Şimdi Ara

UEFA DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI (MALİ KRİTER) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

yok sen yanlış biliyorsun. sizinkiler daha ortada bir şey yokken uefaya mailler attılar, e tabi o paralelci savcılar, polisler de raporları gönderince adam şike bu dedi doğal olarak. sonra ne oldu? terör örgütünün savcıları polisleri bir bir hapse atıldı ve mahkemede de Fenerbahçe temize çıktı. çünkü bu paralelciler önemli bir kaleyi fethederek sivil darbeciliğin ilk adımını attılar. Fenerbahçeyi yutamadılar haliyle. sonra da uefadaki adamlar gelin bir görüşelim dediler yöneticilerimize daha görüşmeler falan olacak. bu bizim konumuz biz rahatız elimizde RvP'ler markovicler naniler var. şampiyonluğun büyük adayıyız ve avrupada da devam ediyoruz.

bir de gs ye bakalım 3 sene avrupaya git sonra uefa seni paradan ötürü men etsin, elinde jpk bilalle sabriyle top oyna. Fenerbahçenin voleybolda basketboldaki şampiyonluklarına falan değinmiyorum bile. şimdi sen kendine bak 2-3 senede galatasaray nerelere gelir onu düşün.

Sen ne dion lan?
    Şike belgelerini TFF UEFA'ya yollayinca herifler bakmis kk bunlar net şikeci.
    Mahkemede temize çıkma nedeni, şike yapmaması değil, "şikeci şahıslar ceza hukukuna uygun dinlenmedi dolayısıyla şikeci şahıslara ceza veremeyiz" nedeniyledir. Ceza hukukunun da spor hukuku ile ilgisi yoktur ki CAS cezayı yapıştırmıştır.Şike tescillidir, 8 yıl men gelmeli.Rvp bitik, Malkovich kiralık ve Fbde batik.1 milyar 200 milyon borçları mevcut. Bitti fb bitti.Men yakındır.

Şike ile şampiyonluklar kazanılmasına karşın, Gs 4 yıldızlidir, fb ise 3.

• devletin bu konuya kafa yormasından memnun değilim ben. kulübümün borcu olduğunu biliyorum fakat yaşadıklarımız da ortada. ben Fenerbahçenin durumu toparlayabileceğini düşünüyorum. bu sene şampiyon olursak bu bize iyi bir destek atacak. ayrıca yandex falan bu tip projeler başarılı olabilir. ülkerin sponsorluğu, koçların, şahenklerin kulübe üye olmaları beni biraz daha rahatlatıyor. galatasaraya ise liseliler ayak bağı oluyor diye düşünüyorum, spor programlarında alkolik çakallar diye bahsediyorlar. bu insanlar galatasaraya ayak bağı oluyor maalesef
  • Mali kriter ne ya mehmet ali erbil ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Konunun temizlenmesi ve ortamın bir miktar durulması için konuyu geçici olarak kilitliyorum.

Konu tekrar açıldığında provokasyon devam ettiği takdirde ve özellikle daha önceden ortamı tahrik eden üyelerin bu tutumuna devam etmesi halinde geçici uzaklaştırmayı kullanmaktan çekinmeyeceğim. Bilginiz olsun.

Sonunda adam kayırmaların ve taraflı yöneticiliğin cezasız kalmadı. Şu forumda yaptıklarını gün yüzüne çıkarıp adaleti biraz olarak sağlayabildiysem ne mutlu bana.
  • zyxelcenk kullanıcısına yanıt
    yeni bir kumpasa kadar 3.lük yarışlarınızda başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

yeni bir kumpasa kadar 3.lük yarışlarınızda başarılar dilerim

kumpas diye kendinizi avutun. Sizin o zamanki t.d niz bile kabul etmiş olayı halen kumpas diyorsunuz. Aykut kocaman" Herkes ışığı geçti radar sadece bize tutuldu" dedi mi? dedi. Başkanınız Şike yapmışssam fenerbahçe için yapmışımdır dedi mi? dedi. Tapeleri kimse inkar etti mi? hayır kimse etmedi. Zaten mahkemede sadece usulsüz dinlemeden dolayı cezaları düşürdü. Kendi yargılamasını yapan uefa cas ve isviçre mahkemeleri sizi 3 sene avrupadan en utanç verici neden ile cezalandırdı mı?cezalandırdı.

Sen hala o zaman ne konuşuyorsun kardeş affedersin. Biz avrupaya gidemiyorsak 3.lük mücadelesi vereceksek bu bizim yönetim eksikliğimizden sizin gibi yüz kızartacı utanç verici şikeden değil. şimdi kendi bölümüne gidebilirsin bu öğlen yemeği yeter sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Konunun temizlenmesi ve ortamın bir miktar durulması için konuyu geçici olarak kilitliyorum.

Konu tekrar açıldığında provokasyon devam ettiği takdirde ve özellikle daha önceden ortamı tahrik eden üyelerin bu tutumuna devam etmesi halinde geçici uzaklaştırmayı kullanmaktan çekinmeyeceğim. Bilginiz olsun.

Sonunda adam kayırmaların ve taraflı yöneticiliğin cezasız kalmadı. Şu forumda yaptıklarını gün yüzüne çıkarıp adaleti biraz olarak sağlayabildiysem ne mutlu bana.

Sen ve senin gibi troll'ler bu forumda benim kılımı etkileyemez :) Sadece ben kendi irademle bırakırdım, öyle oldu. Hayatını burada yaşamaya devam et genç adam.

• Beğenilen yorumlara bak

• Vay be yorumlara bak. Fenerlilerin, kendi kulübünü zengin zannettiği zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 24 Eylül 2018; 19:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

UEFA DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI (MALİ KRİTER)

• 621 meyro borçtan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Vay be yorumlara bak. Fenerlilerin, kendi kulübünü zengin zannettiği zamanlar
    good old days
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.