Şimdi Ara

Uefa'daki Grubumuzz!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

quote:

Bjk iyi kura çekti diye düşünmüştüm lakin Stoke city son 1 haftadır çok iyi Transfer yaptı.Tahminim Stoke ve Bjk liderlik için çekişir.

Hacı yine sen ve yine garip bir tahmin
    Kiev bence lider tamamlar, Stoke 2. olur, artık biz de İsrailliler ile çayda çıra oynarız

Takımınıza hiç güvenmemenize hayret ediyorum.Bu kadar Transfer yap sonrada biz bunlarla baş edemeyez diyeceksiniz.Bjk ye güvenmiyorsanız gelin bizim Takıma güvenin. Yoksa size Totemmi yapmaya çalışıyorsunuz?

Kendimi durduk yere neden ümitlendireyim ki? Takım iyi oynamıyor bu halimizle pek şans vermiyorum, ayrıca bizim totem zırvalıklarıyla işimiz olmaz

o halde İddiaya varmısınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bjk iyi kura çekti diye düşünmüştüm lakin Stoke city son 1 haftadır çok iyi Transfer yaptı.Tahminim Stoke ve Bjk liderlik için çekişir.

Kiev bence lider tamamlar, Stoke 2. olur, artık biz de İsrailliler ile çayda çıra oynarız

Takımınıza hiç güvenmemenize hayret ediyorum.Bu kadar Transfer yap sonrada biz bunlarla baş edemeyez diyeceksiniz.Bjk ye güvenmiyorsanız gelin bizim Takıma güvenin. Yoksa size Totemmi yapmaya çalışıyorsunuz?

Kendimi durduk yere neden ümitlendireyim ki? Takım iyi oynamıyor bu halimizle pek şans vermiyorum, ayrıca bizim totem zırvalıklarıyla işimiz olmaz

Neyin iddiası?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin iddiası?

siz 3-4 cü olacagız diyorsunuz bende 1-2 olacak diyorum.Kimin Tahmini tutarsa Baklava yiyecek(yani ben).

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin iddiası?

siz 3-4 cü olacagız diyorsunuz bende 1-2 olacak diyorum.Kimin Tahmini tutarsa Baklava yiyecek(yani ben).

Ye hacı afiyet olsun birlikte yiyelim
    inşallah dediğin çıkar ama biz bir varız bir yokuz, böyle bir takımız, teknik direktör desen kendine hayrı yok :)
    Sakatlıklardan belimizi doğrultamıyoruz, lig fikstürü ve Avrupa maçları zaten tıkış tıkış,ard arda, bunu kaldıracak kondisyon da yok takımda açıkçası
    Tff sağolsun mükemmel işlere imza atmaya devam ediyor

• çok zor bir kurra,kievin soğuk havasından, israilin çölüne kadar her havada mücadele edilecek
    stoke city sadece mücadele gücüyle bile gruptan çıkabilir,fulham finale kadar gelmişti
    beşiktaşın defansı halen sorunlu, çok rahat gol yiyebiliyoruz
  • Fulham'in finale cikmasindaki en onemli rol fizik gucu degil Roy Hodgson'un mac icinde 30dan fazla taktiksel degisim yapmasidir.

Konuya gelicek olursak , Kiev'den bu kadar korkmaya gerek yok hacilar.Gecen sene adamlarin yaptigi 4 atakta gol oldu.Cok sanssiz bi macti , Schuster bile bi kereye mahsus bi mac demisti.Olaganustu sanssizdik o mac.Bu sene biraz daha geriyi dusunen bi takimiz.Ayrica gecen seneki macta Simao,Almedia,Fernandes,Necip 4lusu oynamamisti.Deplasman macindaki hava sartlarindan bahsetmiyorum bile , zaten deplasmanda cok acik vermistik.Hatta hic unutmam Guti oyundan cikinca deplasman seyircilerine hareket cekmisti

Ama Stoke'dan cok korkuyorum acikcasi.Bizden guclu olduklarindan degil , zaten kadro kalitesi olarak grupta acik ara en iyi takimiz ancak Stoke'un korktugum yani duran toplarda cok etkili olmasi.Bide butun Turk takimlarinin duran top sorununu goz onunde bulundurursak isimiz bi hayli zor.Hele rakibimiz Crouch gibi bi deveyi transfer etmisken.Lukaku'dan pek korkmuyorum acikcasi , 1-2 kez izleistim bu adami tamam cok yetenekli fizik olarak cok guclu ama bi Portekiz'de yasayan bi arkadasimin dedigine gore Sidnei tam bu tur adamlara goreymis.Yani Sidnei'nin cok guclu bi fizigi var , cok iri ama buna ragmen en onemli ozelligi cok hizli ve cevik olmasiymis.Yani hem cok guclu hemde hizli.

Grup olarak cok garip bi gruba dustuk yani hem 1.de olabiliriz sonuncuda.Stoke City forumarina bakiyorum millet en cok bizden korkuyo buraya bakiyorum millet Stoke'dan korkuyo.Bu ne yaman celiski annem

• stoke u gecemeyeceksek cıkmasinlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

stoke u gecemeyeceksek cıkmasinlar zaten

hocam onlar çok fizik gücüne dayalı oynuyorlar.yani bizim takımlara ters gelebilecek yapısı var.sıkıntı çekebilir o konuda.

Beşiktaş biraz zor kura çekmiş.1. de olabilir bu grupta 4. de
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.White

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

stoke u gecemeyeceksek cıkmasinlar zaten

hocam onlar çok fizik gücüne dayalı oynuyorlar.yani bizim takımlara ters gelebilecek yapısı var.sıkıntı çekebilir o konuda.

Beşiktaş biraz zor kura çekmiş.1. de olabilir bu grupta 4. de

ben beşiktaşın 2. olacağını düşünüyorum bu grupta htta sıralamam

dinamo
    bjk
    stoke
    tel aviv

ve bence bjk dinamoya yine hem evinde hemde deplasmanda yenilecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.