UEFA Mali Denetim Kurulu Bürosu yetkilileri, Galatasaray'a yaptığı transferler nedeniyle uyarıda bulundu.
(AA) - Galatasaray'ın gelirleri ile giderleri arasındaki uçuruma dikkat çeken yetkililerin, "200 milyon euro ekside olan bir kulüp, 100 milyon euro'ya yakın transfer harcaması yapıyor. Galatasaray aynı mali tabloyla 2013-14 sezonuna girerse, Avrupa kupalarına katılamayacağını bilsin" diye uyarı mektubu yolladığı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, kısa süre içinde borçlarını silmek zorunda.
geçen sene sezon başlamadan önce sırf bu aptalca transferler yüzünden protesto olarak (gırgırına tabi) galatasarayı desteklemeyi bırakıp beira-mar ı destekleyeceğimi söyledim. sonra berbat bi sezon geçirdik. ben bunu söylediğimde takım daha bi hazırlık maçı bile yapmamıştı.
gs iyi yönetilmiyor, bi teknik direktör geliyor sürüyle yıldız topluyor, o kovuluyor yeni gelen bütün oyuncuları kovup sil baştan transfer yapıyor.
oyunculara fahiş maaşlar ödeniyor, oyuncular bedeli etmeyen fiyatlara satılıyor (keita) yöneticiler saçmalıyor, ben takımımdan soğudur artık, artık izlemiyorum, bu gidişle izlemeyeceğim de.
dun aksamki trabzon macinda buna gonderme yapildi interin borc acigi 2 milyon dolar... 100 milyon ne kardesim kakayi mi aldiniz tamam borc var helali hos olsun ortada yuzumuzu gulduren bir tablo yok kac yildir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme