip etmiyorum o konuda yorum yapamam. Malum onların uçan kuşa borcu var zaten, 3 büyükler arasında en büyük borca sahip kulüp diyordum ama açıkçası bu fikrim de Aziz'in son açıkladığı borçtan sonra değişmeye başladı açıkcası. Sanırım 3 büyükler arasında en çok borca sahip kulüp siz olabilirsiniz, emin olmamakla birlikte.

Sadece dernek borcu açıklama, bağlı tüm şirketlerin borcunu açıklamamak, camiayı ve yatırımcıyı kandırmak olmuyor mu şimdi. Dedim ya çocuk inanmıyor hala, bir sonraki evreye geçemedi henüz, inanmak için kulüp muhasebesinden yıl yıl döküm istiyor sanırım, borsaya bağlı şirketlerde mali genel kurullarda yapılan açıklamaların, başkan veya yönetim kurullarının TV'lere verilen röportajlarında kanıt sayıldığını bilmiyor Çocuk Aziz'i öyle bir tabu haline getirmiş ki, öyle bir anlam yüklemiş ki kendi hayal dünyasında, bu durum psikolojik sorunlar yaşamasına neden olmuş anlaşılan. Başka bir açıklaması olamaz yoksa bu durumun. Zaten sorduğum diğer sorulara da cevap veremiyor bir türlü.

Son olarak dediğim gibi bunu Galatasaray'da yaptı eskiden inkar etmiyorum ama bunu da biliyorum ve kabul ediyorum. Ayrıca Galatasaray mali yapısı da hiçbir zaman Fenerbahçe gibi kapalı kutu olamadı, sürekli biri yada birileri tarafından muhalefet amaçlı medyaya sızdırıldı ve sürekli Galatasaray hakkında haberler yapıldı. Ama hiçbir şey öyle değilmiş. Her şey Aziz'in koltuktan inmesinden sonra (hatta inmeden önce) gün yüzüne çıktı, çıkmaya da devam ediyor. 400 milyon €'dan bile fazla olduğu söyleniyor ki, 450-500 milyon €'lara bulabileceği rakamları doğruysa eğer, yıllarca ilk satılacak kulüp Galatasaray gözüyle bakılıyordu ama ilk satılacak kulüp Fenerbahçe olabilir eğer istikrarlı bir başarı sağlanamaz ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 3 Temmuz 2018; 22:28:4 >

• Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Kulüpler tarafından açıklanan hiçbir borca inanmıyorum çünkü muhasebe ve finansman rakamlarla oynamaya en müsait alan. Bunun yanında gs ın elindeki en büyük taşınmaz kaynaklarını kısa sürede satması ve buna rağmen borcu artırması gs için bir açmaz. Fenerbahçe 10 senedir cl görmeyen, men yiyen mahkemelerde sürünmüş bir halde olması ile bu borcun artışı anlaşılabilir. Ancak gs ın durumu kesinlikle kötü yönetimin dışında kulübün soyulması. Cl geliri, şampiyonluklar, arsa satışları ve bunun üzerine halen artan borç akıl alır gibi değil. Bunun yanında Türkiye tarihinde hiç kimseye verilmemiş ve verilmeyecek şekilde 3 kez de bedelli sermaye artışı ile kulübe nakit girmiş durumda. Bu kötü yönetim vs olamaz düpedüz soygun var burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Kulüpler tarafından açıklanan hiçbir borca inanmıyorum çünkü muhasebe ve finansman rakamlarla oynamaya en müsait alan. Bunun yanında gs ın elindeki en büyük taşınmaz kaynaklarını kısa sürede satması ve buna rağmen borcu artırması gs için bir açmaz. Fenerbahçe 10 senedir cl görmeyen, men yiyen mahkemelerde sürünmüş bir halde olması ile bu borcun artışı anlaşılabilir. Ancak gs ın durumu kesinlikle kötü yönetimin dışında kulübün soyulması. Cl geliri, şampiyonluklar, arsa satışları ve bunun üzerine halen artan borç akıl alır gibi değil. Bunun yanında Türkiye tarihinde hiç kimseye verilmemiş ve verilmeyecek şekilde 3 kez de bedelli sermaye artışı ile kulübe nakit girmiş durumda. Bu kötü yönetim vs olamaz düpedüz soygun var burada.
    Bizdeki durumlar çok karışık. Kulüpte birilerinin soygun yaptığı biliniyor ama hala araştırılmıyor veya bu kişiler açıklanmıyor. Bunu ben de anlayamıyorum.

