Şimdi Ara

Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme | Beşiktaş - Tromsö | 22.08.2013 | 21:00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
0
Favori
18.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fallofday

yaz oraya 2.yarı rambo girer salar kobrayı kaleye

• Almeida kaçırdı ama iyi paslar atıyor yine.
  • Almeida'nın üstüne oynayacaklar kırmızı gördürtmek için dikkat etmesi lazım.İlk yarı 1-0 bitti ikinci yarıda 3'ü bulursak iyidir bulmazsak İstanbul'da 5'leriz bunları.
  • trömsö lüler çirkef çıktı yoktan yere almeida nın üzerine oynuyorlar sarı kartı var diye
  • maç da halı saha maçı gibi defans hatalarına bakılırsakara oğlanı görelim bir de
  • Almeida yerine kara boğanın girmesi lazım.

#çareneramo
  • 1 tane daha atıp sakin oynarız sakatlık çıkmasın durduk yere.
  • Olcay çok top eziyor ya
  • Almeida olduğunda yakaladığımız pozisyonlarla Pektemek olduğunda yakaladığımız pozisyonlar arasında çok fark var.

İkinci yarıda Oğuzhan Muhammed ve Enaramo'yu oyuna almalı.
  • Dentinho cok top ezdi ve hala takimla uyumsuz... umarim 2.devre yerine Enoramo girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Trömso çok soğukmuş beyler soğukluk bana kadar geldi yardım.

Kural dışı link istemek yasak, şikayet edildin Alamancı.
  • Stadda bir tane abla var tek o bağırıyor galibaAyrıca Almeida yerine iyi bir forvet olsa 3 olmuştu şimdiye.Ama beğendim Beşiktaş'ı basıyor,koşuyor,mücadele ediyor hırslılar takdir ettim.
  • Oğuzhan girerse farka gidebiliriz. Ama savunma bir kademe düşer. Bakalım Bilic o riski alacak mı?
  • Almedia Forvet Falan Değil Eskiden Eleştirdiğimiz Ailton Bile Bundan İyiydi
  • 1 gol daha atarsak bence almeida çıkar enaramo girer boşa kart sorunu olmasın.

ayrıca almeida deparla adamları rahat geçiyor töre girerse rahat oynar bu maç. dentinho-töre almeida-enaramo değişikliği pert eder onları. umarım enaramo hazırdır az çok
  • Almeidayı annesi sadece kafa golü atsın diye doğurdu bence, adam birebirde falan tam bir kazma yani atması imkansız. Ama hava toplarında önünde saygıyla eğilirim Eneramo sakat değilse girerse çok güzel olur, taraftarda kesinlikle Almeida'nın üstüne oynayacak ikinci yarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Dentinho cok top ezdi ve hala takimla uyumsuz... umarim 2.devre yerine Enoramo girer

Dentinho yerine gökhan töre, veli yerine oguzhan , almeida yerine eneramo veya ömer girsin bakalim neler olacak.
  • Bir ihtiyacı olan bana pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Dentinho cok top ezdi ve hala takimla uyumsuz... umarim 2.devre yerine Enoramo girer

Dentinho yerine gökhan töre, veli yerine oguzhan , almeida yerine eneramo veya ömer girsin bakalim neler olacak.

fark atmasi lazim o degisikliklerin

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Trömso çok soğukmuş beyler soğukluk bana kadar geldi yardım.

Kural dışı link istemek yasak, şikayet edildin Alamancı.

Pusudaydım bende.Eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.