< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 21 Mart 2023; 21:55:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 21 Mart 2023; 21:55:40 > |
Spiker amma agladi az once yok cok pazarlik yapildi yok tele uzerinden alinmak icin cirpindik. Ulan utanmazlar ahlaksizlar hirsizlar. Her seyden trt vergisi alirken iyi mac yayinina gelince mi dolar euro akliniza geliyor.
Hirsiz bunlar. (Dusakabinden bile trt vergisi alan hukumet) |
hadi hasan ali'yi filan geçtim de,
oğuzhan'ın futbolcu olarak isimlendirilmesi, bu işten para kazanması filan ihanet gibi bir şey. akıl tutulması yaşamayan hiçbir teknik adam, oğuzhan'ı değil 11; kadroya dahi almaz. |
Futbol mücadele etmektir, yardımlaşmaktır, pes etmemektir. Bugün hepsi vardı takımımızda. Arda ve saz arkadaşları varken milli maç izlemeyi bırakmıştım. Yenileceksek te böyle oynayarak yenilelim
|
Sondaki hatunlar çok tatlı üzüldüler keşke teselli edebilsem.
|
2008 Turkey was here
|
Yanlız biz İsveç - Türkiye maçından bahsediyoruz. Oğuzhan bu maçın en iyilerindendi. Takım seviciliği yapmıyorum diyosun Oğuzhanın bir önceki maçından dem vurarak onu kötülemeye çalışıyosun.Bu arada maçın içine eden birisi varsa oda Cenk Tosundur. Maçı erken koparmamıza engel olan en baştaki oyunculardan biri belkide ilki. İzlediğim en kötü Cenk Tosun bu maçtaki olabilir. Formunda da olmasına gerek yok bildiğimiz Cenk Tosun gibi oynasa rahat 2 gol atardı yada 1 gol 2 asist le maçı koparırdı. Emre Akbaba Cenkin 90 dakikdada yapamadığını 5 dakikada yaptı onada helal olsun.
|
Şurada Oğuzhan a laf atanlar harbi kör.
|
Çağlar gibi bir kalas nasıl milli takımda ? Bu öküz amatörde bile oynayamaz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 12 Ekim 2017; 2:52:30 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 8 Aralık 2017; 21:18:24 > |