Evet bizim durumumuzda kötü ama yanıldığın bir nokta var. Bizim taşınmazlardan elde edeceğimiz gelir, uzun vadeli bir gelir. Geçtiğimiz aylarda aldığımız rakam sadece ön ödemeydi yada ilk taksit gibi düşünebiliriz. Ki onunla da acil ödenmesi gereken borçlar ödendi ve faiz yükünden kurtuldu kulüp. Yani kasaya girişi olmadı o paranı. Proje tamamlanınca asıl bilanço ortaya çıkacak o projeden. Hatta bir yerde okumuştum ama doğruluğu hakkında net bir bilgim yok, söylenene göre proje tamamlandıktan sonra bile gelir elde etmeye devam edeceğiz Riva projesinden.

Sermaye artışı ile ilgili de, bahsettiğin 3 olaydan sadece 1 tanesi hakkında konuşulup ediliyor. Diğer ikisini sanki Galatasaray için kıyak geçilmiş gibi lanse edemezsiniz. SPK yoluyla sermaye artışı yapmak borsaya açık her şirkettin yasal hakkıdır, bu hakkı neden kullandın ya da neden 3 kere kullandın demek saçma olur. SPK işleyisi ve borsa hakkında çok fazla bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum, bazıları gibi bilmediğim konularda atmayı da sevmem. Ama ortada bahsettiğiniz gibi büyük ölçüde bir usulsüzlük olsaydı, bunun gereği zaten yapılırdı. Gereğinin yapılmasından kastım SPK başkanının görevden alınması değil bu arada. Sanırım o bahsettiğiniz sermaye artışındaki durum kanunlardaki açıklardan kaynaklanan bir durum. Ama öyle ya da böyle, zaten bu durumu da inkar etmedim, sadece çocuğa açıkla da bari bizde öğrenelim dedim, o da gitti gazete linki attı, aslında kendi de bilmiyor ne olduğunu, zaten yaş olarakta bilmeye müsait değil, bilen adamın da DH'nin Futbol bölümünde futbol tartışması yapacağını sanmıyorum. Sizin de çok fazla bilgiye sahip olduğunuzu, SPK işleyişini ve kanunlarını bildiğinizi sanmıyorum, eğer biliyorsanız açıklayın öğrenelim.

Ama tartışmayı sadece Galatasaray'ı karalamaya, Galatasaray'ın yaptığı usulsüzlüklere getirmeye çalışıyorsanız, buna da müsade etmem. Eğer yapılan usulsüzlüklerden ve kirli çamaşırlardan bahsedeceksek, çocuğa sorduğum sorular sizin içinde geçerli. Öyle tek taraflı saldırmak olmaz sanki Fenerbahçe pürü pakmış gibi. Bakın ben dürüst şekilde bildiğim konuda yorumumu yapıyorum, bilmediğim konuda yorum yapmaktan çekiniyorum ve Galatasaraylı ilgili kötü bir durum varsa bildiğim, bunu açık yüreklilikle söylüyorum ve kabul ediyorum. Ama aynı şeyi Fenerbahçeliler yapamıyor. Nedense şu sorduğum 4 soruya forumda bir Allahın kulu Fenerbahçeli cevap veremedi, ısrarla kıvırmaya devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 3 Temmuz 2018; 23:5:56 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.