Şimdi Ara

uefa euro 2008 demosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orjinal oyunlar kac YTL ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

aptal ps3'mü ?????cillop gigi ucuz oyunlar. ay be kıstasa bak

doruya doru hoca bi yanda paralı ama tam destek bi yanda yerlerde sürünen psn.bi yanda 100ytl oyunlar grafiklerde kırıklıklar bi yanda beleş oyunlar grafikler 10 numara daha ne olsun ben şahsen aldığıma alıcama pişman oldum.bu ne ya hadi dedik orj oyun ok.ama demoları bari adam gibi zamanında verin ya
  • ucuz oyun diyonda online oynayamadıktan sonra napayım ben xbox ı ps3 ü eğlencesi online oyunlarda 1-2 sene sonra xbox diye birşey kalmıcak piyasada ps3 ü yapımcılar tam tanımıyor iyice bi anlasınlar gücünü o zmn görürsün zaten ilk adım gt5 te atıldı şimdiden grafikler harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

ucuz oyun diyonda online oynayamadıktan sonra napayım ben xbox ı ps3 ü eğlencesi online oyunlarda 1-2 sene sonra xbox diye birşey kalmıcak piyasada ps3 ü yapımcılar tam tanımıyor iyice bi anlasınlar gücünü o zmn görürsün zaten ilk adım gt5 te atıldı şimdiden grafikler harika

ya xbox kalmıcak nedemek saçma sapan konuşma microsoft armutmu toplicak?
  • o bakımdan doğru..yeni konsol çıkarmak zorunda 2 sene içerinde..oyun boyutları çok büyüdü çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: europs3

quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

aptal ps3'mü ?????cillop gigi ucuz oyunlar. ay be kıstasa bak

doruya doru hoca bi yanda paralı ama tam destek bi yanda yerlerde sürünen psn.bi yanda 100ytl oyunlar grafiklerde kırıklıklar bi yanda beleş oyunlar grafikler 10 numara daha ne olsun ben şahsen aldığıma alıcama pişman oldum.bu ne ya hadi dedik orj oyun ok.ama demoları bari adam gibi zamanında verin ya

vallaha yerlerde sürünen psn diyosunuz bi biz göremedik yerlerde sürünen psn bizler koruz herhalde. live ile psn arasınındaki en büyük ve zaten en can alıcı fark crossgaming invite ve grossgaming chat dir gerisi hikaye. Live da ilerki dönemlerde psn gibi ucretsiz olacaktır, zaten konusuluyorda. ücretli olmaya devam ederse zaten rekabette sıkıntı var hic basa cıkamaz oda ayrı bir konu zaten Bi de su meshur kırıklı grafiklere bir ornek erirsen bir daha bakalım nerde kırık var göremediğimiz.
    İki konsoluda takır takır kullanıyorum eğer nextgen anlayısın sadece grafikse iki konsolda nextgen ama bana sorarsan sistem olarak ps3 fazlasıyla nextgen gerisi tırıvırı

• hoca nediyeyim sen anlamıyosun ozaman nextgen grafiklerden hala kırıklık nerde diye soruyosan
  • quote:

hoca nediyeyim sen anlamıyosun ozaman nextgen grafiklerden hala kırıklık nerde diye soruyosan

bende diyorum ki sana hangi oyunsa soyle bi bakalım su meshur kırıklara.Yalnız multi olsunki 2 konsolunda grafiklerini kıyaslaya biliyim
  • Resmi sitesinde teknik sorunlar olmuş diyorlar, özür istemişler ve en kisa zamanda günceleyeceklermiş....
  • quote:

quote:

ucuz oyun diyonda online oynayamadıktan sonra napayım ben xbox ı ps3 ü eğlencesi online oyunlarda 1-2 sene sonra xbox diye birşey kalmıcak piyasada ps3 ü yapımcılar tam tanımıyor iyice bi anlasınlar gücünü o zmn görürsün zaten ilk adım gt5 te atıldı şimdiden grafikler harika

xbox armut toplamassa yeni konsol çıkarırsa biz yanarız sony de yeni konsol çıkarmaya kalkar ps4 gelir
  • quote:

quote:

quote:

xbox armut toplamassa yeni konsol çıkarırsa biz yanarız sony de yeni konsol çıkarmaya kalkar ps4 gelir

cıkarmaz

• ahahaha yine ps3 vs. xbox kavgasına döndü :) Konu Euro 08 Demo ... ne forum yav.
  • Euro 2008 Demo Avrupa PSN'de indirmeye hazır konumda bekliyor duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_e

Euro 2008 Demo Avrupa PSN'de indirmeye hazır konumda bekliyor duyurulur.

nihayet
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_e

Euro 2008 Demo Avrupa PSN'de indirmeye hazır konumda bekliyor duyurulur.

Millet birkaç saat dayanamayıpda demediğini bırakmadı nerdeyse pes doğrusu üstelik yuh diyorum.Hemen konsol kavkasana dönüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 28 Mart 2008; 17:11:44 >
  • indiren armı demoyu
  • Ben çekıyorum şuan baya hızlı gelıyor.Zaten 10 dak oldu koyulalı hemen haberı verdık.
  • ben indirmiyorum beyler sizde indirmeyinki tepkimizi belli edelim
  • fifa 2008 ile arasındaki farkları söylermisiniz indirenler
  • quote:

ben indirmiyorum beyler sizde indirmeyinki tepkimizi belli edelim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.