Şimdi Ara

UEFA CL 07-08 BEKLENTİLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -MENEJER MODU DAHA İYİ OLSUN
    -OYNANABİLİRLİK DAHADA ARTSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenkurtkk -- 18 Temmuz 2007; 19:24:05 >

• lisansini Konami alsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenkurtkk

-GRAFİK GÜZELLEŞSİN
    -MENEJER MODU DAHA İYİ OLSUN
    -OYNANABİLİRLİK DAHADA ARTSIN

EuroCup2008 çıkacağı için sen boşuna kafanı yorma......
  • uefa 2 senede bir çıkıyor gnelde, bu sene euro 08 çıkar, uefa 08-09 çıkabilir ancak
  • genelde hep fifa ile aynı çıkıyor hiçbir degişiklik olmuyor ama lisansı konami alsa karşımıza daha güzel bi oyun çıkabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

uefa 2 senede bir çıkıyor gnelde, bu sene euro 08 çıkar, uefa 08-09 çıkabilir ancak

• KONAMİ HİÇ BULAŞMASIN!

İĞRENÇ BİR OYUN PES! KAÇ KERE DENEDİM YOK OLMUYOR

UEFA DAHA İYİ

06-07DE KALECİLER BİRAZ SAF GİBİ , KALE AĞLARI HER SAHADA AYNIYDI DİREKLER BİLE BU DA YANLIŞ , KAFA VURUŞLARI SAÇMA GELDİ ,TOPLARIN BAZILARI KARANLIK, KAMERA UZAK

BUNLARIN DIŞINDA İYİYDİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • euro2008 oyunu ne zaman çıkacak bilen veya gören var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

KONAMİ HİÇ BULAŞMASIN!

İĞRENÇ BİR OYUN PES! KAÇ KERE DENEDİM YOK OLMUYOR

UEFA DAHA İYİ

06-07DE KALECİLER BİRAZ SAF GİBİ , KALE AĞLARI HER SAHADA AYNIYDI DİREKLER BİLE BU DA YANLIŞ , KAFA VURUŞLARI SAÇMA GELDİ ,TOPLARIN BAZILARI KARANLIK, KAMERA UZAK

BUNLARIN DIŞINDA İYİYDİ

• bence artık şükrü şaracoğlu stadı olimpiyat stadları olmalı sonucta birinde şampiyonlar ligi finali oynandı diğerinde UEFA oynancak... Türk ligi olamlı ve bence büyük takımlarımızın oyuncularına biraz daha özen gösterilmeli...

genel olaraksa kaLeciler biraz daha saglam olmalı hiç bir oyun da göremedim klas kaleci cepheden takamadıgım kaleci olmadı

grafikler biraz daha iyileştirilebilir sanırm buna pc de konsollarda imakn verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

bence artık şükrü şaracoğlu stadı olimpiyat stadları olmalı sonucta birinde şampiyonlar ligi finali oynandı diğerinde UEFA oynancak... Türk ligi olamlı ve bence büyük takımlarımızın oyuncularına biraz daha özen gösterilmeli...

genel olaraksa kaLeciler biraz daha saglam olmalı hiç bir oyun da göremedim klas kaleci cepheden takamadıgım kaleci olmadı

grafikler biraz daha iyileştirilebilir sanırm buna pc de konsollarda imakn verir

• stadlar konusunda bende katılıyorum.yalnız euro 2008 çıkacak uşl çıkmaz diye bişey yok. zaten fifa 2008 den bikaç sey çıkarıyor.bi kaç sey ekliyor alsana uşl 2007-2008 başka yaptıkları bişey yok ki
  • KUPA TÖRENİ OLSUN.ARKADAN KONFETİLER FİLAN DAHA SONRA STADLAR İĞRENÇ ONLAR DÜZELSİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.