Şimdi Ara

uefa kupası(unutma unutturma!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bırakın yazmayın şunların konusuna, aldığı kupayı kutlasinlar yüz seksen sene daha, şunların konusuna yazıp da teneke olmus kupayı popüler yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florya'dan yayın başladı Hagi izlemek isteyen kaçırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Ya bırakın yazmayın şunların konusuna, aldığı kupayı kutlasinlar yüz seksen sene daha, şunların konusuna yazıp da teneke olmus kupayı popüler yapmayın.

O teneke kupa senin 100 yıllık tarihine bedel. En büyük başarın Liverpool'dan 8 Kiev'den 6 yemek. Yol al şimdi hadi.
  • Başkanının daha ülkeye uefa girdiğinden haberi yok, alsalar bayram ilan edecekler gelmiş buraya ağız kokusu yapıyor teneke diye. Sırf çene bunlar başka bir şey yok.
  • Bir de bu malum takım taraftarları arada efsaneleriniz nerede yazar konulara, buyrun burada bir tanesi. Gelmiş geçmiş en iyi 10 numaralardan, sizin rüyanızda bile göremeyeceğiniz bir futbolcu.

uefa kupası(unutma unutturma!)
  • Fatih Terim: UEFA Kupası'nda bütün emeği geçenler değil ama büyük bir bölümü burada.

HOCAM
  • hani bu kupanın değeri kalmamıştı birisi almaya yaklasınca birden değersizlesen fakat alamayınca ardından malum kesim tarafından tekrar buyuklugu hatırlanan kupa

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

hani bu kupanın değeri kalmamıştı birisi almaya yaklasınca birden değersizlesen fakat alamayınca ardından malum kesim tarafından tekrar buyuklugu hatırlanan kupa

Yok öyle değil o yanlışın var, Galatasaray aldığı için teneke olan ama biri almaya yaklaşınca Dünya'nın en kıymetlisi olan kupa. Tersten yazmışsın sen düzelteyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Ya bırakın yazmayın şunların konusuna, aldığı kupayı kutlasinlar yüz seksen sene daha, şunların konusuna yazıp da teneke olmus kupayı popüler yapmayın.

O teneke kupa senin 100 yıllık tarihine bedel. En büyük başarın Liverpool'dan 8 Kiev'den 6 yemek. Yol al şimdi hadi.

Kupa teknik analize sokulsa teneke çıkar, ama sen kutla yüzseksen sene daha

• almaya güçleri yetmedi yetmiyor yetmeyecekte biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

Dalga geçen diğer takım taraftarlarını hiç ciddiye almaya bile gerek yok, bunca sene o takımlar bırak kupayı, sapını bile almaya yaklaşmışken nasıl havalara girdiler gördük, elendikten sonra teneke dediklerini de. Ancak kulübün her sene kutlamasını ben de anlamsız buluyorum. Bu, vizyonsuzluktur. Taraftarlar kutlar, taraftarlar sevinir o ayrı ama kulübün bunu yapması saçma. Yani futbol tarihinde sadece bir kez düzenlendi de onu kutluyoruz sanki, veya Dünya Kupası gibi 4 senede bir falan düzenleniyor. Her sene düzenlenen turnuva, seneye de alma şansın var kağıt üstünde. Bunu yaparak otomatikmen seneye olan şansını öldürüyorsun, kendin bile inanmıyorsun çünkü bir daha alacağına. Bu seneki sloganlar zaten vizyonsuzlukta çığır açmış durumda, ancak Dursun'dan beklenirdi bu.

kupayı almanızla dalga geçen yok, üzerinden 17 sene geçmiş her başarısız sezonunuzda bunu gündeme getirip övünmenizle dalga geçiyorlar
    high speed zaten ciddiye alınacak biri degil sabaha kadar tartış verdiği cevaplar hep aynı zaten gül geç

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

hani bu kupanın değeri kalmamıştı birisi almaya yaklasınca birden değersizlesen fakat alamayınca ardından malum kesim tarafından tekrar buyuklugu hatırlanan kupa

sen şimdi bjknin kupayı almaya çok yaklaştıgını sanıyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Dalga geçen diğer takım taraftarlarını hiç ciddiye almaya bile gerek yok, bunca sene o takımlar bırak kupayı, sapını bile almaya yaklaşmışken nasıl havalara girdiler gördük, elendikten sonra teneke dediklerini de. Ancak kulübün her sene kutlamasını ben de anlamsız buluyorum. Bu, vizyonsuzluktur. Taraftarlar kutlar, taraftarlar sevinir o ayrı ama kulübün bunu yapması saçma. Yani futbol tarihinde sadece bir kez düzenlendi de onu kutluyoruz sanki, veya Dünya Kupası gibi 4 senede bir falan düzenleniyor. Her sene düzenlenen turnuva, seneye de alma şansın var kağıt üstünde. Bunu yaparak otomatikmen seneye olan şansını öldürüyorsun, kendin bile inanmıyorsun çünkü bir daha alacağına. Bu seneki sloganlar zaten vizyonsuzlukta çığır açmış durumda, ancak Dursun'dan beklenirdi bu.

kupayı almanızla dalga geçen yok, üzerinden 17 sene geçmiş her başarısız sezonunuzda bunu gündeme getirip övünmenizle dalga geçiyorlar
    high speed zaten ciddiye alınacak biri degil sabaha kadar tartış verdiği cevaplar hep aynı zaten gül geç

Bizim UEFA Kupamız var diyen Galatasaraylı zaten azınlıkta. Tutturulmuş bir dalga, gidiyor. Futbol ne tamamen geçmişten ne tamamen bugünden ne de tamamen gelecekten ibaret. Beşiktaşlılar diyor ki anca geçmişle övünün durun. 3 haftada 1 kez puan kaybetseler, Başakşehir de 3/3 yapsa şampiyon olsa bu sefer Başakşehir mi en büyük takım olacak? Bugüne bakmak, geleceğe bakmak önemli de geçmişi de tamamen silmek ancak geçmişte övünecek bir şeyi olmayanların veya kendini bilmezlerin yapacağı bir şeydir. Zaten kendileri de çok değil geçen seneye kadar 100. yılımızda şöyleydik böyleydik, Sergen attı şampiyonluk geldi, Pancu, Metin-Ali-Feyyaz falan diyordu yani kendileri de aynı şeyi yapıyordu.

