Şimdi Ara

uefa euro 2008 demosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nezaman psnye geliyo ben baktım hala yok fakat xbox live da çıkmış neden sony hep geç veriyo bu demoları?

• Geleneksel hale getirmeye çalışıyorlar, baya bi küfür yiyorlar ama sövmediğim kimse kalmadı Sony'de.
  • .demo cikmistir diye aceleyle eve geldim hala cikmadi demekki kesin cikar dimi bugun
  • Bu gece düşer heralde
  • UK PSN güncelenmedi mi hala..
  • ne gibi yenilikler var acaba fifa yı takas etsek mi euro 2008le
  • yok ya, guncellememisler hala. icimden sayiyorum bol bol. deli ediyorlar adami. zamaninda is yapsalar olurler herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EEE biri paralı birisi bedava olsun o kadar da artısı.
  • ya şu ps3 ü aldığıma pişmanım yani keşke xbox alsaydım.hala psnde yok demo varmı böle bişi ya
  • hala yok ya çıldırcam senin gibi firmanın ben ta....................
  • arkadaşlar ne yapçaz hala çıkmadı demo ya
  • bu saate kadar çıkmadıysa daha çıkmaz.keşke çıksada bizde bi görsek şu oyunu
  • Hiçbir hesapta yok şuan.Sony'e koca bir

Edit:Avrupa'ya kesin geleceği söyleniyor bugun bekliyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hayırlısı :)
  • Bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

EEE biri paralı birisi bedava olsun o kadar da artısı.

Valla öyle. Ne olacak bu PSN'nin hali...
  • hakikaten ilk defa size katllıyorum..sony iice çığrından çktı..beta bi taraf çıkar bi tarafa çıkmaz..eğer 3k hatası olmasa direk alırdım...fakat su an xbox bana dayanmaz çünkü bazen sabaha kadar oynadığımız oluyor...sony de para alsın fakat adam gibi yapsın su işi...ben futbol oyuunlarını sevmem ama bad company i betasını oynamak isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 28 Mart 2008; 15:33:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

hakikaten ilk defa size katllıyorum..sony iice çığrından çktı..beta bi taraf çıkar bi tarafa çıkmaz..eğer 3k hatası olmasa direk alırdım...fakat su an xbox bana dayanmaz çünkü bazen sabaha kadar oynadığımız oluyor...sony de para alsın fakat adam gibi yapsın su işi...ben futbol oyuunlarını sevmem ama bad company i betasını oynamak isterdim

Sen halen 3k damı kaldın arkadaşım o devirler çoktan bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

hakikaten ilk defa size katllıyorum..sony iice çığrından çktı..beta bi taraf çıkar bi tarafa çıkmaz..eğer 3k hatası olmasa direk alırdım...fakat su an xbox bana dayanmaz çünkü bazen sabaha kadar oynadığımız oluyor...sony de para alsın fakat adam gibi yapsın su işi...ben futbol oyuunlarını sevmem ama bad company i betasını oynamak isterdim

Sen halen 3k damı kaldın arkadaşım o devirler çoktan bitti.

nerde bitti kardeş ya hala sürüyo.keşke olmasaydı ölede bizde bu aptal ps3 yerine xbox alsaydık cillop gibi ucuz oyunlar ile oynardık.

• aptal ps3'mü ?????cillop gigi ucuz oyunlar. ay be kıstasa bak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.