|
UEFA EURO 2024, 6 Haziran'da EA Sports FC 24'e geliyor
-
-
eskiden bu tarz turnuvalar için ara oyun gelirdi ve ana fifa oyunlarından bir tık daha iyi olurdu, farklı özelliklerle gelirdi
ea sağolsun bunu da elimizden aldı
ruhsuz bir oyun modu olacaktır, en azından artık mecburi olarak türk milli takımını ekleyecekler.
-
Türkiye olacak mı en son milli takım yoktu oyunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olacak hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Haziran 2024; 21:50:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes delirtmeye başladı.
Acaba bi denesek mi diyorum
-
Pes oynayarak kendine yazık ediyorsun kral. FC 24 e bir alışsan varya gerçek futbola en yakın oyun olduğunu görürsün..
Güncelleme ne zaman
-
Sosyal medyada 2K ile Fifa anlaştı ve yeni futbol oyunu gelecek söylentisi beni tek heyecanlandıran haber bu yaz futbol dünyasında :)
-
6 haziran (bugün) olarak duyurulmuştu.
-
Fifa tarihi boyunca yapılmış en kötü mod. atmosfer yok milli marşlar yok kupa heyecanı yok yazık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
World Cup 2014'ün tadı hala damağımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 6 Haziran 2024; 15:45:30 > -
Kadro güncellemesi gelecektir son aşamada. Ama bir iki de yüz güncellemesi gerek. Bi' K. Aktürkoğlu yapmışlar sırtındaki yazıyı görmesen imkan yok bu Kerem demezsin.
Bir iki maç yaptım keyifli, yazın şampiyona sırasında oyalar.
-
On yıllardır 2K futbol oyunu yapacak haberleri sürekli dolaşır. Muhtemelen yine fos çıkacaktır. Keşke gelse :) PS 1-2 dönemlerindeyi kötü bir sürü futbol oyunu çıkardı. Bir tane arcade futbol oyunu yapsalar ilk PES'ler gibi, aşırı tutulacağına eminim.
Her şeyde olduğu gibi oyunlarda da emek yok olmaya doğru gidiyor. İnsanlık herşeyin kolayına kaçarak sanatı, emeği bitirdi. Eskiden ayrı oyun çıktığı gibi harika sunumlarla gelirdi. O futbol şölenini hissettirirdi. Şimdi her şey basitleşti.
Electronic Arts LatamyoutubeVe el intro del primer videojuego oficial de la Copa Mundial de la FIFA. Disponible para Game Boy, Nintendo 64, PlayStation y PC. Bienvenue à la Coupe du Mondehttps://www.youtube.com/watch?v=8H4EzEAeMQ0Pantsi's Random Game VideosyoutubeUpscaled 4x with AviSynth and SuperRes 00:00 - XAFRICA.XA 00:25 - XAUSTRAL.XA 00:50 - XBRAZIL.XA 01:15 - XCAMERON.XA 01:40 - XE3.XA 03:03 - XENGLAND.XA 03:27 - XFBLC1.XA 03:37 - XFBLCUP5.XA 03:48 - XFBLEAGL.XA 03:59 - XFBLEAGW.XA 04:10 - XFBWC1.XA 04:21 - XFBWCUP2.XA 04:31 - XFRANCE.XA 04:57 - XGERMANY.XA 05:23 - XHOLLAND.XA 05:48 - XITALY.XA 06:13 - XJAPAN.XA 06:39 - XKOREA.XA 07:04 - XMEXICO.XA 07:29 - XSPAIN.XA 07:54 - XSWEDEN.XA 08:19 - XTRINIDA.XA 08:45 - XUSA.XAhttps://www.youtube.com/watch?v=6tYBoFex0okKaran ThakuryoutubeThe Intro video from the game UEFA Euro 2000 from EA Sports ... One of my favourite games from EA ... Really love to play it even today!' Upscaled to Full HD ... Enjoy ...https://www.youtube.com/watch?v=izsV1gGY8ew
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 6 Haziran 2024; 17:26:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostluk maçı dışımda online maç yapmak için başka seçenek yok mu🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef yok hocam. Sadece botlarla oynayabiliyoruz. Neden böyle birşey yapmışlar anlamadım. Online olmadıktan sonra ne anlamı var.. Online olmadığını gördükten sonra direk çıktım..
Aynen bende çıktım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
eskiden bu tarz turnuvalar için ara oyun gelirdi ve ana fifa oyunlarından bir tık daha iyi olurdu, farklı özelliklerle gelirdi ea sağolsun bunu da elimizden aldı ruhsuz bir oyun modu olacaktır, en azından artık mecburi olarak türk milli takımını ekleyecekler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X