Kulübün bunu kutlaması saçma, zaten o mesajda da onu yazdım. Taraftarlar yıldönümünde kutlar, övünür. Bu kupa, ülkeye gelen 2 Avrupa Kupası'ndan birisi. Yoksa Avrupa açısından bakarsak 1 UEFA Kupası pek bir anlam ifade etmez. Ancak Türk futbolu açısından önemli ve tek olan bir kupa. Ne zaman bir eşi veya Şampiyonlar Ligi Kupası yeniden gelir, o zaman konuşulmaz bu kadar. Ancak bu kupa tek kupa olmayı devam ettirdiği sürece konuşulur, kim olsa konuşurdu şimdi kendimizi kandırmayalım. Yoksa bunun dışında, her başarısızlıkta hiçkimse bizim UEFA Kupamız var demiyor.

• quote:

Hocam saygılar.

Biz 2013'de kupanın her iki sapından olmasa da tek sapından tutmuş sayılmaz mıyız diye soracaktım ama Uefa kupasının zaten sapı olmadığı aklıma geldi.

• hocam beşiktaşlıyla futbol tartışmayın. tartışırken bi düşünün ben bunlarla neden tartışayım ki diye, tartışmak için hiçbir sebep bulamayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

hocam beşiktaşlıyla futbol tartışmayın. tartışırken bi düşünün ben bunlarla neden tartışayım ki diye, tartışmak için hiçbir sebep bulamayacaksınız

Yok, o bakış açısı da yanlış neticede takım tutmak farklı bir olay da, ortaya koydukları argümanların mantıkla hiçbir şekilde alakası yok. Doğru, 3 büyükler arasında şu an en iyi durumda olan Beşiktaş, kendileriyle zamanında nasıl dalga geçildiyse şu an dalga geçmeleri de normal. Ancak öyle abartıyorlar ki, görmesek inanacağız. Tarihinin en iyi döneminde olan bir kulüp, uçan kaçan bir kulüp Şampiyonlar Ligi grubundan çıkamıyor, ŞL seviyesine görece basit bir kura çektiği halde. Hadi orada 3. oldu, Avrupa Ligi'nden de eleniyor. Lyon zaten 2 maçı da forse etti, futbol olarak da Lyon'un hakkıydı. Kupaya bakıyoruz, 5-6 sezondur çeyrek final bile göremeden eleniyor çoğu zaman. Ligde geçen sene iyilerdi şimdi ama bu sene Gs ve Fb'nin yarışta uzun süredir olmamasına rağmen son haftalara şampiyonluğu kaybedebilir miyim korkusuyla giren bir takım. Neymiş Fener 5 sene, Gs 10 sene şampiyon olamazmış artık devir onların devriymiş ezim ezim ezeceklermiş. Cidden Bjkliler inanıyor mu bu dediklerine? Gs veya Fb'den biri kımıldasa o şampiyon olacak gelecek sezon, bu şimdiden belli bana göre. Bizde iş yok da, Fener bir şeyler yapabilir. Ama Bjk öyle 3-5 sene daha domine ederiz falan hikaye, bunlar mantık dışı laflar. Bjk'nin 2012'den beri giriştiği yapılanmayla maksimum elde edebildiği bu. Avrupa Ligi'nde çeyrek final, 1 şampiyonluk, 1'ini de görelim bakalım. Aynı şekil bir 5 senelik yapılanmayla Galatasaray 3 şampiyonluk, 3 Türkiye Kupası, 4 Süper Kupa, ŞL'de üst turlar çeyrek finaller galibiyetler aldı kendini bu kadar büyütmedi. Ayaklar yere basmalı biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

quote:

Hocam saygılar.

Biz 2013'de kupanın her iki sapından olmasa da tek sapından tutmuş sayılmaz mıyız diye soracaktım ama Uefa kupasının zaten sapı olmadığı aklıma geldi.

Sap lafın gelişi hocam, yani kupaya yaklaşmak manasında. Sözüm zaten dalga geçmeye çalışanlaraydı, sen adamsın seni tanıyoruz.

• ben izledikçe duygulanıyorum o zaman şu andaki ergenler yoktu piyasada 2000 yaşında 12 yaşındayım az cok hatırlıyorum cıldırmıstı insanlar aklıma geldikçe sanki bjk şamp olmuş gibi hissediyorum o zaman o kupayı gs değil Türkiye almıştı.
  • Beyler uefa formamiz alt ust takim olarak 130 tl ye satiliyor sizce degermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

7 8 yılda bir şampiyon olan takımın taraftarı bize 6. diyor.

Şampiyonlar Liginde gol yeme rekoru kırarak Liverpool'dan 8 yiyen takımın taraftarı bize 4 yemekten iyidir diyor.

Şike yaptığı tescillenmiş, yarış atıyla Türkiye Kupası almış takımın taraftarı bize şike yaptınız diyor.

Şike yapan, sürekli mağdur edebiyatıyla var olabilen takımın taraftarı bize şeref dersi veriyor.

Allah'a şükür bu takımın taraftarı olmamışım. Ne kadar zavallı bir camia.

Çizmişler yazııkk

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.