gole ihtiyacımız olduğu maçta orta saha çıkıp orta saha giriyorsa zaten konuşacak şey yok.Kerem,arda ve ferdiye de bir çift laf edicem.avrupaya gittiklerinden beri oynamamalarını geçtim hele ferdi maçlara çıkmaya bile tenezül etmiyor nedense her milli arada sakat.Bu adamlarla montella gibi öküz ile zaten dünya kupasına da gitmeyelim. |
UEFA Avrupa Uluslar Ligi ile ilgili herşey (30. sayfa)
-
-
Futbolcularımız A grubuna gıdıp kral yıldız takımlarla edecegımıze B Grubunda basit takımlarla kendı halımızle oynarız kafasındalar mı acaba.
Galler ne sevınmıstır. Bu yedıgımız golle.
Yukarda da yazdım galllerın bısey yapmasına gerek yok bız kendi macımızla gallerı gerekli avarajı verırız dıye.
Ne dedıysek o. İnanmayanlar yazılarımı okusun. Artık umıtlenmeyın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
play off da belçika var ya
-
Bu herif teknik direktör falan değil. 5 para etmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizden umut bwklemıyorum zaten ızlanda at be 2 gol bızı kurtar. Gazete başlıklarına senı yazalım. Hadi ızlanda.
bugün bu takımın başında ismail kartal olsa 3 puanla dönmüştük lobisi yok diye bi türlü getirmiyorsunuz ya bu lobiye çok bile beter olsunlar
Karadağ'ı rahat yeneriz, Galler 3 fark asla yapamaz diyenler online mı?
Rezil oğlu rezil sonuç.
Bu rezil oyunculukla daha da ilerleyip daha fazla rezil olmaya gerek yok elenelim bence. ✅✅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Semih şimdi mi alınır beyinsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belcıka dunya sıralamasında ılk 5 de olan bı takım . Bıze gol şov yapar.
Neyse artık B grubunda basıt ıkıncı sınıf heyecansız maclarla devam. en azından C grubuna dusmedık gecen seneki gıbı.
A grubuna da yıllarca gıdemeyecegız gıbı. Turk futbolu yabancı genıslıgıyle ılerleyemez. Kalıtelı oyuncularımızı bulamıyoruz. Şu ıkı macta ferdı olsa en azından galıbıyet alırdık.
Şut çekme özürlüyüz. Adamlar bulduğu 3 5 fırsatta zımba vuruyor ve atıyor. Saha rezil zira. Biz inatla orta kafa taktiği ile neyi amaçlıyorduk? Komik olan orta açınca ileride santrafor yok, boyları 170 olan cücelere orta açıyoruz.
5 maç 1 gol 0 puanı olan adamlardan 1 maçta 3 gol yedik. Hadi iyi uykular bize.
Not: Montella ile olmaz. Teknik kapasitesi bu kadar yüksek takımı santraforsuz oynatan adamdan olmaz.
-
Boyle takımlara ywnılcegımızw haalandlı Ukrayna'ya ywnılelım. Yada ranoldolu portekıze. Bu ne ya. Ben bunlarla bir yıl daha Mac yapmaya mecbur muyum. 1. Sınıf rakiplerle Mac etmek ısterdım. 2 gol atın . Uyuz oldum bu karabaga da sankı sampıyon oluyorlar. C grubuna dusmuslwr swvınmelerıne bak. Prım mı aldılar gallerden.
Montella belcıka macına sen cıkma ıstıfanı ver. Sergen yada arda turan gelsın
Son ıkı dakka ıkı gol atın lan. Sadece ıkı gol. Bırı penaltıdan olur zaten.
haaland ukraynalı mıymış shhshs
hacı belçika rakip olabilecek takımlardan biri başka takımlar da var ben belçika güçlü olduğundan öyle dedim.
-
5 dakkada 2 gol atarsınız lan. Hadi lan
diğer play off rakiplerimiz iskoçya belçika macaristan sırbistan.
-
Kapasite bu. Bu kapasitedikler böyle takımlarla anca maç yapabilir. Karadağ'dan 3 yiyen takımın Almanya, Fransa, İspanya gibi takımlarla maç oynamaya hakkı olmaması gayet doğal. İyiler iyilerle, çöpler çöplerle oynar.
Kerem gecen Mac attıgın penaltının da..
Hanı Galler maçından sonra oyuncularımız rahat olun bı dahakı maçı alıcaz demıslerdı.
Gelecek sene hep A ligi ızlıcem kalıtelı futbolu
Mıllı takımımızda olsa B lıgını ızlemıcem . Sıkıcı. Şampiyonlar lıgını ızlıcem . Konferans olan B grubu degıl.
Banko gol atmaya çalıştı şansını zorladı penaltıyı rezil etti. Basit hata yüzünden düştüğümüz duruma bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X