Şimdi Ara

UEFA 'DAN SİVAS VE ESKİŞEHİR E MEN ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sikeyi tek basimiza yaptik diyenlere ve dahala kume dusmeden avrupa hayalleri kuranlara gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş esese
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn0734

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn0734

quote:

ceza şikeden değil, tedbirden verilmiş deniyor. yani yerelde ki davada sadece adı geçtiği için. bu arada şimdi es es ceza veriyorlarda geçen sene niye vermediler, adamlar ön eleme oynadı. hikaye bu uefa hikaye amaçları belli.

Adamlar diyor ki yalan bayandan seni tedbiren men ediyorum . ileri de yeni disiplin soruşturması açabilirim.Tipki bjkye dedikleri gibi..

evet öyle ama niye geçen sene katılrken yapmadın diye adama sorarlar değil mi ?

Ayrıntıları gerekçeli kararlarında yazmışlardır.gerekceli kararı görmek lazım.

Mesela FB de 2012 'de katıldı (yarı final oynadığı sene ). Ama bir sonraki sezon almadılar.

ya işte süreci kafalarına göre, ceplerine ve aldıkları emirlere göre yönetiyorlar çok belli.

tedbirden 1 sene men edersin, soruşturmanı adam gibi açarsın sonuçlandırırsın cezanı verirsin. ne olur , takım cezasını blok halinde çeker bölük pörçük çekmez. doğrusu olması gerekn budur

Eyvallah, kafalarına göre soruşturma açma hususunda haklısınız

Ben dananın kuyruğu 17 Temmuz'da kopar diyorum. Ya TFF'ye soruşturma açıp şike cezalarını verdirecekler,ya da dosyayı kapattık yerel federasyonlarin kararları bizi bağlamaz..

• Arkadaslar kimse alinmasin ama bu davada başı çeken bir takim var ve o takimin taraftarlari burada hala neyi savunuyor anlamiyorum. Bu kadar yuzsuz taraftar olunmaz.

• Bazi arkadaslar dillerine almi bir federasyon ozerktir sacmaligi gidiyor. Evet ozerktir ama Turkiye cumhuriyeti mahkemelerinin verdigi kararlari yok sayacak kararlar almasi uefaninda dikkatini cekmistir mutlaka. Adamlar daha bugun sirbistan federosyanina dava acti

• uefa juveye milan fiorentinaya lazioya 1 sene bile ceza vermedi.cezayı italya fedarasyonu verdi.
  • Mahkeme süreci ve kararlar[değiştir | kaynağı değiştir]
    14 Temmuz 2006 günü ilk karar açıklandı. Juventus, Fiorentina ve Lazio bir alt küme olan Serie B'ye düşürüldü. Tüm takımlar bir sonraki yıl önemli puanları silindi ve lige bu şekide başlamaları kararlaştırıldı. AC Milan lige kaldı ancak bu takımında bir sonraki yıl puanlarının silinmesine karar verildi.

Kulüplerin kararı bozmak üzere bir üst mahkemeye başvurması üzerine Temyiz Mahkemesi 25 Temmuz 2006 günü son kararını verdi. Son karara göre Fiorentina ve Lazio, Serie A'da kaldı. Bir sonraki sezon Fiorentina'dan 19 puan, Lazio'dan ise 11 puan düşülmesine karar verildi. Juventus'un bir alt kümeye düşmesi onandı ancak -30 puandan başlaması istenen ilk karar bozuldu ve -17 puanla 2006-2007 sezonuna başlaması kararı verildi. Zaten küme düşürülmeyen AC Milan'ının ise 15 puan silinmesi şeklindeki ilk karar bozuldu ve ceza 8 puana indirildi. Bu sayede AC Milan bir sonraki sezon ön eleme oynayarak da olsa UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yakaladı.

bakın milana eksi puan vermelerine rağmen o yıl cl elemelerine katıldı milan.
    burda altı çizilmesi gereken husus cezanın ülke fedarasyonu tarafından verilmesi durumda uefa ceza vermiyor.bizim tff ne yaptı.sıfır ceza.

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Cezayı bilen bir yazar twitte Beşiktaş bu senede gidemeyecek diyor.

Hocam biz hızlı yargılama istedik cas da tamam dedi ama eğer suçlu bulunursanız bu sene turu geçersemiz dahi men edilirsiniz dedi, biz turu geçemeyip elenseydik cezamız seneye olacaktı. Ama turu geçtiğimizden sıkıntı yok bunu bilmek için twitter yazarı olmaya gerek yok benim gibi biraz hukuktan anlayan kişiler olayı direk anlarlar. .

• Mecnun denen adamın bomba itiraflarından bir şey çıkmadı mı yani. :) Eskişehirspor'a gerçekten üzüldüm, Mecnun denen mafya babasını hâlâ başkanlıkta tutan Sivassporlulara zerre kadar üzülmedim. Mecnun'u iyice kollamaya devam edin.
  • bu arada italyada şubat 2006 da şike dosyası açıldı ve 2006 temmuz ayında olayı noktaladılar. biz 2 yıldır ceza veremiyoruz kulüplere.italyada da şike skandalı telefon dinlemelerinden ortaya çıktı.bizdeki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

Orijinalden alıntı: espial

Cezayı bilen bir yazar twitte Beşiktaş bu senede gidemeyecek diyor.

Hocam biz hızlı yargılama istedik cas da tamam dedi ama eğer suçlu bulunursanız bu sene turu geçersemiz dahi men edilirsiniz dedi, biz turu geçemeyip elenseydik cezamız seneye olacaktı. Ama turu geçtiğimizden sıkıntı yok bunu bilmek için twitter yazarı olmaya gerek yok benim gibi biraz hukuktan anlayan kişiler olayı direk anlarlar. .

O konuyla alakası yok .Uefa gerekçeli kararında açıkladı. 1 yıl tedbiren men ediyorum,eğer gerek görürse disiplin komitesi yeni disiplin soruşturması açabilir diye.

Gerekçeli kararı bjk kamuoyuna açıklamıştı.

• Ceza mecnundan dolayi değil de korcandan dolayi verilmiş adama fazla yüklenmeyin

• İnşallah daha da beter olursunuz
  • emenike karabük ve son tff açıklaması karabükle ilgili

halila ünal aziz yıldırım kanka ilişkileri.uefa men

mecnun aziz kanka ilişkileri.uefa men

bağlantıları görüyormusun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

emenike karabük ve son tff açıklaması karabükle ilgili

halila ünal aziz yıldırım kanka ilişkileri.uefa men

mecnun aziz kanka ilişkileri.uefa men

bağlantıları görüyormusun!

Google translate kullansam bu kadar saçma yazamam herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAS'tı şuydu buydu derken olan yine ülkenin 2 kontajanına olacak.
    Ne biz ne Karabük Avrupa Ligine gidemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

CAS'tı şuydu buydu derken olan yine ülkenin 2 kontajanına olacak.

Adalet mi önemli Avrupa Ligi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

CAS'tı şuydu buydu derken olan yine ülkenin 2 kontajanına olacak.

Sormayın; Bursa'nin da adı geçiyor,Karabük unde.Konya lisans alamamış zaten . kim gidecek belirsiz. Belki hiçbir kulübü men edilen kulüplerin yerine almazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Bana iş çıktı

Merak ettim günde kaçtane şikayet cevaplamak zorunda kalıyorsun ?

Futbol bölümü için 1000'e yakın ama Detaxs ve carter geldiği için bu sayıda düşüş oldu. Onlar olmadığı zaman 3000 baktığım olmuştu

Admin aranıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.